nore Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 salut baieti. il cunoaste cineva pe userul tdy83 ? sau are cineva vreo informatie despre mobra acestuia? e vorba despre un suzuki bandit pe care il are "pozat" in poza de la profil va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Ma puteti ajuta cu un numar de telefon de la rar? Sa fac si eu o programare. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 http://pro.rarom.ro/programari.asp?main Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 (editat) stie careva unde-mi pot confectiona o evacuare pentru o Virago in Brasov ??? Mesaj completat stie careva unde-mi pot confectiona o evacuare pentru o Virago in Brasov ??? Ps. crom .!!! multam !!!! Editat Decembrie 2, 2010 de valitaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 stie careva unde-mi pot confectiona o evacuare pentru o Virago in Brasov ???Mesaj completat Ps. crom .!!! multam !!!! Salut, Incearca la STELCO SRL.,str.Liviu Campeanu nr.30,tel.0743099102(pe Calea Bucuresti,in spate la Fiat) Bafta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 stie careva unde-mi pot confectiona o evacuare pentru o Virago in Brasov ???Mesaj completat Ps. crom .!!! multam !!!! Salut.Recomand,Adi 0721399052 are atelieru pe str lunga 18.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Salut.Recomand,Adi 0721399052 are atelieru pe str lunga 18.Numai bine. Si eu il recomand pe Adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 ok multumiri pentru ajutor !!!! ps. ceva preturi daca stiti ??!! multam !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 ok multumiri pentru ajutor !!!! ps. ceva preturi daca stiti ??!! multam !! Mai mult decat decente. Un pret nu iti pot da, pretul diferea de la client la client, in functie de dificultatea lucrarii, materiale folosite, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 ok , stii cumva daca face si crash-uri , am cumparat-o cheala ! merci !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmache Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 ok , stii cumva daca face si crash-uri , am cumparat-o cheala ! merci !!! da, poti sa-l suni linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 la Stelco nu fac tobe pentru moto !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 stie cineva unde pot arunca un TV stricat? ceva centru de colectare...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daos Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 (editat) stie cineva unde pot arunca un TV stricat? ceva centru de colectare...?? Pe strada Codrii Cosminului cred ca era un centru de colectare. Cel mai bine ar fi sa intri la un Altex sau Flanco mai mare si sa-i intrebi pe cei de acolo. Parca erau obligati sa le primeasca, dar nu sunt extrem de sigur... Editat Decembrie 12, 2010 de daos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nore Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 salut baieti. il cunoaste cineva pe userul tdy83 ? sau are cineva vreo informatie despre mobra acestuia? e vorba despre un suzuki bandit pe care il are "pozat" in poza de la profil va multumesc nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Pe strada Codrii Cosminului cred ca era un centru de colectare. Cel mai bine ar fi sa intri la un Altex sau Flanco mai mare si sa-i intrebi pe cei de acolo. Parca erau obligati sa le primeasca, dar nu sunt extrem de sigur... ok! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myky Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Imi trebuie un rezervor de carpati (complet - cu buson - si nedeteriorat). Stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haralambie Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Are cunostinta cineva de vreo Honda Deauville in Brasov sau in imprejurimi ? Ma intereseaza posibilitatea de a lua legatura cu proprietarul (tel sau mail) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Va salut, Stie cineva unde pot gasii in Brasov,ulei de motocicleta BARDAHL? Mesaj completat Va salut,Stie cineva unde pot gasii in Brasov,ulei de motocicleta BARDAHL? Va multumesc ptr. raspuns" sunteti foarte amabili". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 incearca la kampurmotors , 0368-006061 , mi-au adus piese din Japonia !!( pe comanda) !! dn1- dn 73 Ghimbav --->Brasov !! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibu21 Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 salutare mar interesa niste piese pentru cagiva mito primul model schimbatorul de viteze si maneta de ambreaj id mass my_boy101@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 salut, io sunt insomniacul de veghe asta noapte. ar fi indicat sa incerci pe forumul regional din TM de aici si pe bursa aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 incearca la kampurmotors , 0368-006061 , mi-au adus piese din Japonia !!( pe comanda) !! dn1- dn 73 Ghimbav --->Brasov !! bafta Multumim de recomandare. Deja am luat legatura cu Ulita si astazi sper sa-i pot comunica un pret si un termen de livrare. Cu stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URBAN_PER4MANCE Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 ma ajuta cineva cu un releu de incarcare second pt Aprilia caponord(etv1000),este cu 7 fire,ideal ar fi unul de goldwing...merge si de pe cbr1000 parca...original este 140 de eu parca deci cam scumpeanu'...merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate