R6 lover Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Daca tot ai platit sa faci scoala mi se pare normal sa ti se asigure si un minim de protectie... Daca te prezinti 'sexi' vineri,apeleaza la mine si te imbrac din cap pana la genunchi.... Flr am nevoie doar de geaca .... oricum am de gand sa ma echipez complet ..... dar a a intervenit o problema neprevazuta .. si s-a dus tot bugetul ...... FLR ..MS ! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 La Dani in Sacele ai incercat cu cilindrul ala? Încă nu, dar am notat. Mulțumesc mult pentru pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilelsan Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) Salut baieti, stie cineva un service in Brasov unde pot suda o piesa din aluminiu? Editat Iunie 7, 2011 de emilelsan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Salut baieti, stie cineva un service in Brasov unde pot suda o piesa din aluminiu? REBELS GRUP sudeaza orice .... ii gasesti pe drumul ce duce in tarlungeni pe partea dreapta chiar dupa indicatorul de iesire din brasov .. SUCCES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 la autorad in ghimbav pe drumul cristianului. si eu am sudat la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Daca tot ai platit sa faci scoala mi se pare normal sa ti se asigure si un minim de protectie... Daca te prezinti 'sexi' vineri,apeleaza la mine si te imbrac din cap pana la genunchi.... Flr Mare Domn FLR-ul asta dom'le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Aveti idee unde pot formata/sterge datele de pe un CDI de Peugeout in Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salut, Stie careva unde pot sa-mi "polisez" parbrizul mobrei(plastic)? Am cazut un pic cu mobra si s-a zgariat. Pot face ceva, sau trebuie sa-mi iau unul nou? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) vezi ca exista niste creme pentru scos zgarieturi pentru viziere poate sunt bune si in cazul tau am mai auzit mitul "cu pasta de dinti" Editat Iunie 8, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) Nu e neaparat mit, dar toata efiecienta consta in particulele abrazive din componenta acesteia ( am auzit si de variante cu CIF ). motortrash : Iti recomand sa alegi cea mai la indemana solutie, singura de altfel pe care ai luat-o in considerare. Un tub de Xerapol ( solutie 'supermegaspeciala' pentru indepartat zgarieturile de pe suprafetele acrilice ) costa 40-45 lei, exact cat ar fi si pretul maxim al unei astfel de operatiuni, intreprinsa de cineva cu experienta si scule. Pe langa pretul tubului, nu are rost sa mentionam si deranjul tau. Da, este bun, dar eu nu ma mai complic sa-mi lustruiesc singur 'orisice', ma plictisesc foarte repede si fac lucrare de mantuiala. Incearca la Stefan ( nu-i de pe motociclism ), contact: 0726785643 sau 0745144931 . Se ocupa cu polisatul masinilor, nu stiu sigur daca are si paste pentru parbrizul tau. Mulțumesc pentru informatii. Eu am nevoie de un meserias care sa imi masoare cota la cilindru ca sa vedem cata uzura are si daca este nevoie eventual sa o bucsez (ca alezajul nu pare o optiune prea buna)pentru a putea folosi kitul nr 1 sau 2 de reparatie. asfalt uscat Esti teroare cu cilindrul tau, pare-mi-se ca pare-ti-se ca l-au facut din branza japonezii. Editat Iunie 8, 2011 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salut, Stie careva unde pot sa-mi "polisez" parbrizul mobrei(plastic)? Am cazut un pic cu mobra si s-a zgariat. Pot face ceva, sau trebuie sa-mi iau unul nou? Mersi incearca in duplex2 de pe harmanului. e o firma care pune si folii pe geamuri si si polisaza. nu cunosc tarife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 sa nu dati cu CIF sau cacaturi dinastea ca eu am stricat o viziera cu solutie dinasta.Recomand ceva dedicat sau chiar un meserias care stie ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Mersi de sfaturi. Revin cu un post sa va spun daca am rezolvat ceva si la cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Daca o cunoaste cineva pe domnisoara care a venit astazi ptr examen si care a facut scoala la CODREANU sa o anunte ca examenul s-a amanat pe miercuri la 8:30 PS : a venit in poligon cu o skoda fabia break cu numarul GL 15 ENE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 sa nu dati cu CIF sau cacaturi dinastea ca eu am stricat o viziera cu solutie dinasta.Recomand ceva dedicat sau chiar un meserias care stie ce face. In cazul vizierelor, trebuie intai verificat daca nu cumva au mai multe straturi de protectie, astfel lasata cateva minute viziera intr-un recipient cu apa calda, se vor putea exfolia acele straturi, in functie de adancimea zgarieturilor. Ca si pasta abraziva pentru acril se pot incerca multe produse, pentru ca nu tot ce e bun trebuie sa fie si scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Salut! Nu stiu daca postez bine aici, dar nu stiu unde in alta parte. Vreau sa mi fac o pereche de coarne ca acestea din poza si nu stiu cine mi poate face si cat m-ar costa. Se baga cineva? (mai putin partea cu panza de paianjen) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Adi Cretu tre sa faca si asa ceva. Din pacate nu mai am numarul lui. Poate sare altcineva cu numaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 0737057457 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail_ionescul Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Salut. Mi-am luat o honda CB 450s de 2 luni, cand am cumparato avea mici umflaturi pe rezervor iar acum de cand au venit caldurile s-au transformat in niste bule. Oare ce sa fie?rezervoru ruginit?.... sa caut unul de schimb , sa le intep? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Acele umflaturi cu siguranta nu sunt cauzate de tabla din care este construit rezervorul, ci este doar vopseaua. Daca le 'distrugi' nu o sa mai ai protectie impotriva oxidarii si, inevitabil, o sa iti rugineasca rezervorul. Daca nu te deranejeaza ( decat estetic ), iti recomand sa le lasi asa. Cea mai ieftina solutie este aceea de a-ti revopsi tot rezervorul. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail_ionescul Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 (editat) Acele umflaturi cu siguranta nu sunt cauzate de tabla din care este construit rezervorul, ci este doar vopseaua. Daca le 'distrugi' nu o sa mai ai protectie impotriva oxidarii si, inevitabil, o sa iti rugineasca rezervorul. Daca nu te deranejeaza ( decat estetic ), iti recomand sa le lasi asa. Cea mai ieftina solutie este aceea de a-ti revopsi tot rezervorul. Parerea mea. OK. si unde sa merg sa-l vopsesc? ms de sfat. Nu sunt prea nou prin brasov. Editat Iunie 12, 2011 de mihail_ionescul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 poti sa mergi sa-l vopsesti la orice service care are o vopsitorie ...... incearca la maxi paint ... PE str POIENELOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristyodb Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 are cineva drum pana la cluj cu masina? vreau sa iau un motor de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 OK. si unde sa merg sa-l vopsesc? ms de sfat. Nu sunt prea nou prin brasov. Incearca la 0767779336 Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 are cineva drum pana la cluj cu masina? vreau sa iau un motor de acolo Trebuie sa aduc eu un motor de la Beius saptamana asta pt un prieten. Da-mi un telefon si discutam mai multe. Numai bine, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate