raoulserban Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) m-am pacalit si am rupt levierul de la schimbatorul mobrei unui prieten! de la o cazatura partea ce intra in contact cu laba piciorului s-a strambat catre inapoi. am zis ca e din material moale si uite ca nu o fost! cine ma serveste cu 5 minute de sudura sau la cine pot apela! multumesc anticipat ps: daca se poate , va rog sa-mi imparatasiti informatia cat mai repede pen ca vreau sa rezolb buba pana joi. ah dha, e din aluminiu Editat Iunie 27, 2011 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) m-am pacalit si am rupt levierul de la schimbatorul mobrei unui prieten! de la o cazatura partea ce intra in contact cu laba piciorului s-a strambat catre inapoi. am zis ca e din material moale si uite ca nu o fost! cine ma serveste cu 5 minute de sudura sau la cine pot apela! multumesc anticipat ps: daca se poate , va rog sa-mi imparatasiti informatia cat mai repede pen ca vreau sa rezolb buba pana joi. ah dha, e din aluminiu Salut Raul, Daca este Al. iti recomand sa ajungi la Rebels.Iesirea din Bv spre Tarlungeni ,dupa sensul giratoriu pe dreapta (pe unde tin eu motoarele,daca mai tii minte) Ma suni daca nu te descurci.... Editat Iunie 27, 2011 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Zona incercuita este intre Brasov si Harman nicidecum in zona Lunca Calnicului. Zona incercuita de tine are 2 benzi pe sens marcate cu linie intrerupta si banda dubla continua intre sensuri. Deci ce e corecta poza sau zona Lunca Calnicului? Pe procesul verbal scrie DN 11 dupa localitatea Lunca Calnicului spre Brasov , la km 12 + 800.Mi-a fost suspendat permisul pe 23 iunie pentru ca am incalcat linia continua in zona marcajului "depasirea interzisa" . Problema e ca erau doar 2 benzi , una pentru fiecare sens despartite de un marcaj ambiguu ...nu iti dadeai seama ca era linie continua , si nu am vazut nici un indicator . Am de gand sa folosesc poza in instanta . Multumesc anticipat, Editat Iunie 27, 2011 de bang-bang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Pe procesul verbal scrie DN 11 dupa localitatea Lunca Calnicului spre Brasov , la km 12 + 800.Mi-a fost suspendat permisul pe 23 iunie pentru ca am incalcat linia continua in zona marcajului "depasirea interzisa" . Problema e ca erau doar 2 benzi , una pentru fiecare sens despartite de un marcaj ambiguu ...nu iti dadeai seama ca era linie continua , si nu am vazut nici un indicator . Am de gand sa folosesc poza in instanta . Multumesc anticipat, anul trecut a fost un accident cu ceva sef de politie sau ISU ( el a fost vinovatul sau soferul lui)de atunci au facut linie continua. chiar daca dupa zapada din iarna s-a mai sters, semnele de depasire interzisa au ramas .merg in fiecare week-end pe acel drum si sta politia la panda acolo la greu de multe ori s-au luat dupa cei ce depaseau pe portiunea aceea si pana la Harman ii prindeau deci atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Salut Raul, Daca este Al. iti recomand sa ajungi la Rebels.Iesirea din Bv spre Tarlungeni ,dupa sensul giratoriu pe dreapta (pe unde tin eu motoarele,daca mai tii minte) Ma suni daca nu te descurci.... multumesc frumos! am rezolvat buba doar ca ma asteptam la preturile din timisoara motiv pentru care trebuie sa-mi inec amarul intr-o lada de bere(am impuscat si o amenda). o maneta sudata costa 10 ron dar lasi 15 sa fie si de o bere pe cand aici direct 30 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Pe procesul verbal scrie DN 11 dupa localitatea Lunca Calnicului spre Brasov , la km 12 + 800.Mi-a fost suspendat permisul pe 23 iunie pentru ca am incalcat linia continua in zona marcajului "depasirea interzisa" . Problema e ca erau doar 2 benzi , una pentru fiecare sens despartite de un marcaj ambiguu ...nu iti dadeai seama ca era linie continua , si nu am vazut nici un indicator . Am de gand sa folosesc poza in instanta . Multumesc anticipat, Nu te arunca pana nu stii sigur unde s-a intamplat evenimentul. Daca era doar cate o banda pentru fiecare sens de mers, atunci a fost pe tronsonul marcat intre aceste doua puncte . Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Stie careva vopsitor bun de mobra? Si cam la ce bani se poate vopsi?(manopera si vopsea) Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Stie careva vopsitor bun de mobra? Si cam la ce bani se poate vopsi?(manopera si vopsea) Mersi vopsitori buni si ft buni gasesti la reprezentanta auto DELCAR si la ROMINTRADE PS .. stie cineva unde pot gasi un manual de service ptr un VW GOLF MK 2 ? am nevoie de el ptr un examen ... MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 (editat) Stie careva vopsitor bun de mobra? Si cam la ce bani se poate vopsi?(manopera si vopsea) Mersi eu am vopsit-o in martie la service-ul auto de pe Lunga, de langa Mielu' Alb a iesit fain, pret 200 lei (rezervor, codita, aripa fata) PS .. stie cineva unde pot gasi un manual de service ptr un VW GOLF MK 2 ? am nevoie de el ptr un examen ... MULTUMESC Cauta aici: http://vwforum.vwforum.ro/topic/24010-manuale-reparatii/ Editat Iulie 2, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Stiti pe cineva care sa vopseasca casti? Nimic spectaculos, vreau sa o fac negru, mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) La casca, nu e acelasi procedeu ca si la plasticaraie carene ? Gen vorbesti cu o persoana care se ocupa cu vopsitul carenelor, scoti de pe casca ta tot ce se poate, acoperi cu banda adeziva de hartie ce nu vrei a fi vopsit si la mazgalit cu dansa. Ajutor si pentru mine : sincronizat/reglat carburatoare Transalp, unde ? Si un test de compresie as face, daca nu agata mult de buzunar. Editat Iulie 5, 2011 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 La casca, nu e acelasi procedeu ca si la plasticaraie carene ? Gen vorbesti cu o persoana care se ocupa cu vopsitul carenelor, scoti de pe casca ta tot ce se poate, acoperi cu banda adeziva de hartie ce nu vrei a fi vopsit si la mazgalit cu dansa. Ajutor si pentru mine : sincronizat/reglat carburatoare Transalp, unde ? Si un test de compresie as face, daca nu agata mult de buzunar. Presupun ca este acelasi lucru, nu vad de ce nu ar fi. Poti incearca la service My Moto (John/Bogdan). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Salutare, Are cineva Givi E81? Am cumparat topcase Givi, exact ca cel din imagini si are 4 gauri. Cel de la care l-am cumparat nu avea si suportul si nici nu stia istoricul topcase-ului. Ma intereseaza distanta intre gaurile de prindere, sa imi pot da seama daca a fost grilaj original sau home-made, pentru ca as vrea sa comand unul si nu as vrea sa mai dau alte 4 gauri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicostea Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 salutare, am descoperit o fisura in jugul superior al transalpului meu, 650 din 2000, are cineva de vanzare asa ceva ori se poate suda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Salut, are cineva o casca nexx "dezafectata"? Mi-ar trebui tamburusul cu care inchizi si deschizi clapa superioara de aerisire. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Salut, Are cineva un Nolan N103 sau Schubert C3 sa-l pot proba si eu un pic? Sau stiti vreun magazin care comercializeaza asa ceva? La Mymotto au Nolan, dar doar XXL si nu ma coafeaza. Mi-ar trebui un M sau maxim L Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_junior Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 stiti pe unde gasesc un magazin care vinde adezivi foarte buni ? gen loctite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 (editat) cine ma poate ajuta cu o maneta levier ambreiaj honda cbr f2? Editat Iulie 16, 2011 de Virus3nd3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 stiti pe unde gasesc un magazin care vinde adezivi foarte buni ? gen loctite Am vazut in Kaufland 2 tipuri de Loctite - erau printre gume de mestecat si prezervative la casa de marcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_junior Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) am luat pana la urma bison din baumax cu 30 lei, la prima vedere lipitura pare destul de rezistenta.maine vad sigur mersi oricum Editat Iulie 19, 2011 de dan_junior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 SALUT , stie cineva unde se pot copia cartele ptr interfon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_junior Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 SALUT , stie cineva unde se pot copia cartele ptr interfon ? si eu caut asa ceva , daca afli te rog sa-mi spui si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 si eu caut asa ceva , daca afli te rog sa-mi spui si mie pe branduselor ... in carrefour copiaza doar chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 (editat) SALUT , stie cineva unde se pot copia cartele ptr interfon ? poti copia cartela (din aia cu cood de bare) la orice xerox. Scoti foita transparenta cu codul de bare si pe un A4 poti face 100 de copii, evident pe folie transparenta (pentru retroproiector) problema o reprezinta carcasa fiindca nu prea se gasesc... sau poti merge pe Branduselor, aproape de Zizinului (vis-a-vis de cabinetul stomatologic) unde este o firma specializata... Eu am facut aici cu 10 lei bucata si a durat 7-10 zile. Editat Iulie 23, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate