extremusski Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) pentru pasionatii de schi si calatorii o imbinare armonioasa mai ales ca iernile nu mai sunt ce au fost alta data Editat Decembrie 3, 2008 de extremusski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 ai testat metoda asta si la viraje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 ai testat metoda asta si la viraje? nu ca am testat-o ci chiar am fost plecat cu motoru. nu este o poza doar de amorul artei. in weekendul care a trecut nu am avut masina si am fost nevoit sa apelez la singurul mijolc de transport disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Da' mai crutz-o mai Lucica, ca i-a ruginit discu' de frana pe spate ! Nu ti-e mila de ea ? ... si de ce iti vinzi motocicleta ??? e recesiune din fericire nu cred ca e momentul cel mai bun sa o vand. in alta ordine de idei au fost niste momente de ratacire in care la fel ca si tine, am avut nevoie de bani (nu ca acum am scapat de sabia de deasupra capului), dar ma descurc momentan. cat despre disc, el a fost asa da cand am luat-o si nu a stat nimeni sa-l curete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 nu ca am testat-o ci chiar am fost plecat cu motoru.nu este o poza doar de amorul artei. in weekendul care a trecut nu am avut masina si am fost nevoit sa apelez la singurul mijolc de transport disponibil. suuper! inseamna ca totul e calculat. am avut senzatia ca ai putea sa atingi schiurile cu roata fata la viraje. bafta la motoextremusski! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Stie cineva cum pot cumpara ..... ASTA ???Nu am cumparat din USA, pana acum ! De amortizorul de directie sa ocupat @mae, dar acum e ocupat cu altceva. Mai vrea cineva asa ceva ? Poate ne cuplam la o comanda !? Din pacate din link-ul ala nu expediaza decat in canada si state. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Nu este adevarat ! Am vorbit cu un tip pe AdvRider, care si-a luat asa ceva. ...... este din Grecia.Deci ... se poate ! Te cred ...stiu ca se poate...dar nu din acel link. Exista si alte variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Stie cineva cum pot cumpara ..... ASTA ???Nu am cumparat din USA, pana acum ! De amortizorul de directie sa ocupat @mae, dar acum e ocupat cu altceva. Mai vrea cineva asa ceva ? Poate ne cuplam la o comanda !? Daca gasesti de unde sa iei te rog sa ma anunti si pe mine. as vrea si eu. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 ... pai lumineaza-ma si pe mine ! Nu ma lasa in ceatza ! Da-mi un link, ... ceva ... pliz ! La noi, astia mai prichindei, prinde bine asa ceva ! Merge si la mine ca sunt inalt iar cand vreau sa merg da-mpicioarelea stau cam cocosat http://www.adventurersworkshop.com/rox_risers.htm , expeditia in Romania cca.30$ cu USPS da' ..pana la primavara n-am bani...ca m-as baga si io ....eventual la d-astea cu anti vibratie atentie , majoritatea ridica ghidonul cu 2" (cca.5cm) si sunt pentru ghidon de 7/8" (22,2mm) mai exista si varianta ebay.com pentru cei care au cont de ebay http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksi...-All-Categories plata putandu-se face si prin Paypal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Atentie cu SUA. Va costa inca 30% in plus daca le trimit ei direct. Cautati pe cineva care sa le cumpere (din State) si sa le trimita ulterior fara valoare. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 www.ktmclub.ro incercati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 BAU BAU , uite ca scriu eu . In atentia posesorilor de 950 , mi'a venit intr;un final prin posta dupa aprox. 2 saptamani de asteptare. De abia astept sa o instalez sa vad ce si cum . Si uite asa s'a mai rezolvat inca o problema. O sa pun o fotografie cu pompa de benzina dupa ce finalizez transplantul. Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Nu ne lasa in ceatza ! Ce este ,,lucratura" aia ? La ce serveste ? Este un montaj care inlocuieste batrinul contact cu platina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Jucaria foloseste la pompa de benzina , inlocuieste platina clasica cu care vine cea din fabrica in felul asta , rezolvand problema bine cunoscuta a platinei impuscate. pe engleza - Solid State Fuel Pump Diy Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Jucaria foloseste la pompa de benzina , inlocuieste platina clasica cu care vine cea din fabrica in felul asta , rezolvand problema bine cunoscuta a platinei impuscate. pe engleza - Solid State Fuel Pump Diy Andrei Dar ai grija nici asta nu rezista la apa!!! Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 pai si eu am pompa noua de la Mae, dar planuiesc sa o tin pe aia noua de backup vreau sa pun ingineria asta in practica . O sa revin cu detalii. Daca cineva este interesat de achizitionarea unui dispozitiv asemanator sa imi dea PM. Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) Ultima jucarie. Remorca demontabila. Mae Editat Decembrie 15, 2008 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 super tare bai mae da eu parca stiam ca moto merge pe sosea nu in remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 plimba motoru prin service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 plimba motoru prin service E urit afara si sa nu raceasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Super tare, remorca ! Ma intereseaza si pe mine ...... dar nu pentru 950Adv., ci pentru un crosser !Ia baga si tu niste detalii ! De unde ai luat-o, e omologata, cat te-a costat, ai inmatriculat-o ????? . . . . .... si sa ne mai dezmortim putin ! Pina acum aprox 820 euro cind termin cu inmatricularea revin cu pretul exact. Luata de pe ebay 530 lire + transfer+transport+....ce o mai fi. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Pe vremuri la concursurile de motocros cluburile mai sarace urcau intr-o Dacie antrenorul si trei sportivi, iar motoarele le transportau, cu roata fata demontata si atarnate de juguri in niste supurti prinsi in spate. Motocicletele mergeau dupa masina cu roata spate pe sosea si fata suspendata de masina. Evident si lantul trebuia scus de pe foaie. Ma tot gandesc la un dispozitiv compact prins de carligul de remorcare si care sa poata sustine fata motorului folosind axul fata ca element de legatura. Daca s-ar putea construi un asemenea dispozitiv, nu cred ca ar avea mai mult de 10kg, s-ar putea transporta in portbagaj si in caz de nevoie s-ar putea transporta o motocicleta fara sa trebuiasca inscris in circulatie cum se procedeaza cu remorcile. Asta mi-am amintit dupa ce am vazut minunea lui Mae. Cred ca ar fi o ideie buna si practica in acelasi timp. Daca mai gasesc amatori de constructii artizanale parca m-as apuca de experimentat. Deocamdata ramane inrebarea, cum vi se pare ideia si cat de realizabila este. Ma gandesc ca poate s-a mai gandit cineva si poate deja exista pe undeva in exploatare. Ce zici Mae, ca in auto tu le-ai cam vazut pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) Pe vremuri la concursurile de motocros cluburile mai sarace urcau intr-o Dacie antrenorul si trei sportivi, iar motoarele le transportau, cu roata fata demontata si atarnate de juguri in niste supurti prinsi in spate. Motocicletele mergeau dupa masina cu roata spate pe sosea si fata suspendata de masina. Evident si lantul trebuia scus de pe foaie. Ma tot gandesc la un dispozitiv compact prins de carligul de remorcare si care sa poata sustine fata motorului folosind axul fata ca element de legatura. Daca s-ar putea construi un asemenea dispozitiv, nu cred ca ar avea mai mult de 10kg, s-ar putea transporta in portbagaj si in caz de nevoie s-ar putea transporta o motocicleta fara sa trebuiasca inscris in circulatie cum se procedeaza cu remorcile. Asta mi-am amintit dupa ce am vazut minunea lui Mae. Cred ca ar fi o ideie buna si practica in acelasi timp. Daca mai gasesc amatori de constructii artizanale parca m-as apuca de experimentat. Deocamdata ramane inrebarea, cum vi se pare ideia si cat de realizabila este. Ma gandesc ca poate s-a mai gandit cineva si poate deja exista pe undeva in exploatare. Ce zici Mae, ca in auto tu le-ai cam vazut pe toate. Exista ce vrei tu, aia a fost prima idee problema este ca nu este legal in Europa. Am vrut sa-l aduc din SUA sau sa-l fac, dar cum legea nu permite am renuntat. A doua problema era cirligul, standardul european fiind diferit de cel american iar toate aceste sisteme de transport pe o roata sint pentru sistemul american. Uite si poze cu el: pretul este mult mai convenabil in jur de 300 dolari adus acasa. Mae Editat Decembrie 16, 2008 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Super tare, remorca ! Ma intereseaza si pe mine ...... dar nu pentru 950Adv., ci pentru un crosser !Ia baga si tu niste detalii ! De unde ai luat-o, e omologata, cat te-a costat, ai inmatriculat-o ????? . . . . .... si sa ne mai dezmortim putin ! petrica am zis clarr sa nu punem poze cu prietenele si apropo de remorci bai fratilor noi astia cu BMW MERGEM CU MOTOCICLETELE................. NU LE REMORCAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 petrica am zis clarr sa nu punem poze cu prietenele si apropo de remorci bai fratilor noi astia cu BMW MERGEM CU MOTOCICLETELE................. NU LE REMORCAM Am vazut si cel mai mare lucru este ca BMW-ul merge foarte bine si pe o parte (bineinteles ca este vorba de cel al lui Ianachim). Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate