Radeon Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Meserie!!! Ahhh... sa nu uit ...... cine vine la Brasov si nu merge si la Buzau e un mare NASPA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Meserie!!! Ahhh... sa nu uit ...... cine vine la Brasov si nu merge si la Buzau e un mare NASPA!!!!! Doar n-ai de gand sa te prezinti la amandoua Daca mergi la Buzau vin si io... probabil, daca imi oferi cazare Va asteptam la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Veniti in numar cat mai mare ca o sa fie de neuitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Meserie!!! Ahhh... sa nu uit ...... cine vine la Brasov si nu merge si la Buzau e un mare NASPA!!!!! Eu nu sunt naspa si vin si la Buzau. Ce ...ma fac pe mine 100km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sugarblue Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Cu cine se poate lua legatura direct dintre organizatori??? Telefoane, mail??? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 BULL BIKERS ~ CLUB DE MOTOCICLISM Prejmer Str. Mare nr.591 Brasov ~ Romania Tel/Fax: 0268/362609; e-mail: club@bullbikers.ro * Dan Bujoreanu - presedinte- Tel. 0723548700 * Vali Stefanescu - vicepresedinte- Tel. 0722294392 * Adrian Puscas - secretar- Tel. 0745095440 Bullbikers.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 (editat) Cel mai bine il sunati pe Dan Bujoreanu (tel. 0723548700)...dar cel mai bine de luni, 13 iunie, ca acum e posibil sa nu rasp. Sau pe mail la club@bullbikers.ro. Editat Iunie 7, 2005 de bullbikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Cea mai faina întâlnire la care am fost era prima întâlnire de la BraÂşov . . . Deci nu o să lipsesc, iar drumul Sibiu-SighiÂşoara-BraÂşov e beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Tinand cont ca a fost "prima mea intrunire" logic ca nu se uita niciodata anul asta vin si cu "Atasul = prietena" sper sa-i placa la nebunie si sa nu mai comenteze cand dispar cate un wekend intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 salut.o sa fie ceva standuri cu echipamente pe acolo?stie careva ce firme?pt k la bacau a fost slaba miscarea iar la gheorghieni si iasi,inexistenta!!!merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Anul asta nu mai ratez Brasovul! Dar ce mult mai este pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 unde se tine?tot in camping la Darste???? astept detalii legate de intrunire.merci. B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 sper sa aung si eu ca am nunta in sapt aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bnicktm Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Sper sa fie un cadou frumos de Paste!!! In perioada 26-28 august 2005, in Brasov, in vechea locatie Camping Darste, se va organiza INTRUNIREA MOTO ANUALA organizata de clubul BULL-BIKERS. Va asteptam intr-un numar cat mai mare!!! 156462[/snapback] in sfarsit v-ati hotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Zorro, Âşi eu trebuie să merg la o nuntă româno-irakiana în weekendul ăla. Dar uite cum fac, cred că plec de vineri dimineața, si revin în BucureÂşti sâmbătă pe la 12, 13...sau după amiază spre seară. ce zici, ne băgăm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanica Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 care mai vine la bv din ploiesti sau mai departe si la intoarcere are o casca de imprumut si un loc in sa pana in ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 9, 2005 Autor Share Postat August 9, 2005 Intrunirea se va tine in aceiasi locatie ca anii trecuti, in camping Darste. Va vom da si alte detalii imediat ce vor fi sigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Nu pune nimeni o harta cu pozitia locatiei? Eu nu am fost la intrunirea din Brasov pana acum. Pe mine ma intereseaza intrarea dinspre Fagaras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Dinspre Fagaras mergi spre Bucuresti Nu stiu daca este vreo sosea ocolitoare, dar nu cred. Trebuie sa traversezi orasul in directia Bucuresti, si pe partea stanga, la iesirea din oras o sa vezi reprezentanta BMW, chiar acolo e si camping Darste, unde se tine si intalnirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Dinspre Fagaras mergi spre Bucuresti Nu stiu daca este vreo sosea ocolitoare, dar nu cred. Trebuie sa traversezi orasul in directia Bucuresti, si pe partea stanga, la iesirea din oras o sa vezi reprezentanta BMW, chiar acolo e si camping Darste, unde se tine si intalnirea 221074[/snapback] OK! Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 (editat) Pentru rezervari la casute sunati la 0722575757(Carmina). In legatura cu harta nu stiu daca te pot ajuta dar e buna descrierea lui Pacasac. Thanks for your help. Editat August 10, 2005 de bullbikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 d-abia astept sa vina intrunirea de la brasov! As fi mers si la buzau...dar...imi apre rau ca nu se mai tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 (editat) care mai vine la bv din ploiesti sau mai departe si la intoarcere are o casca de imprumut si un loc in sa pana in ploiesti? 220484[/snapback] In principiu eu am. P.S. Nu vin cu Mobra, sper ca luni sa-mi cumpar un IJ. Editat August 11, 2005 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Se suprapune cu Buzaul 156502[/snapback] se suprapune pe dracu...buzaul e anulat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 d-abia astept sa vina intrunirea de la brasov! As fi mers si la buzau...dar...imi apre rau ca nu se mai tine!!! 221504[/snapback] cum dracu sa se tina daca sefii clubului buzoian n-au fost la nici-o intrunire!??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate