Sari la conținut

Honda NX650 Dominator

Postări Recomandate

Merci baieti de sfaturi !

Am incercat si la drum intins, 5.8% la viteza de 110km (5000rpm) ca trebuia sa ma tin dupa un CBF:)

Eu zic ca e ok pana la urma, orasul chiar mananca.

nu e ok

cum am zis, consumul tre se fie de 4 aproximativ (medie de 4 am scos pe 1200 km, cu nevasta pasager, si nu pe autostrada,,,,)

am avut si 3,8, dar atuncea manca ulei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

5,8 maxim 6%, niciodata 7, ca nu e dacie

» Post actualizat in 31 Aug 2015 12:57

chiar si 6 e muult

Pai atat am zis si eu, nu ? fa o proba cu al tau cu pionionul original la aceiasi turatie, sunt curios cat iasa, merci

» Post actualizat in 01 Sep 2015 20:12

nu e ok

cum am zis, consumul tre se fie de 4 aproximativ (medie de 4 am scos pe 1200 km, cu nevasta pasager, si nu pe autostrada,,,,)

am avut si 3,8, dar atuncea manca ulei

tot la 5000rpm l-ai tinut, ca sa stiu sa compar.

o sa incerc si la 4000rpm sa vad cat ia, va zic dupa.

Editat de dorinn
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

cred ca se refera la motorcyclespareparts.eu/ Pot sa confirm si eu ca am comandat de la ei si a fost ok. Am folosit paypal, livrat acasa, in vreo 10 zile. E pentru cei 4 mari constructori japonezi. Comanda se verifica in cont si apare un status stock 1 sau 0, se actualizeaza pe masura ce primesc si ei reperele si iti dai seama cand pleaca spre tine. Din acel moment pana in ro face cam 5 zile. Nu am vazut sa aiba tracking DHL

Editat de Kalashnikov545
Link spre comentariu

Am un melc de Dominator ratacit prin garaj. 80 de lei. In TImisoara predare personala. Daca e vreun doritor...

L-a cumparat un prieten pentru motorul lui dar de fapt era rupt cablul, nu stricat melcul, asa ca....

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Buna va-s ruga sa ma ajutati cu un reglaj la carbutaor. Am cumparat motocicleta acuma in toamna si am facut ca 120km si a consumat 12l benzin. Am gasit o problema la soc, filetu era uzat si lau legat cu o sarma sa stea apasat, e posibil sa fi consumat asa mult din cauza asta. acum as vrea sa-i fac un reglaj dar nu as vrea sa fac ceva gresit. pote ma puteti ajuta cu un sfat. ms mult

Honda dominator 650 am uitat sa mentionez

» Post actualizat in 03 Jan 2016 21:38

Ieri am făcut cam 50 km si am consumat 5l benzina am mers dor pe dealuri cu treapta 1 si 2 mai mult treapta 1 ii normal sa consume atât dacă calculez iese cam 12,5 %

» Post actualizat in 03 Jan 2016 21:43

Am uitat sa zic am schimbat socu si nu sa schimbat nimic

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salutare. Am un Domi' din 99 si trebuie sa recunosc ca la viteza de peste 90 km/h ma cam flutura vantul in casca ... plus umplutul de insecte zdrobite pe viziera si costum... Vara trecuta, dupa un drum Cluj-Bucuresti si retur in aceeasi zi, aratam ca vai de mine.

Intrebarea mea este daca se justifica parbrizul la Dominator. Cineva mi-a spus ca mai rau imi face, din punct de vedere al curentului de aer... este cineva care are parbriz si-mi poate spune o parere ?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Salutare. Am un Domi' din 99 si trebuie sa recunosc ca la viteza de peste 90 km/h ma cam flutura vantul in casca ... plus umplutul de insecte zdrobite pe viziera si costum... Vara trecuta, dupa un drum Cluj-Bucuresti si retur in aceeasi zi, aratam ca vai de mine.

Intrebarea mea este daca se justifica parbrizul la Dominator. Cineva mi-a spus ca mai rau imi face, din punct de vedere al curentului de aer... este cineva care are parbriz si-mi poate spune o parere ?

Multumesc anticipat.

Salutare, eu am parbriz facut de mine si pot sa zic, ca face toti banii (putini cat au fost.... :)). Protejeaza foarte bine.....

post-7445-0-33502400-1452786354_thumb.jpg

post-7445-0-17483900-1452786367_thumb.jpg

Link spre comentariu