switch Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 1. www.wemoto.co.uk; sau ceva similar. 2. Dreacu stie 3. Stiu eu unul -- da-mi semn daca te intereseaza. 4. Dominatoristii nu prea ies iarna pe dominatoarele lor, pentru ca e mari si grele si fac terci suruburile pe asfalt 5. Dilly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 orice ai face sa nu duci mobra la mao san. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 orice ai face sa nu duci mobra la mao san. e vorba in principal de curatat un carburator, nu am umblat niciodata in el - din experienta mea daca merge nu incerca sa il reglezi, din cauza asta nu am umblat niciodata in el, insa daca e cineva care se pricepe foarte bine sa il regleza(curete), as vrea sa o fac unde mai pui ca am o baterie cu gel neformatata luata de aproape 5 ani pentru ea si nici acum nu i-am pus-o - oare o mai fi buna? @switch "4. Dominatoristii nu prea ies iarna pe dominatoarele lor, pentru ca e mari si grele si fac terci suruburile pe asfalt biggrin.gif" - hai nenea ..... ca mai e un pic si incepe campania agricola de de primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 e vorba in principal de curatat un carburator, nu am umblat niciodata in el - din experienta mea daca merge nu incerca sa il reglezi, din cauza asta nu am umblat niciodata in el, insa daca e cineva care se pricepe foarte bine sa il regleza(curete), as vrea sa o fac unde mai pui ca am o baterie cu gel neformatata luata de aproape 5 ani pentru ea si nici acum nu i-am pus-o - oare o mai fi buna? @switch "4. Dominatoristii nu prea ies iarna pe dominatoarele lor, pentru ca e mari si grele si fac terci suruburile pe asfalt biggrin.gif" - hai nenea ..... ca mai e un pic si incepe campania agricola de de primavara aici e cel mai bun loc, deja ai o pila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 aici e cel mai bun loc, deja ai o pila Io voiam sa-l trimit la Laur. E tot aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 deja ai o pila Foarte misto pozele.Aia cu urcatul motorului in barca m-a dat pe spate.Si aia cu urcatul in vaporas.In rest constat ca am fost in cam aceleasi locuri dar niciodata impreuna ,cu exceptia,binenteles ,a primei intalniri a Dominatoristilor.O astept pe a doua. Mi-a placut ca ati ajuns la Rosia Montana,(nu credeam sa ajunga prea multi Bucuresteni acolo)si vad ca ati trecut dincolo spre Corna.Foarte misto locurile.In aceeasi zona era de vizitat Mogosul iar in drumul spre Aiud,manastirea Ramet. Ma gandesc sa organizez ceva in zona pt. ca o cunosc foarte bine si sunt niste forestiere frumoase.Camparea ,palinca si gratarele sa fie la socra-miu in curte (Bucium Sat).De vizitat Rosia Montana(minele Romane),Corna(taul Cornei), Detunatele,catunele de la Mogos,Valea Ariesului,Comuna Avram Iancu(casa memoriala),Muntele Gaina,Ghetarul de la Scarisoara etc.As vrea sa incerc sa trec prin munti de la Manastirea Ramet la Mogos.Nu stiu daca se poate dar daca merge o sa fie super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Io voiam sa-l trimit la Laur. E tot aia? nu man, sunt locuri diferite :-) Mesaj completat Foarte misto pozele.Aia cu urcatul motorului in barca m-a dat pe spate.Si aia cu urcatul in vaporas.In rest constat ca am fost in cam aceleasi locuri dar niciodata impreuna ,cu exceptia,binenteles ,a primei intalniri a Dominatoristilor.O astept pe a doua.Mi-a placut ca ati ajuns la Rosia Montana,(nu credeam sa ajunga prea multi Bucuresteni acolo)si vad ca ati trecut dincolo spre Corna.Foarte misto locurile.In aceeasi zona era de vizitat Mogosul iar in drumul spre Aiud,manastirea Ramet. Ma gandesc sa organizez ceva in zona pt. ca o cunosc foarte bine si sunt niste forestiere frumoase.Camparea ,palinca si gratarele sa fie la socra-miu in curte (Bucium Sat).De vizitat Rosia Montana(minele Romane),Corna(taul Cornei), Detunatele,catunele de la Mogos,Valea Ariesului,Comuna Avram Iancu(casa memoriala),Muntele Gaina,Ghetarul de la Scarisoara etc.As vrea sa incerc sa trec prin munti de la Manastirea Ramet la Mogos.Nu stiu daca se poate dar daca merge o sa fie super. merci de vizita, am trecut si prin Mogos, la manastire nu am ajuns, poate fi o zona super pentru a doua editie a dominatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianB Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 vreau eu sa stiu codul pentru cilindrul mare de la etrierul fata (brembo) model nx650,1997 45107-MAN-911 -piston 32x28.5 45117-MAN-911-piston 30x28.5 Cam tarziu...am fost plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Cine are un dominator de vanzare sa imi dea un semn pe PM ofer maxim 1000 Euro. E criza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Vand Honda NX 650 Dominator 1994, 55734km, anvelope noi, topcase, parbriz 1400euro sau schimb cu Honda Transalp 650 Informatii si poze suplimentare la: /index.php?...p;#entry2288220 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 (editat) nea Schumy, da' repede te plictisisi de el. Editat Februarie 3, 2010 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 (editat) 45107-MAN-911 -piston 32x28.5 multam, am comandat cu tot cu garnituri ... 300 lei sunt putin ingandurat daca sa umblu sau nu in carburator ...:?!?!? daca a umblat careva ..si i-a iesit bine, sa dea un semn de viata Editat Februarie 3, 2010 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 ce anume vrei sa umbli in el? De curatat e usor si nu-i nevoie sa desurubezi nimic (si sa pierzi "setarile"). Surubul de reglaj al nivelului plutitorului tre sa retii cit a fost insurubat (defapt desurubat). restu de "jiglere" se desurubeaza, se sufla/curata se insurubeaza la loc. Eu am curatat cu un spray de carburatoare asta primavara dar acuma recomand Carbusolv-ul, e mama si tata tuturor spray-urilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 nea Schumy, da' repede te plictisisi de el. Nu m-am plictisit de el, dar parca as face un upgrade. In plus asteptarea dupa un cumparator dureaza ceva, asa ca nu ii graba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 (editat) Material didactic: http://picasaweb.google.ro/serban Editat Februarie 3, 2010 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Asta da operatie pe creier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Asta da operatie pe creier... mai frumos era daca aveam 2 carburatoare sau 4 ... hai ca la 2 am facut operatie in trecut dar la 4 nu cred ca m-as mai risca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Ultimele zile cred ca au fost cele mai grele de cand sunt motociclist. Ma lovit o pofta de devorat kilometrii incredibila. Cand sare temperatura de 10 grade am iesit la o tura ca nu mai suport. Si cred ca si Domi s-a plictisit de stat in garaj dupa atata timp. Daca apare un cumparator am s-o dau, dar daca nu o sa o folosesc pana cand poate. Eram curios, cata lume a iesit cu Domi din tara si a facut ture mai lungi(2000km)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 (editat) Eram curios, cata lume a iesit cu Domi din tara si a facut ture mai lungi(2000km)? Uite aici: Dominatur 2008 E doar un exemplu... Iar in caz ca nu vi s-a facut tuturor dor de motor, poate ca asta va va inspira (pe langa soarele care straluceste acum afara): Editat Februarie 5, 2010 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 e cam greu sa te dai cu domiul pe autostrazile de afara. nu a prea fost facut el sa fie un mare tourer de asfalt. F650 de la Bmw se descurca mai bine pe autostrazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Eram curios, cata lume a iesit cu Domi din tara si a facut ture mai lungi(2000km)? E conditie cumulativa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 S-a stabilit cam pe unde si cand o sa fie intrunirea de anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 ce anume vrei sa umbli in el? De curatat e usor si nu-i nevoie sa desurubezi nimic (si sa pierzi "setarile"). Surubul de reglaj al nivelului plutitorului tre sa retii cit a fost insurubat (defapt desurubat). restu de "jiglere" se desurubeaza, se sufla/curata se insurubeaza la loc. Eu am curatat cu un spray de carburatoare asta primavara dar acuma recomand Carbusolv-ul, e mama si tata tuturor spray-urilor. am avut experiente nefericite cu carburatoarele, niciodata nu am reusit sa le reglez cum trebuie de aceea vreu sa il curat si sa il reglez la unu care are aparat de reglat + experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 (editat) @Sebi Peisaje frumoase,motor superb F650 de la Bmw se descurca mai bine pe autostrazi. Editat Februarie 5, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 http://www.dillypoint.ro/hondanx650rd02-1992.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate