dragos1972 Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Multani pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Au inceput inregistrarile ptr VIM 13 !!!!!!!! http://www.vim13.com/ Cine mai doresteeee..............cine mai poftesteeeee..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 CRACIUN FERICIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 SARBATORI FERICITE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Buna Daca careva doreste coburi de aluminiu...aruncati un ochi poate va plac Mesaj completat /index.php?...&start=5030 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Salut, Un An Nou Fericit pentru Toti!!! Sunt foarte interesat de VIM13 si daca mai sunt care ar pleca ar fi bine sa ne organizam din timp. Inscrierile sunt in derulare deja. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Mersi de info. De completat deja am completat cu peste juma de litru de apa distilata ca sa am curaj sa-l duc din fata blocului pana la garaj. Acum o sa cumpar antigel si dupa ce schimb furtunul completez cu antigel. Acuma, ramane de vazut cand o sa am timp sa umblu dupa furtun. N-am masina, n-am carnet, doar cu RATB-ul o sa pot umbla. Da-mi un mesaj cu seria sasiu a motocicletei si te pot ajuta cu piesa. Lucrez la HONDA in Brasov si piesele vin de regula in 4 zile. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salut, Un An Nou Fericit pentru Toti!!! Sunt foarte interesat de VIM13 si daca mai sunt care ar pleca ar fi bine sa ne organizam din timp. Inscrierile sunt in derulare deja. Toate cele bune. Daca nu vand mobra in maxim 2 luni................vin la VIM 13. Eu m-am inscris deja si mi-am rezervat o camera. P.S. Nu ma mai bazez pe vreo "organizare" ca sa nu patesc ca la intalnirea Varaderistilor din Romania care nu a avut loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 imi vand motocicleta http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=353266 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alegz78 Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 imi vand motocicletahttp://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=353266 up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 imi vand motocicletahttp://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=353266 Si eu o vand..... /index.php?showtopic=547692 UP-rile le astept direct la anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Salut La comanda,pot s-aduc etichete (patch-uri) de mai multe feluri,printre care exista si modelul asta : Mai multe modele,puteti vedea pe-un topic pe care l-am deschis la rubrica "servicii" Daca e cineva interesat,o sa postez si dimensiunile si pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventurer Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Si Varadero merge pe.............."pamant". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 baieti!...m-am procopsit de o saptamina cu un varadero din 2001 si am nevoie de citeva piese pt el! ...scarita dreapta, ...contact cu macar 2 chei, ...radiator stinga citeva sfaturi despre acest model ar fi bine venite, de exemplu: ce as putea face sa nu mai plonjeze asa tare la frina cu fata?...eu mai am 2 bmw-uri din care 1 GS si nu pot sa ma simt in siguranta cind simt ca mi se duce fata de parca s-ar rupe motorul!...bmw-ul este mult mai ferm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) baieti!...m-am procopsit de o saptamina cu un varadero din 2001 si am nevoie de citeva piese pt el!...scarita dreapta, ...contact cu macar 2 chei, ...radiator stinga citeva sfaturi despre acest model ar fi bine venite, de exemplu: ce as putea face sa nu mai plonjeze asa tare la frina cu fata?...eu mai am 2 bmw-uri din care 1 GS si nu pot sa ma simt in siguranta cind simt ca mi se duce fata de parca s-ar rupe motorul!...bmw-ul este mult mai ferm! Sa il stapanesti sanatos!!! De ce ai nevoie de un radiator? Chestia cu frana fata care plonjeaza prea tare.......nu pare sa fie ok sau probabil ca nu esti tu obisnuit cu mobra. Cum vine faza : "se duce fata de parca s-ar rupe motorul"??? Al meu e mult mai "tanar" decat al tau, dar nu am avut astfel de senzatii si sentimente. Sunt super multumit de cum franeaza si nu am impresia ca se rupe nimic. Bafta!!! P.S. Ce faci cu 2 BMW-uri si un Varadero 2001??? In loc de BMW 1100 GS si un Varadero 2001 nu puteai sa iti iei una mai tanara??? Intreb si eu............nu dau cu pietre. Editat Februarie 19, 2011 de Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Sa il stapanesti sanatos!!! De ce ai nevoie de un radiator? Chestia cu frana fata care plonjeaza prea tare.......nu pare sa fie ok sau probabil ca nu esti tu obisnuit cu mobra. Cum vine faza : "se duce fata de parca s-ar rupe motorul"??? Al meu e mult mai "tanar" decat al tau, dar nu am avut astfel de senzatii si sentimente. Sunt super multumit de cum franeaza si nu am impresia ca se rupe nimic. Bafta!!! P.S. Ce faci cu 2 BMW-uri si un Varadero 2001??? In loc de BMW 1100 GS si un Varadero 2001 nu puteai sa iti iei una mai tanara??? Intreb si eu............nu dau cu pietre. as vrea sa schimb radiatorul deoarece curge si nu stiu daca se poate repara sau nu. chestia cu plonjatul este ca se duce foarte mult in jos la orice frina pe fata(eu frinez foarte mult cu fata fiind obisnuit cu un raspuns imediat si concret de la gs), acest feeling(plonjarea) nu-l am la bmw si datorita centrului de greutate mult mai sus decit la bmw am o senzatie de instabilitate la viraje aproape la orice viteza. ciclistica este mult sub asteptari. gs-ul desi este cu 6 ani mai batrin este cu mult in fata la varadero, sau poate ca in timp voi mai ignora din senzatiile astea. poate daca as schimba uleiul din telescoape cu un altul mai viscos as rezolva problema asta, a mai facut cineva acest schimb? m-am ales cu acest varadero in urma unui schimb cu unul din bmw-uri, eu personal nu l-as tine atit timp cit am un gs care este muuult mai pe placul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 as vrea sa schimb radiatorul deoarece curge si nu stiu daca se poate repara sau nu. Da, se poate repara, sunt diverse firme care faca asta. Se poate si reconditiona complet (schimbat toti elementii si mentinut partile de sus). chestia cu plonjatul este ca se duce foarte mult in jos la orice frina pe fata(eu frinez foarte mult cu fata fiind obisnuit cu un raspuns imediat si concret de la gs), acest feeling(plonjarea) nu-l am la bmw si datorita centrului de greutate mult mai sus decit la bmw am o senzatie de instabilitate la viraje aproape la orice viteza. ciclistica este mult sub asteptari. gs-ul desi este cu 6 ani mai batrin este cu mult in fata la varadero, sau poate ca in timp voi mai ignora din senzatiile astea. Fa o revizie la furca, verifica bucsele de gidare si bucsa de la pistonul furcii. Poti sa pui 10W linistit. Manualu de service pt modelul acesta: XL1000V_MK1_User_Man.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 as vrea sa schimb radiatorul deoarece curge si nu stiu daca se poate repara sau nu.chestia cu plonjatul este ca se duce foarte mult in jos la orice frina pe fata(eu frinez foarte mult cu fata fiind obisnuit cu un raspuns imediat si concret de la gs), acest feeling(plonjarea) nu-l am la bmw si datorita centrului de greutate mult mai sus decit la bmw am o senzatie de instabilitate la viraje aproape la orice viteza. ciclistica este mult sub asteptari. gs-ul desi este cu 6 ani mai batrin este cu mult in fata la varadero, sau poate ca in timp voi mai ignora din senzatiile astea. poate daca as schimba uleiul din telescoape cu un altul mai viscos as rezolva problema asta, a mai facut cineva acest schimb? m-am ales cu acest varadero in urma unui schimb cu unul din bmw-uri, eu personal nu l-as tine atit timp cit am un gs care este muuult mai pe placul meu.... mestere diferenta asta este si din constructia furcii doulever de la BMW nu plonjeaza ca o furca traditionala cum are Varadero. mai mergi cu ea si te vei obisnui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 mestere diferenta asta este si din constructia furcii doulever de la BMW nu plonjeaza ca o furca traditionala cum are Varadero. mai mergi cu ea si te vei obisnui. ...telelever, asa se numeste....si paralever e aia de pe spate... ...am sa incerc sa ma obisnuiesc doar de dragul invataturii si a adunarii de experienta... ...e tare greu sa treci la alte motoare dupa ce ai condus 160.000km numai pe bmw....sa ne intelegem, eu nu sunt fan bmw!!!!...eu sunt fan a ceea ca au creeat si cum au facut-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Prima intrunire din an:Bikes on Ice.Pozele sunt de azi,una inainte de plecarea din Hateg,iar cea de-a doua la Dedulesti-intre Valcea si Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Prima intrunire din an:Bikes on Ice.Pozele sunt de azi,una inainte de plecarea din Hateg,iar cea de-a doua la Dedulesti-intre Valcea si Pitesti Tu nu esti cu tigla pe casa................ P.S. Felicitari ptr plimbarica!!! Eu abia am avut chef sa ies cu masina...... Mesaj completat as vrea sa schimb radiatorul deoarece curge si nu stiu daca se poate repara sau nu.chestia cu plonjatul este ca se duce foarte mult in jos la orice frina pe fata(eu frinez foarte mult cu fata fiind obisnuit cu un raspuns imediat si concret de la gs), acest feeling(plonjarea) nu-l am la bmw si datorita centrului de greutate mult mai sus decit la bmw am o senzatie de instabilitate la viraje aproape la orice viteza. ciclistica este mult sub asteptari. gs-ul desi este cu 6 ani mai batrin este cu mult in fata la varadero, sau poate ca in timp voi mai ignora din senzatiile astea. poate daca as schimba uleiul din telescoape cu un altul mai viscos as rezolva problema asta, a mai facut cineva acest schimb? m-am ales cu acest varadero in urma unui schimb cu unul din bmw-uri, eu personal nu l-as tine atit timp cit am un gs care este muuult mai pe placul meu.... Mai exista o varianta ptr furca fata. Sa iti cumperi alte arcuri de la Hiperpro sau .......... erau unele....... progresive suspension. (ceva de genul asta) Am citit ca ai ceva experienta pe 2 roti si din ce zici tu aici, cred ca ai vreo buba la amortizoarele de pe fata, altfel......nu se explica. Eu franez si cu fata si cu spatele si cu ambele; si in curba si........etc, si nu am aceste probleme. Cred ca am un mic avantaj fata de tine ptr ca am ABS su sistemul ala dual. Al tau are Dual Combined Brake System??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Al tau are Dual Combined Brake System??? da, are... nu cred ca am sa investesc asa mult in el, ma refer la arcuri progresive si alte acareturi din astea deoarece nu vreau sa-l tin pt mine...am sa-i schimb uleiul cu unul mai viscos si asta este... eu ramin mai departe la bmw-ul meu gs din 1900-toamna ca ala este cel mai bun pt mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventurer Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 da, are...nu cred ca am sa investesc asa mult in el, ma refer la arcuri progresive si alte acareturi din astea deoarece nu vreau sa-l tin pt mine...am sa-i schimb uleiul cu unul mai viscos si asta este... eu ramin mai departe la bmw-ul meu gs din 1900-toamna ca ala este cel mai bun pt mine... Cand schimbi uleiul de la amortizoare, sa verifici si integritatea arcurilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Cum faci asta? Te uiti la ele sa nu fie rupte/roase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventurer Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Cum faci asta? Te uiti la ele sa nu fie rupte/roase? Poate ne luminezi tu!!! La BMW cum e??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate