Sari la conținut

Honda XL 1000V Varadero

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oricum, si ghidonul vad ca-l ai mult mai inalt, nu ar trebui sa fie f mare diferenta fata de sa-ghidon stock.

Pe de alta parte, mobra in sine e inalta, sa pui o sa si mai inalta... te cracanezi grav sa pui picioarele jos, daca n-ai 2m :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E mai misto fara husa de rezervor. O dau jos!

Momentan e la service, astept cu nerabdare sa o vad coborata. Incalzitoarele nu functioneaza, am comandat altele. La indicatorul de treapta mi a spus in service ca nu mi promite nimic, e aftermarket. Am platit niste accesorii care nu functioneaza... sa vad daca ma inteleg cu importatorul.

Link spre comentariu

Am pus kitul de coborare, alta viata!!! Pun jumatate de talpa jos - vreau sa va spun ca eram cam de cascadorii rasului pana acum. Revizie, montat mansoane incalzite, schimbat bujii etc. O caciula de bani dar sunt multumit, plus ca ma ajuta si la garantie.

Shaua mea am inteles ca este inaltata - nu m-am prins din prima - si am programat-o la Ploiesti pentru saptamana viitoare sa o mai las si fac si retapitare integrala. Cam atat deocamdata...

Astept vremea misto!!!!

Mai am RAR si inmatriculare... pfff!

Link spre comentariu

Ce kit de coborare ai folosit? Ai coborat-o doar pe spate?

Am luat de la Unimotors din Valcea in kit TRW Lucas. Da, am coborat-o doar pe spate. Dupa experiment am mers aprox 15 km si nu vad diferente, doar incantarea mea maxima ca pot pune picioarele jos. :)

Link spre comentariu

Fratilor, am facut programare la RAR de-abia pe 22 februarie. Pe 23 imi expira primul rand de numere provizorii.

Am o nelamurire, poate stie cineva: daca am cumparat de la o entitate romaneasca (importator de sh) mai am nevoied e certificatul ala care atesta nu-stiu-ce la tva?

PS: am dat si shaua la modificat, o primesc pe miercuri. De-abia astept...

» Post actualizat in 15 Feb 2017 17:14
A ajuns si șaua. A iesit mult peste asteptari... Felicitari Motovis Ploiesti!!!
Maine o scot la o tura 😄

post-67087-0-86998400-1487178873_thumb.jpg

post-67087-0-80219500-1487178885_thumb.jpg

Link spre comentariu

Aici s-a indreptat vremea iar eu am reusit cu ajutorul unui prieten sa-i montez un crashbar de la Sw Motech. Sunt fascinat de felul in care trage. Sub 3000'se balbaie de zici ca vrea o pauza, ,dupa 3000 devine un KTM fiabil :)) Ajuta f mult si tobele. Au un bubuit superb pe decelerare si un wunf grozav cand urca in ture.

Saua e tot f sus,dar paana in vara coabitam asa. O modific in concediu.

Link spre comentariu

Am iesit ieri pe zero grade, am mers cam 150 de km. Inca e frig... brrr!!

Șaua e dementiala, varadero de asemenea!

Asteptam primavara!

» Post actualizat in 17 Feb 2017 14:10

Si-o spalata...

Am dat jos husa baxter de rezervor si o scot la vanzare pt varadisti. Plus o geanta de rezervor tot baxter. Negre, evident!

» Post actualizat in 17 Feb 2017 14:26

Cred ca Bagster îi zice... anyway! Ati inteles voi 😄

post-67087-0-18685800-1487340528_thumb.jpg

Link spre comentariu

O sa de genul ala imi trebuie si mie. Probabil o sa ma simt ca pe un chopper cu ape( am inaltatoare de 3 cm) dar aia e :))

Las', ca esti obisnuit... :alcy:

O dai la un draivtest cand treci prin tara? Sa ma lamuresc si io cum e cu 'ondele astea. :bigstar:

Link spre comentariu

:)) Pana in vara se pot schimba multe bre :))

» Post actualizat in 18 Feb 2017 23:29

Evident,desigur! :D

» Post actualizat in 19 Feb 2017 18:17

Azi am dat o "fuga" pana la Munchen, la IMOT. Am ramas surprins sa vad cat de slab pregatiti sunt Japonezii la capitolul enduro.

Honda a adus un CRF 250 Rally si scuterul ala dubios...Parerea mea e ca noul lider de piata va deveni KTM-ul. Pe viitor voi trce probabil la un 1290 Adv.

Link spre comentariu

La mine nu e graba. Insanatosire grabnica!

Am fost la RAR si am rezolvat nimic. Am facut ca blonda, programare la auto in loc de moto si n-au vrut sa ma bage pe rampa. Reprogramare pe 01 martie, de martisor :)

Maine cred ca se lasa cu o ieseala... ca prea e frumos!

Link spre comentariu

Oare de unde ai luat husa de rezervor? Sau a venit moto cu ea (imi cer scuze daca informatia asta este undeva pe topic, nu mai stau acum sa caut). Chestia e ca ma tenta si pe mine o husa de rezervor, dar nu eram inca hotarat. Oricum, prioritate are Geo, ca el a intrebat primul :)

Apropo, Geo, insanatosire grabnica si nu mai face niciodata prostia sa pui panza de taiat lemn pe flex :(

Link spre comentariu