Geo_ZGA Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Dar ce are saua, ce nu-ti place la ea? Ca arata misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 E foarte sus si strica toata pozitia la ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Oricum, si ghidonul vad ca-l ai mult mai inalt, nu ar trebui sa fie f mare diferenta fata de sa-ghidon stock. Pe de alta parte, mobra in sine e inalta, sa pui o sa si mai inalta... te cracanezi grav sa pui picioarele jos, daca n-ai 2m ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 E mai misto fara husa de rezervor. O dau jos! Momentan e la service, astept cu nerabdare sa o vad coborata. Incalzitoarele nu functioneaza, am comandat altele. La indicatorul de treapta mi a spus in service ca nu mi promite nimic, e aftermarket. Am platit niste accesorii care nu functioneaza... sa vad daca ma inteleg cu importatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 Poate sa-mi spuna cineva daca se pupa saua de Varadero 2007+ pe un Varadero 2004? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Am pus kitul de coborare, alta viata!!! Pun jumatate de talpa jos - vreau sa va spun ca eram cam de cascadorii rasului pana acum. Revizie, montat mansoane incalzite, schimbat bujii etc. O caciula de bani dar sunt multumit, plus ca ma ajuta si la garantie. Shaua mea am inteles ca este inaltata - nu m-am prins din prima - si am programat-o la Ploiesti pentru saptamana viitoare sa o mai las si fac si retapitare integrala. Cam atat deocamdata... Astept vremea misto!!!! Mai am RAR si inmatriculare... pfff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Ce kit de coborare ai folosit? Ai coborat-o doar pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Ce kit de coborare ai folosit? Ai coborat-o doar pe spate? Am luat de la Unimotors din Valcea in kit TRW Lucas. Da, am coborat-o doar pe spate. Dupa experiment am mers aprox 15 km si nu vad diferente, doar incantarea mea maxima ca pot pune picioarele jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Poti pune un link, ceva? Eu ajung cu picioarele jos, dar cam la limita... si parca ar merge sa-l cobor putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 https://www.unimotors.ro/Kit-coborare-suspensie-Honda-XL-1000-V-Varadero-01-13-XL-1000-VA-Varadero-ABS-04-13-Lucas-TRW_p_19750.html » Post actualizat in 06 Feb 2017 12:43 Si vreau sa-mi iau din asta: https://www.mrashop.de/com/selection-by-model/honda/xl-1000-v-varadero/bj-03-/5547/xl-1000-v-varadero-variotouringscreen-vt-2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 guys. mi-a murit "vitezometrul". cred ca i senzorul din cutie (langa amortizor, in spatele cilindrului 2). alte idei? eventual cum sa fac un test sa vaz daca ala i ? thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Fratilor, am facut programare la RAR de-abia pe 22 februarie. Pe 23 imi expira primul rand de numere provizorii. Am o nelamurire, poate stie cineva: daca am cumparat de la o entitate romaneasca (importator de sh) mai am nevoied e certificatul ala care atesta nu-stiu-ce la tva? PS: am dat si shaua la modificat, o primesc pe miercuri. De-abia astept... » Post actualizat in 15 Feb 2017 17:14A ajuns si șaua. A iesit mult peste asteptari... Felicitari Motovis Ploiesti!!!Maine o scot la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Aici s-a indreptat vremea iar eu am reusit cu ajutorul unui prieten sa-i montez un crashbar de la Sw Motech. Sunt fascinat de felul in care trage. Sub 3000'se balbaie de zici ca vrea o pauza, ,dupa 3000 devine un KTM fiabil ) Ajuta f mult si tobele. Au un bubuit superb pe decelerare si un wunf grozav cand urca in ture. Saua e tot f sus,dar paana in vara coabitam asa. O modific in concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Am iesit ieri pe zero grade, am mers cam 150 de km. Inca e frig... brrr!! Șaua e dementiala, varadero de asemenea! Asteptam primavara! » Post actualizat in 17 Feb 2017 14:10 Si-o spalata... Am dat jos husa baxter de rezervor si o scot la vanzare pt varadisti. Plus o geanta de rezervor tot baxter. Negre, evident! » Post actualizat in 17 Feb 2017 14:26 Cred ca Bagster îi zice... anyway! Ati inteles voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Interesante proiectoare O sa de genul ala imi trebuie si mie. Probabil o sa ma simt ca pe un chopper cu ape( am inaltatoare de 3 cm) dar aia e ) Pana una-alta plimb ursul,pardon,masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 O sa de genul ala imi trebuie si mie. Probabil o sa ma simt ca pe un chopper cu ape( am inaltatoare de 3 cm) dar aia e ) Las', ca esti obisnuit... O dai la un draivtest cand treci prin tara? Sa ma lamuresc si io cum e cu 'ondele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 ) Pana in vara se pot schimba multe bre ) » Post actualizat in 18 Feb 2017 23:29 Evident,desigur! » Post actualizat in 19 Feb 2017 18:17 Azi am dat o "fuga" pana la Munchen, la IMOT. Am ramas surprins sa vad cat de slab pregatiti sunt Japonezii la capitolul enduro. Honda a adus un CRF 250 Rally si scuterul ala dubios...Parerea mea e ca noul lider de piata va deveni KTM-ul. Pe viitor voi trce probabil la un 1290 Adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Imi vand husa de rezervor Bagster si geanta aferenta. Atasez poze. Pret: 400 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 ai da separat tank bag-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 O merge si pe modelul vechi? A mea e 1999, rezervorul pare la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Eu tot din 99 am si nu am vazut sa fie vreo diferenta la rezervor fata de cele mai noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Le iau cu mine si probam. La o bere nefiltrata, fara alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Din pacate, eu momentan sunt la pat, nu ma pot deplasa... si mobra e intr-o parcare privata, departe de casa. Daca nu le dai pana imi revin, vorbim si probam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 La mine nu e graba. Insanatosire grabnica! Am fost la RAR si am rezolvat nimic. Am facut ca blonda, programare la auto in loc de moto si n-au vrut sa ma bage pe rampa. Reprogramare pe 01 martie, de martisor Maine cred ca se lasa cu o ieseala... ca prea e frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Oare de unde ai luat husa de rezervor? Sau a venit moto cu ea (imi cer scuze daca informatia asta este undeva pe topic, nu mai stau acum sa caut). Chestia e ca ma tenta si pe mine o husa de rezervor, dar nu eram inca hotarat. Oricum, prioritate are Geo, ca el a intrebat primul Apropo, Geo, insanatosire grabnica si nu mai face niciodata prostia sa pui panza de taiat lemn pe flex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate