vlad.apetroi Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Am 2 metri..ce dracu sa mai reglez. Mi se par cam scumpe totusi...aproape 100 de eurici ..poate sunt eu chisat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Sunt scumpe, ce-i drept! Initial am vrut doar deflector, dar era 75 de euro. Diferenta pana la 125 nu e mare, si de aia iau parbrizul intreg. Si este si frumos al nabii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Pai asta nu inteleg eu...50 euro un parbriz (ditamai bucata de plastic)..75 un deflector(doua picioruse si o rigla de 30 cm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Reglajul nu e ca sa-ti acopere capul, e ca sa directioneze aerul peste casca. Curentul de aer nu vine direct peste parbriz, el urca in functie de curbura parbrizului pana sa atinga casca. Nu cred ca e 50 euro parbrizul... 50 euro inteleg ca e diferenta dintre deflector si parbriz. Se gasesc si deflectoare mai ieftina, chinezesti, dar nu stiu cat de bune sunt... nu m-am riscat sa comand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Glumeam. Era doar romanul din mine revoltandu-se la cantitatea de plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Am cautat pe site la mra si m-au trimis la un dealer de la noi: romimoto. Este 735 de lei cel inalt - 595mm si este 555 de lei unul mai mic - 480mm. Dupa indelungi cautari cu amicul goagle, l-am comandat pe ala mai inalt. Cica este cel mai confortabil, comparat cu 10 alte parbrize. Acum astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Mi se pot pare destul de scump... si pot sa merg linistit si fara el, pana pe la 130 km/h e acceptabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Un parbriz ca al meu e cam 120 euro pe Ebay...Asa ca daca aveti cont de PPal, evitati.sa dati 700 lei la un dealer local. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Hmm. N-am apucat sa platesc. E diferenta mare, ce sa zic... Si are si Geo dreptate, pana la o anumita viteza nici nu simti. Mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Azi am facut si primul plin dupa primul...plin. A rezultat un consum rotunjit de 18 litri pentru 280 km, viteza intre 60 si 180 km,atat in oras cat si pe national sau autostrada. De ziua mea trebuie sa o scot in lume. Daca e vremea ok, mergem ori la Rossi acasa in Italia,ori la Londra in vizita. Azi am gasit si un petec de asfalt stricat printr-o padure apropiata. I-am spus "covorul magic" ,te trece peste hopuri si damburi cu o gratie de invidiat. Totul in antiteza cu Blade-ul de anul trecut care facea asta cu o greata de invidiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 (editat) Sa nu te avanti prea mult, pe offroad...pleaca de poponeata instant, e prea grea. Pe asfalt prost nu are probleme, nu simti gropile, amortizeaza excelent Nici cauciucurile, nici increderea in fortele proprii nu ma fac sa ajung "pe camp". Editat din geseala Editat Februarie 26, 2017 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 (editat) Referitor la parbriz, nici eu nu am vrut să bag o căciulă de bani intr-un plastic, așa că am luat de la vecinii chinezi un deflector de 28$, care m-a uimit. La peste 100/h parbrizelul de la V-strom trimite turbioanele fix în frunte. Cu porcăria chinezească însă trebuie să ma ridic mult în scarite ca să mă vâjâie. Scuzat să fiu dacă am poluat topicul, însă poate vă ajută această informație despre deflectoare, dar nu m-a lăsat inima să dau 80 euro pe un MRA. Asta e chinezaria mea m.aliexpress.com/s/item/32740602498 Editat Februarie 25, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 30 de euro mi se pare un pret corect ptr un deflector. Sarumana de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Cu plăcere! Și mie mi se pare o sumă rezonabilă. E totuși o bucată de plastic și unul sau două piciorușe de prindere, nimic sf. Asfalt curat vă doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 (editat) Am luat vaca pentru asfalt de diferite forme si forestiere uscate,fara inclinatie mare. Dupa ce modific saua,o sa-i mai dau o sansa in teren variabil,musai uscat. Azi au fost 12 grade si un soare superb,asa ca am scos vaca la o sedinta foto. Va urma ) Editat Februarie 26, 2017 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 I-am dat eu o sansa in teren variabil ud. Am căzut in 30 min de noroi cat nu am căzut cumulat in toata viată mea. Avea si toate cutiile pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 (editat) Nu am nici gumele potrivite,nici... Vara trecuta m-am lovit de o multime de drumuri "asfaltate" care duceau spre sau de la...Drumul de la Rarau pana la Poiana Teiului m-a facut sa las motorul acasa si sa ma intorc acasa cu avionul din convediu. Acum,pentru prima oara in ultimii 4 ani,m-am plimbat cu un motor, sub 15 grade, fara vreo destinatie in minte... Editat Februarie 26, 2017 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Primul drum care l-am facut cand am luat vaca a fost Trans Rarau cu intoarcere pe la Poiana Teiului. Il mai facusem inainte cu un sport-touring si abia dupa 2 luni mi-au revenit rinichii la normal. Cu varadero am zis ca merg pe autostrada ) » Post actualizat in 26 Feb 2017 20:35Apropo..are cineva sea Corbin? Ceva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) Eu am facut si prostia sa plec cu un Fireblade in concediu. A doua greseala a fost sa merg pe Rarau in compania a doua KTM Adventure si un Transalp. Voi vedea vara asta pe ce trasee ma mai baga prietenii ) Editat Februarie 27, 2017 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Daca mai ajungi prin zona da un semn, poate ma prind si eu la o jumate de tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Ma bag si eu daca ma chemati. Intrebare: am luat mobra cu suspensie spate ohlins. Problema este ca are doua reglaje diferite, unul pe stanga si unul pe dreapta... Ati avut, stiti cate ceva despre el? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Vin tara pe la jumatatea lunii Iunie si o buna parte a timpului o voi petrece intre Piatra, unde am luat un apartament si Bucuresti. Facem topic de plimbari. In alta ordine.de idei,azi am testat o ora si ispita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Si cum ti se pare, comparativ cu vacadero? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 E un 990 facut de Honda. Usoara, agresiva, suspensiile filtreaza tot. Tocmai ce am.scapat de ratele la masina. Nu mai vreau ,stau cuminte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Cat costa tragerea acolo? Inchiriezi sau e test drive? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate