haste Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 stiu ca sunt putin offtopic ... uitati-va la dracovenia asta verde... cata imaginatie !!! sincer nu as vrea sa il cunosc pe proprietarul acestui Kawa... de ce ma ???? carenele le are in casa si trebuiesc montate...dar omu nu are timp si si`a facut o improvizatie temporara , GEORGEEE A AJUNS MOBRA TA STARLETA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 in sfarsit pune cineva o poza cu fata aia de la Husky....si kawa aia streetfighter e mult prea...verde...) ala e un far de golf acolo ? ) Uite si aici fata de la Husky: Cand mai vin in Bucuresti te caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EL_LOCO Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 pe tipa o gasiti in The Dj's noaptea , ... face figuratie si acu 2 ani dansa prin Cuba . cineva interesat de nr. ei de tel ? cea mai tare tipa dintre toate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 si eventual sa reduca prezenta moto la niste postere in decor sau la niste costume tematice pentru fete ? omul mai vine cu prietena, nevasta, nu poate sa caste gura la altele ... la motoare da fffaaaaciuuu go buy some cojones hrubaru san ! eu am pus-o pe a mea sa-mi faca poza cu aia de la cagiva dar ca prin minune poza a iesit neagra poate a pus degetul in fata obiectivului sau nu a scos capacul insist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 insist aici ai votu` meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 stiu ca sunt putin offtopic ... uitati-va la dracovenia asta verde... cata imaginatie !!! sincer nu as vrea sa il cunosc pe proprietarul acestui Kawa... Motorul a cazut aseara : uitati aici topicul : /index.php?showtopic=187231 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Foarte de kko nu am avut ce vedea doar cateva fete mai de doamne-ajuta in rest nimic,nu stiu de ce s-a mai chinuit astia sa faca smaebul asta ca daca stiam nici nu ma mai deplasam,dar asta e.si de la mine cateva poze.Va rog nu aruncati cu pietre! Mentionez ca asa e la noi,poate pe viitor e mai bine,unii sau chinuit sa faca ceva si nu le-a reusit,asta e poate data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 si tarrrrrraaaa MOARTEA PASIUNII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 mai pasarica aia in galben cu tzate marfa avea pielea pe craci aiurea. pe cuvant de onoare, am analizat cu atentie pentru ca tzatele alea o cereau. dar cand am vazut cum ii arata picioarele in partea de sus am trecut mai departe . Nu stiu daca detaliile astea ies in poze si inteleg dece toti au facut poza doar de la talie in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 la cum se vede in pozele de p-aci cam toti ati vazut tzatze si ati inceput sa tremurati cu aparatele la ochi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 mai pasarica aia in galben cu tzate marfa avea pielea pe craci aiurea. pe cuvant de onoare, am analizat cu atentie pentru ca tzatele alea o cereau. dar cand am vazut cum ii arata picioarele in partea de sus am trecut mai departe . Nu stiu daca detaliile astea ies in poze si inteleg dece toti au facut poza doar de la talie in sus Mai toate erau asa, si era de la crema aia "autobronzanta" care e imposibil de aplicat uniform. Nu te pricepi la consumabile de femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) Ma hai sa bag si eu niste poze: doua cu fete sa vedeti diferenta intre Bebelushe si doua nasoale (bleah) Gatu masii de net Ma nici calc nu vrea sa le incarce pe uratele astea nasparliile Editat Martie 19, 2008 de SlipComunistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bai superficialilor, numai la tate va uitati???? Eu o votez pe colega ei, bruneta in galben care sta pe o Cagiva Mito. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 ONANISMUL SALVEAZA MOTOCICLISMUL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 gresit, onanismul formeaza motociclismul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Numai la cei cu jockey-shift... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 pe tipa o gasiti in The Dj's noaptea , ... face figuratie si acu 2 ani dansa prin Cuba . cineva interesat de nr. ei de tel ? dupa ora inchiderii a fost si salon de ....pentru clientii cu dare de mana (in baie) ))) "tanti ?!! ghe ghe... pot sa te iau pe digital in baie putin ? " )) pritena ta e castigatoare la miss moto si te te uiti dupa altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Bai zidule, acuma sper ca nu te astepti sa gasesti perfectiunea universului la Zmaeb. Iar daca, ipotetic, o gasesti, sa nu te astepti cand deschide pretioasa'i gurita sa'ti graiasca chestii 'telectuale. da ce, femeile are si creier ? normal ca povestile nu conteaza, dar la hardware am pretentii Mai toate erau asa, si era de la crema aia "autobronzanta" care e imposibil de aplicat uniform. Nu te pricepi la consumabile de femei clar, nu stiu sa intretin asa ceva, doar imi *** **** pana cand vine momentu de schimbat consumabilele apoi sa investeasca altu eu am de bagat bani la mobre ONANISMUL SALVEAZA MOTOCICLISMUL... face ghiara puternica pt acceleratie si frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 mv agusta f4 tipa o tipa frumusica: tipa mi s-a parut foarte finuta...si este mai batrana decat celelate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) Moahhh ce uratenie zici ca-i Travestit Editat Martie 19, 2008 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) mv agusta f4 tipa o tipa frumusica: tipa mi s-a parut foarte finuta...si este mai batrana decat celelate: Ba Fraticilor... pune-ti poze la rezolutie mai mica...ca nu reinstalam Vista...p'acia... Li se vad curgand Balele...alora din spatele fetelor... Editat Martie 19, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 pritena ta e castigatoare la miss moto si te te uiti dupa altele si ce ma , uitatul e impozabil ? doar cu ea am fost,katerinca o gramada ...am ras de ne-am stricat amandoi cele de la SLAEB sunt consumabile,de pus pe mileu in sufragerie si tinute numai pentru phula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) asta mie mi s-a parut cea mai misto fatuca din tot "hambarul"...care o stii si ai numarul de telefon, il vreau si eu... Editat Martie 20, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 frumoase.... asa-mi plac femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 si altele re-size Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate