orestte Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 accident produs pe str alex cel bun iasi motociclistul venea dinspre cart dacia spre familial iar la culoarea verde nu ia fost acordata prioritate (asa declarau martorii)intrand in coliziune cu un automobil marca dacia, a fost transportat la spital in stare grava sper sa fie bine si sa nu fie ceva grav motorul se vede din poze cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 sper sa isi revina repede motociclistul cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 accident produs pe str alex cel bun iasi motociclistul venea dinspre cart dacia spre familial iar la culoarea verde nu ia fost acordata prioritate (asa declarau martorii)intrand in coliziune cu un automobil marca dacia, a fost transportat la spital in stare grava sper sa fie bine si sa nu fie ceva grav motorul se vede din poze cum arata S-a intimplat chiar la semaforul de la piata Alexandru. Dacia venea dintre pod si a virat stinga. Banui ca chiar atunci era verde la semafor. Asa i-a taiat calea motociclistului care venea dinstre Minerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 nici nu mai stii ce sa faci cu atatia soferi de masini in trafic care pur si simplu te ignora.....daca ii iei la bataie tot pe tine te ia politia, daca dau ei peste tine ................mortii mamei lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 bai ..aiurea sper sa isi revina si sa nu fie grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 de fapt e pura statistica ! uitati-va la numarul de tamponari auto. verificati cresterea nr. de motociclisti. soferi neatenti contra motociclist = un nou post pe forum. numai experienta, protectiile si LIPSA vitezei ajuta. eu va scriu cu tast din accesories dupa o tranta enduro dar asta e o alta poveste ... ride safe & slow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 cica numarul era ceva ...BTS...motociclistul e la spitalul de urgente ...in coma... --- Mesaj completat în 18 Mar 2008 10:33 -------------stie careva cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 daca nu ma insel... am vazut motorul aseara la tesatura... mergea spre tudor. era un baiat tanar si avea rucsac in spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 La cum arata motorul cred ca si motociclistul avea ceva viteza, intradevar singura protectie ar fi viteza mica , ochiii in 4 si protectii full chiar si pana la alimentara. Sper sa se faca bine baiatul, insa este un caz clasic acesta cu conservarul care forteaza verdele, iar motociclistul vine cu viteza si Hai multa sanatate si multa atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 sanatate motoristului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 din cate am auzit de la cativa martori de pe acolo..tipul era din Roman, 1,70-1,75 , blond si putin cret..iar ala cu conserva...= bou...avea si sotia cu fecioru in masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Am fost si eu acolo... motociclistu era constient cand am ajuns, raspundea la intrebari, si si-a mentinut starea pana cand l-a luat smurd-ul. Acum doamne fereste sa nu fi facut vreo hemoragie interna... Nu-l cunosc personal pe baiat, ci l-am mai vazut pe strada din cand in cand...incepator saracu. Iar accidentul, clasic: coloana la semafor pe banda 2, moto intra pe banda 1 care e libera ca sa mai prinda verdele, iar tzaranu din vaslui face stanga fara sa vada motorul pe banda 1...si poc. viteza nu era mare, maxim 40-50, dupa distanta dintre el si motocicleta. Acu sper la stiri sa nu mai vedem "vitezoman nebun sfarseste brusc" ca nu-i deloc asa.... ci sa scrie tzaran coclit cu lilieci in pantofi si telemea pe dinti se crede pe ulita la el...aaahhh ce m-as fi dus sa-i zic 2 vorbe, da a venit politia rutiera.... Insanatosire grabnica baiatului si castrare fara anestezie lu prostu satului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justbecause Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 (editat) tipul nu era din roman...ci este din negresti jud Vs... nu este in coma..ci este bine.. (o fractura si vanatai,zgarieturi din cate stiu ) si da ala cu dacia ar trebui spanzurat Editat Martie 18, 2008 de justbecause Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Insanatosire grabnica si grija mare mai ales la conservarii cu DACII!!! ca astia nu vad nimic prin geamuri... si e rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ultor Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 atentie mare in zona aia... de obicei nu se prea circula acolo pe banda 1 si multi intra pe straduta sau parcare fara sa se asigure. e suficient sa vada ca masinile incetinesc la semafor ca s-au si bagat. sanatate multa motoristului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Bine k nu este mai grav! insanatosire grabnica! atentie ! anticipati traficul! la un semafor, chiar dak ai verde, trebuie sa te gandesti ca un cretinoidddd poate sa vireze aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Insanatosire grabnica! Am oroare pe soferii astia tampiti mai ales soferite ochelariste...nu stiu ce dracu cauta pe strazi...mai vezi cum trec tampiti pe rosu si se hlizesc la volan cu 2 muieri pe bancheta din spate ...acum cand merg pe strada parca merg in afganistan si ma feresc de mine si obuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiux_83 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Bine k nu este mai grav! insanatosire grabnica! atentie ! anticipati traficul! la un semafor, chiar dak ai verde, trebuie sa te gandesti ca un cretinoidddd poate sa vireze aiurea! oricum...daca stam bine si ne gandim...noi suntem cei care trebuie sa ne pazim vietile....regulile sunt incalcate oricand din cauza aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Pe la piata Alexandru e durere cu masinile. Chiar saptamana trecuta mergem exact pe langa piata, pe straduta secundara nu pe cea principala(cu podul), si un gigel cu fata de cocalar astepta sa trec ca sa poata intoarce(maneaua data la maxim desigur). Inituitia si figura lui mi-a spus la o las mai incet...cand am ajuns la 10-15 m de el cred ca a ramas fara rabdare si a hotarat ca are timp sa intoarca prin fata mea...noroc ca eram pe la 30-40km/h si am oprit in timp. Din mica mea experienta de un an am invatat ca atunci cand te apropii de o intersectie, chiar daca ai verde, las-o mai moale. In Bucuresti noaptea de exp e la ordinea zilei sa treci pe rosu...nu stii niciodata. Sper ca tipul sa-si revina repede si sa-l vedem prin fundatie sau la o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 nu cred ca se va urca prea repede pe motor 1. ca nu mai are 2. starea de shoc si imaginea impactului care-l va bantui mult timp... iar pt coclitul de conservar multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 nu cred ca se va urca prea repede pe motor 1. ca nu mai are 2. starea de shoc si imaginea impactului care-l va bantui mult timp... iar pt coclitul de conservar multa Eu zic ca punctul 2 nu se pune. In momentul in care va avea motorul gata sau alt motor se va urca imediat pe el fara nici o frica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 mah, ce tot injurati conservarii, voi nu sunteti si conservari? asa cum exista conservari imbecili exista si bikeri la fel de imbecili, dk vira bikeru si-l agata conservaru, evident, conservaru era de vina ca e conservar. on topic: recuperare rapida bikerului si drumuri fara peripetii in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 intradevar aiurea... pacat ca a iesit asa.. si bine ca nu e mai rau.. intradevar deja toate orasele sunt sufocate de masini.Trafic de tot rahatul, incepatorilor nu le recomand sa iasa in nici un caz cu motocicleta atunci.La urma urmei e risc mare de tot..este o vorba .. asa sa ne imaginam ca soferi de masini nu au oglinzi.. deci mare mare atentie ca la noi nu e obisnuita lumea cu motociclistii. Plus ca daca e si legea asa .... astia isi fac si ei de cap ,ca doar vad la tv ca x a scapat si y nu are nimik. Sper sa se faca bine baiatu iar celui cu dacia sa gandeasca de 2 ori cand o sa mai faca cate o manevra de genu. bafta tuturor! --- Mesaj completat în 22 Mar 2008 13:08 ------------- mah, ce tot injurati conservarii, voi nu sunteti si conservari? asa cum exista conservari imbecili exista si bikeri la fel de imbecili, dk vira bikeru si-l agata conservaru, evident, conservaru era de vina ca e conservar. on topic: recuperare rapida bikerului si drumuri fara peripetii in viitor. pentru ca raportul conservari idioti este mai > decat bikeri teribilisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 aseara cik s-a rupt o conserva de passat pe copou....1 mort cica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barz@ Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 aseara cik s-a rupt o conserva de passat pe copou....1 mort cica... Pai daca conserva poate...de ce nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate