WHITE RAVEN Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Salve!! Am discutat cu ceva prieteni dintre care si cu Pedro, probabil ca il cunoastetzi si am hotarat sa mergem la Cheia, pe data de 1 Mai, se poate sa fie un fel de intrunire pt comuniste zic asta ca nu vreau sa ma bag peste Aleko care o programase la inceputul lui septembrie. Ar fi frumos sa ne adunam si anul acesta!! Bafta!! P.S. va mai tin la curent cu ce se mai decide pana atunci!! adik o locatie exacta... cand se pleaca din bucuresti, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Timp si benzina sa am ca vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Ne onorezaza Simsonul cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 de 1 mai plec la mare...poate dau de cativa pe acolo... aleko ghici ce imi fac!(ma refer la moto!)-indiciu:are 3 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Muravey sau triciclu pentru handicapați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Salve!! Am discutat cu ceva prieteni dintre care si cu Pedro, probabil ca il cunoastetzi si am hotarat sa mergem la Cheia, pe data de 1 Mai, se poate sa fie un fel de intrunire pt comuniste zic asta ca nu vreau sa ma bag peste Aleko care o programase la inceputul lui septembrie. Ar fi frumos sa ne adunam si anul acesta!! Bafta!! P.S. va mai tin la curent cu ce se mai decide pana atunci!! adik o locatie exacta... cand se pleaca din bucuresti, etc. ..astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 Ne onorezaza Simsonul cu prezenta? or sa fie si niscavai samsoane dar anul asta vin cu un ivan nebun cu atas! vreau sa incerc si asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Daca-ti pui la Nipru atas, vin cu tine la mare. Daca iti faci Muravey sau triciclu de handicapati, ia-l si pe Lupalb si duceti-va singuri . --- Mesaj completat în 21 Mar 2008 16:50 -------------Scz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Eu incerc sa aduc 3 jawe la 7 scari.1-na vine sigur.Ca am observat ca la intruniri mai vin jawe dar mai rar si alea cam prafuite...."ce or fii facut sa merite asta?" in fine...daca se alege 7 scari pe 1 mai sper sa fie cel putin super tare Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 aleko,mergi la mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 daca veniti la mare eu pun la bataie curtea si gratarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 helooo mergem la CHEIA nu la 7 scari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 tot dracu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 da stiu ca sunt pe acolo amandoua!! deci fratilor care va mai bagatzi!! hai ca am motor nou pe ij trebe sa vad cum face pe serpentine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 da stiu ca sunt pe acolo amandoua!! deci fratilor care va mai bagatzi!! hai ca am motor nou pe ij trebe sa vad cum face pe serpentine!! plm ba la 7 scari bah la .....plm cine vine??? sau vin de pomana ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 noi(SEAWOLVES BIKERS CONSTANTA) facem un party de 3 zile la eforie(2-4 mai)nord.sarbatorim 5 ani de la infiintare,asa ca...va asteptam cu drag.7 trupe blues, rock,metal de foarte mare angajament. supraf.totala 2,5 ha.camping,bere,concursuri,premii,video-proiectie,marea aproape. va fi 1 intrare de 15 ron pt cele 3 zile,deoarece tre sa platim toate kkturile ...Voi reveni maine cu afisul...ca sa va convingem. VA ASTEPTAM SA NE DISTRAM IMPREUNA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 noi(SEAWOLVES BIKERS CONSTANTA) facem un party de 3 zile la eforie(2-4 mai)nord.sarbatorim 5 ani de la infiintare,asa ca...va asteptam cu drag.7 trupe blues, rock,metal de foarte mare angajament. supraf.totala 2,5 ha.camping,bere,concursuri,premii,video-proiectie,marea aproape. va fi 1 intrare de 15 ron pt cele 3 zile,deoarece tre sa platim toate kkturile ...Voi reveni maine cu afisul...ca sa va convingem. VA ASTEPTAM SA NE DISTRAM IMPREUNA! revino... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocs bv Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 salutare! people, hotarati-va unde se merge, 7 scari- cheia....si anuntati-ma si pe mine. o sa incerc sa vin si eu , vin de la bran-brasov, asa ca daca mai merge cineva de prin zona, anuntati. sper sa ne vdm acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 pai sa mai zis o data!! mergem la CHEIA!! apropo cine stie zona mai bine sa dea niste poze hartzi etc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Pentru cine nu stie sa ajunga la Cheia , si vine din Bucuresti , tineti DN 1 pe centura pana la statia de benzina (parca ROMPETROL) unde sunt BRICOSTORE , CAREFOUR , PRACTIKER ... si o faci la dreapta ca si cum ai vrea sa intri in Ploiesti si imediat apoi la stanga pe drumul Buzaului si Constanta apoi tii indicatoarele de Valeni de Munte , Cheia prin Blejoi . Intrebarea este : - La Cheia unde ? Cheia fiind o statiune si nu stiu daca iti da voie sa campezi oriunde . Cine vrea sa se plimbe mai mult , poate sa se intoarca prin Brasov . Nu stiu starea drumurilor , dar ambele variante au peisaje frumoase . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 http://www.harta-turistica.ro/map.php?ID=3...detul%20Prahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Salut baieti! Desi nu o sa vin pe ij o sa il insotesc cred(cine stie cunoaste). Stiu ca sunteti de treaba si acceptati si alte motoare in afara de comuniste . Totusi as vrea sa inteleg si eu ceva si sper sa nu va fie cu cuparare. Daca omu` asta care a deschis topicul vrea sa mergem la Cheia sau unde vrea el, de ce trebuie sa scrie altii aici "hai la mare"?Adica e ok cu propunerea locatiilor dar asta presupune "eu as zice sa mergem acolo. voi ce ziceti?", nu "eu vreau acolo haideti cu mine!". E vorba de respect cred. Scuze daca am deranjat. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) care-i viteza de 'croaziera'????ca vin si eu cu mobra sau cu dnepr-ul sau cu ij-ul.... Editat Aprilie 14, 2008 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Intreb iar : - Unde la Cheia , intrucat fiind o statiune , nu ti se da voie sa campezi oriunde . Am impresia ca nu vom ajunge la un consens si ca va iesi o varza . Oamenii se vor duce in trei locatii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu vreti sa amanati voi aceasta actiune? In primul rand la munte de 1 mai e frig. Apoi se suprapune cu intrunirea de la constanta. Si eu vreau sa vin la amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate