ved Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Va salut Sunt relativ nou pe forum (il citesc de vreun an si jumate dar de abia acum am inceput si eu sa postez deoarece de ieri mi-am luat permisul) si sunt dupa a doua zi de plimbat prin Bucuresti cu dragstarul de 650 In prima zi am facut un drum pe titulescu pana pe la foisorul de foc si inapoi si am fost cam dezamagit (ma asteptam la alta senzatie) dar astazi am facut vreo 70 de km si vreau sa spun ca mi-am schimbat complet parerea Intr-adevar la inceput a fost extrem de greu prin trafic dar incetul cu incetul m-am acomodat si senzatia e betoooooooon Va salut inca o data si astept sa cunosc pe cat mai multi dintre voi ( nu numai chopperisti) si sa ne plimbam impreuna Atasez o poza cu motorul meu si in curand mai multe poze recente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 să-ţi trăiască motorerta şi să te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Welcome man!! La cat mai multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Mai 11, 2005 Autor Share Postat Mai 11, 2005 deocamdata cruiser defapt Daca ma apuc si il modific cu fel si fel de accesorii va deveni chopper ?Ca de mult ma roade intrebarea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Pai sa-ti traiasca si te astept sa stam la o bere si la vorbe despre choppereala la Ploiesti pe 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 bine ai venit si sper sa ne vedem la o bere la ploiesti.. sau chiar mai devreme .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Marfa... imi place la nebunie aripa spate de la modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Lasa-l asa ca e splendid si la multi km cu sanatate si bucurie. HB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 deocamdata cruiser defaptDaca ma apuc si il modific cu fel si fel de accesorii va deveni chopper ?Ca de mult ma roade intrebarea asta Welcome ! Ca sa fie chopper, tre sa faci cam multe, cel putin la partea din fata; roata de 21 sau 19, furca alungita, comenzi avansate, etc. E pacat de el, e frumos asa. Mai ia-ti un chopper separat, sau ceva care sa fie mai usor de modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 multi km fara incidente!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Arata super asa cum e. Cat mai multi Km impreuna fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 wellcome Ved! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Wilkommen! Lasa-l cruiser...Adica mai pune-i si parbriz,e foarte bun,mai ales la drum lung...coburi vad ca ai deja...Pt. Dragstar sunt o gramada de extras-uri,de design sau utilitare...bani sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Salve si astept sa da-m o tura prin oras Spune si tu unde stai alte alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 12, 2005 Admin Share Postat Mai 12, 2005 In prima zi am facut un drum pe titulescu pana pe la foisorul de foc si inapoi si am fost cam dezamagit (ma asteptam la alta senzatie) Frumoasa scroafa,s-o stapinesti sanatos! De curiozitate..la ce te asteptai? Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Va multumesc de intampinare Ma asteptam sa nu fiu in halu ala de crispat la intersectii @Rinno - stau prin banu-manta , ne vedem oricand ai timp Cu siguranta o sa ne vedem la Ploiesti , cred ca plec de vineri , sa vedem pe langa cine oi gasi sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Lasa-l asa ca e splendid si la multi km cu sanatate si bucurie.HB nu e frumos sa sfatuiesti pe cineva sa lase ceva original.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 nu e frumos sa sfatuiesti pe cineva sa lase ceva original.. BERY la accelasi lucru ma gindeam si eu CHOPPIT HOW U LIKET AND FEEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 nu e frumos sa sfatuiesti pe cineva sa lase ceva original.. Poate ca aveti dreptate, ma gandeam ca nici nu a fost incalecat bine sa se sature de el si sa-l si modifice deja. Cu accesoriile necesare unui cruiser ar fi fost suficient de personalizat. Nu imi doresc sa fiu mentorul nimanui, imi exprimasem doar o parere si va multumesc ca m-ati potolit. In rest, sa ne vedem sanatosi pe/de drum. Cu stima HB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 FRUMOS FIER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate