RobbieB Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Deci ramane 8.30 la Plaza in parcare, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 dragilor noi 2 nu mai putem veni vom fi prin zona (pe langa Panciu) dar pentru o inmormantare.. a murit bunica mea. Va rog luati legatura cu administratorul taberei maine neaparat; dl Olteanu - 0723.140.976. trebuie sa ii reamintiti ca venim sambata, am confirmat ieri deja dar el asa mi-a spus, sa-l sunam vineri din nou; altfel trimite oamenii acasa pe weekend si nu gasiti pe nimeni acolo. Ray, ce pot spune.....condoleante....Sincer imi pare tare rau ca nu veti putea fi cu noi, dar sa speram ca vor fi si alte ocazii (adica nu speram nimic, ca vor mai fi sigur!). Multumim pentru organizare si nr. de telefon. O sa sun eu miine,a asa cum am stabilit. --- Mesaj completat în 03 Apr 2008 22:44 ------------- Iaca ce zice si despre vremea din zona: http://www.accuweather.com/world-forecast....CI&metric=1 Mai aproape de Lepsa nu am gasit decat Tulnici. Si Ojdula: http://www.accuweather.com/world-forecast....LA&metric=1 adevarul e la mijloc Auzisem eu ceva.....vezi de ce am zis ca la 12 grade o sa transpiram? Dar duminica, atunci cind o sa urcam si la cev aaltitudine, o sa fie cald, asa ca e super! --- Mesaj completat în 03 Apr 2008 23:16 ------------- Deci ramane 8.30 la Plaza in parcare, da? Chiar ma gindeam ca trebuie sa facem cumva sa stim citi si unde ne intilnim. Asa ca mai scriu o data lista actualizata si va rog sa adaugati la ea fiecare unde veniti. (cu copy /paste), ca sa nu plecam inainte de a fi venit toti. Se pare ca pentru Drumul Taberei e ok la 8,30 (asteptam pina la maxim 9) in parcarea moto de la Plaza. Si la fel vad ca nu a protestat nimeni la ideea cu Metro Voluntari, asa ca, pentru siguranta, sa zicem acolo la 9,30 si vom sta ceva, ca trebuie sa facem cumparaturi. Ideal ar fi sa nu dureze in nici un caz mai mult de 10,30, sperind ca nu sunt cozi mari la ora aia. De asemenea, daca cineva are legitimatii Metro, sa le aduca, ca sa putem intra mai multi (intra max 2 pers./legitimatie ). Deci, momentan listele arata asa: Grup 1 1.1 Guyana, 1 pers., BMW F650GS PLAZA 1.2 Zeroo, 1 pers., BMW F 650 GS PLAZA 1.3 Abil Psihic, 2 pers. Honda Transalp 1.4 Rul 2 moto, 4 persoane: Honda Varadero 1000xl, /Yamaha TDM 850 PLAZA/BUZAU 1.5 Ghostrider fl, 1 pers. Honda Transalp 1.6 Enduristul- 2 pers., BMW F 650 GS PLAZA 1.7 Cristache, 1 pers. Suzuki DR 650 1.8 Aditorpan, 1 pers, BMW F 650 GS LEPSA 1.9 RobbieB, 1 pers., BMW F650GS PLAZA Grup 2 2.1 Mc Biker, 1 pers. Yamaha R1 METRO 2.2 Alina, pasagera Stefan? 2.3 masina, trei persoane 2.4 Tuningboy, 1 pers. Honda RVF 400R sau masina cu Zouza PLAZA NOU!!!! GRUP 3, Gazdele!!!! FOCSANI? Viiiiineeeeeee!!!!!! 3.1 Zappy 3.2 Bazbuzuku Grup 1b = cei care si-au anuntat intentia, dar nu au confirmat 1b.1&1b.2 Prieteni Ghostrider, 2 persoane, 2 Honda Transalp 1b.3 Daneluta 1 pers., Suzuky Vstrom 1b.4 Vamos, 1 pers, Suzuki DR 650 1b.5 Comieu2005, 1 pers. , Suzuky Vstrom Prin adaugarea locului de intilnire consideram evident ca ati si confirmat venirea, chiar si pentru cei indecisi. De asemenea, daca mai exista doritori, puteti sa va adaugati pe listele respective impreuna cu locul unde veniti la intilnire, pt ca locuri de cazare sunt. Rugam pe cei cer vor sa fuzionam pe drum, sa imi dea si mie un PM, ca sa facem schimb de contacte. Si.....yupppye! mai e putin si iar se va lafai motorul mobrei mele in benzina!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 nu stiu unde este PLAZA exact dar sper sa ne auzim maine seara la o bere si imi explicati atumci!! tdm-ul nu mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoboKid Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Pana la urma ati finalizat planul de bataie ? La ce ora si zi se pleaca din bucuresti ? Care e traseul exact si la ce ore se apreciaza sosirea in puncte de reper(daca exista) M-am trezit prea tarziu ? Eu voi fi prin zona Onestiului in wk asta si speram sa va gasesc pe undeva si sa venim impreuna spre Buc duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) Pana la urma ati finalizat planul de bataie ? La ce ora si zi se pleaca din bucuresti ? Care e traseul exact si la ce ore se apreciaza sosirea in puncte de reper(daca exista) M-am trezit prea tarziu ? Eu voi fi prin zona Onestiului in wk asta si speram sa va gasesc pe undeva si sa venim impreuna spre Buc duminica. daca ai rabdare sa citesti topicul ( macar pagina in care ai scris ) o sa afli Sper ca gratarul sa fie acoperit ca sa nu se ude micii in caz de ploaie.Parca ma vad intorcandu-i cu casca in cap si combinezonul pe mine. Editat Aprilie 4, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 daca ai rabdare sa citesti topicul ( macar pagina in care ai scris ) o sa afli Sper ca gratarul sa fie acoperit ca sa nu se ude micii in caz de ploaie.Parca ma vad intorcandu-i cu casca in cap si combinezonul pe mine. tu iti faci griji de mici ...eu imi fac griji ca o ploua in pahare si ne dilueaza vinul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 tu iti faci griji de mici ...eu imi fac griji ca o ploua in pahare si ne dilueaza vinul!!! lasa mei ca e bun si spritzul ca tine mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Si pe aici se gaseste mai mult vin contrafacut. Am eu un loc de unde am mai luat si este super. Ultima oara(Revelion) era 3 lei litrul. De ce cantitate vorbim? Astept PM ne lasam pe mana ta!!!!cred ca la cati suntem 10 litri ar fii suficient!!!! ca mai bagam si un pic de tarie si o berica !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 ne lasam pe mana ta!!!!cred ca la cati suntem 10 litri ar fii suficient!!!! ca mai bagam si un pic de tarie si o berica !!!! Mda. Problema cea mare e vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 in acest moment vremea e ok.a plouat nitel azi-noapte dar foarte putin, nu va faceti probleme ca nu toarna cu galeata..ieri pe drum nici macar nu se depunea pe geaca,se usca instant. nu va mai faceti atatea probleme:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Nori grosi, picura rar si marunt la Focsani, vant aproape de 0 m/s, injuraturi scrasnite printre dinti, pe alocuri descarcari nervoase... ...Ati urmarit Starea Vremii prezentata de Zappy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Guyana, vad ca mai trecut si pe mine, foarte bine ai facut, deci ne vedem simbata la Metro...trece-ma si pe lista de cazare si de mincare ( 1 pers.)...multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Guyana, vad ca mai trecut si pe mine, foarte bine ai facut, deci ne vedem simbata la Metro...trece-ma si pe lista de cazare si de mincare ( 1 pers.)...multumesc. asa te vreau!!!!!! Poate il "pacalim " si pe Vamos!!!imi pare rau de Ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Mda. Problema cea mare e vremea. Cum e vremea? Ploua, ninge,bate vantul,e frig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Cum e vremea? Ploua, ninge,bate vantul,e frig? Acum sunt 12 grade. Cade cate o picatura din cand in cand si bate vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Mai terminati cu discutiile astea despre vreme ca oricum mergem...important e sa fie vreme buna la gratar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 asa te vreau!!!!!! Poate il "pacalim " si pe Vamos!!!imi pare rau de Ali baba Hai ca, fara mine, va descurcati cu 10l de vin . Pe de alta parte cred ca va trimit un inlocuitor: Andrei, pe F-ul meu vechi. Daca nu merge el, s-ar putea sa apar eu pe motorul respectiv, caz in care revizuim necesarul de vin . Daca merge Andrei, o sa-i dau telefoanele voastre Cristi si Raul sa va coordonati un pic. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Mai terminati cu discutiile astea despre vreme ca oricum mergem...important e sa fie vreme buna la gratar... Daca ploua in Bucuresti Sambata dimineata si e frig eu nu vin.Perspectiva ca ploua tot drumul nu imi place.Daca ploua doar pe la Lepsa putin pana ajungem e OK ca e pe distanta scurta.Problema e cu nevasta-mea care are echipament de vara si nu vreau sa raceasca. Dar timpul s-ar putea sa tina cu noi. http://www.accuweather.com/world-forecast....SA&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 S-ar putea ca timpul sa tina cu noi? muahahahaha Saturday, Apr 5 More Details Showers Mostly cloudy and milder with a couple of showers. Winds will be calm Realfeel®: 15 °C High: 12 °C Saturday Night, Apr 5 More Details Rain Rain. Winds will be calm Realfeel®: 2 °C Low: 1 °C Sunday, Apr 6 More Details Rain Colder with rain. Winds from the E at 4 km/h. Realfeel®: 10 °C noah, unde e tinutul cu noi? oricum din partea mea, nu ma intere, sa ploua nene daca vrea, mama ei de vreme, ce treaba avem noi cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Fratilor nu va mai faceti atatea problemea cu vremea, oricum la munte e schimbatoare, la Bucuresti poate sa ploua si in muntii Vrancei sa fie soare si frumos! Important e ca veniti si sunt convins ca o sa va simtiti bine pe la noi! Un pic de ploaie n-a omorit pe nimeni, sunteti motociclisti pina la urma si asta e tot ce conteaza! Imi pare rau ca sunt departe de tara si nu pot sa va insotesc in acest voiaj pe meleagurile noastre, dar aveti ghizi buni si competenti! Din toate punctele de vedere. Va doresc distractie placuta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 S-ar putea ca timpul sa tina cu noi? muahahahaha Saturday, Apr 5 More Details Showers Mostly cloudy and milder with a couple of showers. Winds will be calm Realfeel®: 15 °C High: 12 °C Saturday Night, Apr 5 More Details Rain Rain. Winds will be calm Realfeel®: 2 °C Low: 1 °C Sunday, Apr 6 More Details Rain Colder with rain. Winds from the E at 4 km/h. Realfeel®: 10 °C noah, unde e tinutul cu noi? oricum din partea mea, nu ma intere, sa ploua nene daca vrea, mama ei de vreme, ce treaba avem noi cu ea? Pai nu ninge bre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Nu conteaza un pic de ploaie!!! Tocmai mi-am luat un combinezon asa ca.... Daca nu ne stinge grataru', merge!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Nu conteaza un pic de ploaie!!! Tocmai mi-am luat un combinezon asa ca.... Daca nu ne stinge grataru', merge!! Lasa ca-l mutam in cabana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 Imi pare rau ca sunt departe de tara si nu pot sa va insotesc in acest voiaj pe meleagurile noastre, dar aveti ghizi buni si competenti! Din toate punctele de vedere. Va doresc distractie placuta si asfalt uscat! Multumim, de ginduri, pacat ca esti departe, ne-ar fi facut placere! --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 16:45 ------------- Lasa ca-l mutam in cabana.... Pai l-am mutat noi de la Soveja la Lepsa si nu gasim o prelata? --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 16:52 ------------- Multumim, de ginduri, pacat ca esti departe, ne-ar fi facut placere! <small>--- Mesaj completat în 04 Apr 2008 16:45 -------------</small><br/> Pai l-am mutat noi de la Soveja la Lepsa si nu gasim o prelata? Acum cu privire la organizatorice: am reusit sa dau telefon la locul de cazare, ca sa nu cumva sa ne trezim pe afara> Am spus ca vom fi aprox 30 de persoane, caci vad ca s-ar putea sa apara si oameni noi si oricum nu stim cita lume vine de prin zona si citi stau peste noapte. Locuri vor fi oricum suficiente. Ar fi fost bine daca se facea chestia aia cu lista, ca sa stim totusi citi si unde ne adunam. Asa, daca plecam si lasam pe cineva in urma......nu e vina noastra..... Si totusi, nici un semn de la Vranceni, despre care stiu ca vorbesc sa vina....mai au timp pina dimineata sa stabilim un loc de jonctiune, ca sa apucam sa si mergem o bucata impreuna... Cu privire la vin, sa zicem ca ia Bazbuzuk 10 litri, si ne bazam ca nu intra la apa ca nu degeaba ii era lui teama de vreme, banuiesc ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Si totusi, nici un semn de la Vranceni, despre care stiu ca vorbesc sa vina....mai au timp pina dimineata sa stabilim un loc de jonctiune, ca sa apucam sa si mergem o bucata impreuna... Cu privire la vin, sa zicem ca ia Bazbuzuk 10 litri, si ne bazam ca nu intra la apa ca nu degeaba ii era lui teama de vreme, banuiesc ..... La intrarea in Focsani, NU virati stanga pentru a intra in oras. Mergeti inainte pe soseaua de centura, si veti vedea pe stanga dupa vreo 500m un Petrom. In parcare ar trebui sa vedeti 1-2 motoare Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate