god666 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 eram intr un taxi cand am trecut pe acolo si am vazut un motor cazut in intersectie si un taxi lovit in fata nu stiu multe despre starea motociclistului decat ca avea costum(geaca) rosu cu negru si nu parea sa fie foarte grav, despre motocicleta nu pot sa spun decat ca era ceva sport 900-1000 cmc as baga mana in foc ca taximetristul e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 a trecut si tata acum si m-a sunat este exact la domo in fata care stati in zona dati o mana de ajutor, este vitezana --- Mesaj completat în 27 Mar 2008 02:53 -------------si cateva poze , nu sunt f bune ce a reusit tata sa faca --- Mesaj completat în 27 Mar 2008 02:54 ------------- a trecut si tata acum si m-a sunat este exact la domo in fata care stati in zona dati o mana de ajutor, este vitezana <small>--- Mesaj completat în 27 Mar 2008 02:53 -------------</small><br/>si cateva poze , nu sunt f bune ce a reusit tata sa faca cu telu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 este un SV 1000. motociclistul este ok, pasagera la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Este vb despre Boris care o avea pasagera pe Ralucone. Mobra un SV 1000, praf. Ideea este ca ei erau pe prioritate iar o duduie cu o dacie galbena nu a considerat de cuvinta ca o amarata de motoreta merita prioritatea. Ei sunt oki amandoi . Boris are o mica fractura la incheietura stanga si vreo 2 masele sparte iar Raluca nu a patit nimic. Mai multe va vor spune ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 fara comentarii... boris sa te faci bine tata ca mobra se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 am vazut si eu acum stirile, sper ca sunteti ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 oare va inceta insiruirea accidentelor vreodata?cred ca numai atunci cand ultimul motociclist va murii.insanatosire grabnica si daca se poate luatii toti banii pentru a cumpara 2 motoarer nu unul!sa simta buzunarul ei,ca data viitoare sa se uite draq in jurul ei si sa nu desconsidere pe cel de langa ea!mama lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Bine ca sunteti ok Ralucone sa nu mai faci de astea ca ai promis ca in 2 saptamani iti iei permisul si nu poti sa dai examen accidentata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Acum am auzit si eu. Boris, Raluca, bine ca nu v'ati lovit mai rau. Daca aveti nevoie de ajutor, dati tel. ralucone, tu ai nr meu. Anyway, il mai trec o data: 0744815645 Sa va faceti bine! Si sa o jupuiti si de piele pe vaca dracului. Nu va faceti prbl pt banii de avocat. Ii scoateti tot de la aia, cheltuieli de judecata. Nu merita lasata. Politia ce a scris in PV? Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Hai ma Raluca, ce pana mea, nici nu ai inceput bine cariera de motorizda si deja faci din astea?! Insanatosire grabnica lui Boris! Imi vine sa-i fuck una soferitei de-i sar penele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Numai dobitoci in traficul asta!! Raluca, ma bucur ca esti ok. Borris, sper sa-ti revii repede si nu ezita sa ma suni daca ai nevoie de ceva. Motorul se face...bine ca sunteti voi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Ce faceti ma copii, ma??? Va rupeti dintii? Faza: vb cu un prieten la telefon de dimineata. Imi zice: bai, inca unu azi noapte in Bucuresti. Io de colo: ete (cuvant urat)! toti prostii, tu crezi ca io ma stau sa ascult de d-astea? Da-i naibii sa se uite pe unde merg. Deschid forumu: voi!!! Bravo, bah! Bine ca nu e mai rau. Imi cer scuze ca v-am facut prosti. Need details: sunteti bine, daca nu, cat de rau, motoreta cum e, si ce a zis duduia cu pricina? Need anything? Raluca, de ce a telefonu'-nchis???? Va pupa nuka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 bine ca sunteti ok fiarele se-ndreapta si jupuiti muierea de bani bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) Raluca, de ce a telefonu'-nchis???? Chiar la faze d-astea, va rog eu, dupa ce dati mesaje ca unul a cazut si mai ales ca e la spital... lasati telefonul deschis si raspundeti! Ralucone, Borris... stiti in ce domeniu lucrez, daca aveti nevoie, va stau la dispozitie!!! 0723.74.37.20 Sanatate! Editat Martie 27, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Nush cum v-as putea fi de ajutor, dar aveti numarul meu.. 'tu-i mortii ei de mujer, de bine ce campania pixdii incepe pe 12 aprilie.. Trageti tare de sanatate, ca duminica e rost de gratarel.. :bow: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Raluca, stii cum sa ma gasesti daca ai nevoie de ceva.. Chiar imi pare rau sa aud ca ati patit-o.. Sper ca sunteti intr-adevar bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) M-am speriat aseara cand m-a sunat Aleck sa imi spuna...Initial stiam doar de Boris si ma rugam sa fie ok, daca fizic e ok, macar psihic sa treaca repede peste asta...Lasa ca fierul se face. Apoi am aflat si de Raluca si m-am speriat si mai tare. Mai tarziu am vb cu Aleck care era la spital, si mi-a dat vestea buna ca sunteti ok, numai in stare de soc...dar era normal. Off Doamne, in ultima vreme, multi din prietenii mei au accidente, deja mi se face frica... Editat Martie 27, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 abia acum am vazut topicu, mama ei de beutura bine ca nu a fost mai rau, insanatosire grabnica Boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 OMG si voi ati patit-o?? Boris, recuperare rapida si Ralucone Bine ca a fost numai atat si sa nu va mai prind ca apareti la rubrica asta!!! Aveti grija de voi mai copii ca altii nu au Daca pot sa va ajut cu ceva sa ziceti numa' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) sergiule, mi s-au muiat picioarele cand am citit!!!! mi-a stat inima-n loc!!!! de ce n-ai sunat? ai mei stau prin zona pe la Nerva Traian, eu am tot fost pe drumuri pana pe la 11. mesaj, si eram acolo imediat si gaseam sa ducem motorul in zona acolo. cum cacao s-a intamplat???? intra aici si zi unde esti, da un semn ceva, cu ce te putem ajuta & shit! si fa ceva cu prostia aia de telefon, ca d'aia ai dat o carca de bani pe el: sa-l tii deschis si sa vorbesti la el!!!! Editat Martie 27, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Tocmai ne intorceam din biker's otopeni, eram eu, fludor,, nino si boris cu ralucone si ne-am despartit la victoriei. Acum am auzit de accident sa-mi bag p*la in ei de soferi/soferite cu gandul la p*ula in loc sa fie atenti la drum. Bine ca sunt ok si nu e nimic grav. Arde-o rau pe prosta sa-ti iei sv nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Damn it...chiar ieri am trecut pe la ora 7 si ceva pe acolo prin intersectie, ma uitam exact pe jos unde erau numai cioburi de far. Imi ziceam : "Iarasi boi care dau goarna si s-au pupat unu cu altu in fund." Deci se pare ca a mai fost unu in aceeasi intersectie. Dar dinspre Tineretului spre Unirii. Bine ca sunteti ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 sergiule, mi s-au muiat picioarele cand am citit!!!! mi-a stat inima-n loc!!!! de ce n-ai sunat? ai mei stau prin zona pe la Nerva Traian, eu am tot fost pe drumuri pana pe la 11. mesaj, si eram acolo imediat si gaseam sa ducem motorul in zona acolo. cum cacao s-a intamplat???? intra aici si zi unde esti, da un semn ceva, cu ce te putem ajuta & shit! si fa ceva cu prostia aia de telefon, ca d'aia ai dat o carca de bani pe el: sa-l tii deschis si sa vorbesti la el!!!! Aseara la spital cand am plecat cu ei de acolo Boris nu isi mai gasea telefonul asa ca e foarte posibil sa nu ai cum sa dai de el. Dupa cum am mai zis nu re decat o fracturica la mana si vreo 2 masele sparte, iar moralul era oki aseara. Motocicleta am luat-o noi de acolo si este in garaj la Motofum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Sa-mi bag lula! Bai nene, nu mai faceti d'astea! Plm... Bai Mici, d'aia ati disarut ieri? De ce nu ati zis si voi nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Am vorbit cu Borris si intr-adevar si-a pierdut telefonul asa ca nu aveti cum da de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate