The Game Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Ofer spre vandzare o prelata moto.Pret 10 euro. Pe drasgtarul de 1100 nu se potriveste.Deci e pt ceva moto mai scurt.Nr de comanda pe luois este 10005162.Este nou nouta nefolosita nici o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 aveti careva bujii dpr8EA-9 si la ce pret. ma intereseaza 4 bucati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 Brokerez asigurari diverse de case, apartamente, malpraxis, calatorie, etc. Inclusiv RCA personalizate (oferte bune), auto si moto. Doritorii trimiteti pe adresa galen6122@yahoo.com urmatoarele date din talon si ID: 1. adresa din talon (judet, localitate strada, numar, ap) 2. CNP-ul 3. an obtinere carnet 4. numarul de identificare (serie sasiu) 5. tip autovehicol (marca, model) 6. putere(kw) 7. cilindree 8. masa maxima autorizata 9. nr. de locuri 10. seria CIV (carte identitate vehicol) 11. an fabricatie 12. nr. inmatriculare 13. numarul de daune anterioare provocate tertilor Eventual puteti sa-mi comunicati suplimentar adresa voastra exacta sau datele firmei (poate fi diferita de cea din talon) pentru completarea chitantei. Respectiv localitate;judet;strada; nr.; Bloc; Etaj, Apartament;cod postal(asta il pot gasi si eu);nr. mobil;e-mail Asigur deplina confidentialitate a datelor. Veti primi replay cu o oferta personalizata pe 6 si 12 luni de la majoritatea societatilor de asigurare. exemplu: Oferta_Jackie.pdf ( 222.28K ) Number of downloads: 35 Modul de lucru este urmatorul: imi transmiteti datele cerute pe mail sau pe mess sau chiar telefonic. Atentie mare sa nu le gresiti. Va trimit in timp cit mai scurt pdf-ul cu ofertele particularizate pe 6 si 12 luni. Daca va convine careva dintre ele imi comunicati acceptul, deasemenea numarul vostru de mobil ca sa va pot cere operativ eventuale date suplimentare pentru emiterea politei. Polita intra in vigoare "by default" a doua zi dupa eliberarea ei, dar puteti fixa voi orice data ulterioara din an de la care sa intre in vigoare data pe care mi-o comunicati o data cu acceptul. Apoi ne intilnim ca sa va inminez polita cei cu care ma cunosc din punct de vedere al seriozitatii reciproce, iar ceilalti vor trebui sa scoata intii banii. Polita o data emisa nu se mai poate revoca. Acelasi mod de lucru si pentru politele pentru casa (PAD) si orice alte asigurari. De asemenea va propun o afacere administrata web tot de firma de brokeraj pentru care lucrez. Este vorba de o retea de magazine aflata in formare care ofera reduceri pe baza unui ID. Deoarece sint angrenat si in aceasta afacere de peste o luna pot sa va spun cu seriozitatea obisnuita ca nu este nici o capcana si nici un risc. Nimeni nu va cere nimic si nu va va cere niciodata nimic. In schimb daca sistemul va functiona "riscati" sa cistigati in timp o gramada de bani. Daca intrati pe site cu ID-ul meu va faceti propriul ID si pe baza acestuia beneficiati in magazinele din retea (lista e pe site) de o reducere care va intra in cont si de avantaje ulterioare cu atit mai mari cu cit va faceti propria structura (introduceti prietenii in retea). Afacerea este incipienta inca, dar sint sanse mari sa mearga din plin in urmatorul an. Informatii complete pe site: www.SCNetRomania.com/Galen daca doriti sa va inregistrati intrati la "Atentie start" ID-ul instructor este: 062026 Numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 vind transalp 1991 la 1300 eu inmatriculata ,Suzuki dr 800 cmm la 1350 eu din 1990, adus din franta inca un dr 800 din 1993 la 1350 eu ,piagio hexagon de 180 cmm ,2T din 1998 la 450 eu neinmatriculat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) vand topcase givi 46 l ...pret 75 eur trepied foto nou ...40 ron termometru cu fir 20 ron termometru pt acvarii 15 ron manusi mad had xl pret 70 ron supor pt brat pt telefon ...pret 20 ron sony-ericsson c 901 , alb perlat ,stare f buna ,camera 5 mpx ,card 1 gb, pret 250 ron banda cu 9 smd alb 15 cm ...pret 20 ron banda cu 26 leduri flexibila ...pret 15 ron sa pt honda transalp 600....pret 170 ron smd pozitie moto 1 buc 8 smd lumina puternica alba ....15 ron modific lumina bord .....pret de la 25 ron la 40 ron depinde de motor sau vand smd pt bord ....orice lumina la comanda aduc la comanda intercom pt moto pret 50 ron toate preturile sunt fixe mai putin la tuninng .........pt inf tel 0745538663 mihai pt smd gasiti aici cam ce am acuma https://picasaweb.google.com/11836683918797...9546/DeVanzare# Editat Aprilie 28, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 De vanzare Tankruksack de la louis.Este nou nout nefolosit nici o data.E telescopica era una din cele mai spatioase.Are si magnet si corzi.plus o husa care se trage peste ea sa nu o ploaie.Sus e transparenta pt harta.Poate fi luata jos si are maner sa o duci ca o geanta. Pretul era 29 euro eu il predau la 20 euro. Pretul e fix nu se mai negociaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Vand casca cross Animal MX ,marimea 59-60 ,absolut noua in husa -mie mi-e mica. A costat 400 ron ,pret de vanzare 380 ron usor negociabil.. Alte detalii pe PM sau la telefon 0745014036 . Casca se poate proba la Dej. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 CUMPAR toba de carbon (nu conteaza neaparat firma/modelul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0y0te96 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Vand HTC Desire HD chiar impecabil, necodat (cumparat de la cosmote), cutie cu toate accesoriile plus incarcator de masina original HTC. Are IGO instalat cu ultimele harti RO si HU instalate iar pe dvd europa completa. Garantie inca 20 de luni! O dau numai pentru ca vreau galaxy tab. Pret fix: 1600 ron. A costat undeva pe la 2200 plus 75 incarcatorul de masina. mail: elorandt@yahoo.com mess: elorandt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Vand diverse accesorii pt Yamaha Drag Star 650 sau 1100 Toba Yamaha Drag Star XVS clasic 1100 originala de fabrica folosita neatinsa maxim 2mii km este demontata. Toba Yamaha Drag Star XVS clasic 1100 after market folosita neatinsa cca 20mii km este demontata. Toba Yamaha Drag Star XVS clasic 650 originala de fabrica stare ff buna neatinsa este inca pe Motor. Ghidon Suzuki Intruder de 800 diametru ghidon 25mm model aripi de porumbel Ghidon dragbar pt Yamaha Drag Star 1100 sau 650 indiferent. . Comenzi pt ghidon de yamaha Drag Star 1100 sau 650. Shea scaun fata si si spate de dragstar 650 sau 1100. Etrier frana dragstar 650 ( surubul de aerisire e rupt ) In afara de etrier totul este in stre impecabila incomentabila.Astept oferte de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 (editat) Caut sa Cumpar urgent 2 Casti Moto Chopper, daca aveti ceva oferte Telefon 0742763588 Marimi M si XL Mesaj completat Geaca o mai ai? Editat Mai 1, 2011 de alin3400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Brokerez asigurari diverse de case, apartamente, malpraxis, calatorie, etc. Inclusiv RCA personalizate (oferte bune), auto si moto. Doritorii trimiteti pe adresa galen6122@yahoo.com urmatoarele date din talon si ID: 1. adresa din talon (judet, localitate strada, numar, ap) 2. CNP-ul 3. an obtinere carnet 4. numarul de identificare (serie sasiu) 5. tip autovehicol (marca, model) 6. putere(kw) 7. cilindree 8. masa maxima autorizata 9. nr. de locuri 10. seria CIV (carte identitate vehicol) 11. an fabricatie 12. nr. inmatriculare 13. numarul de daune anterioare provocate tertilor Eventual puteti sa-mi comunicati suplimentar adresa voastra exacta sau datele firmei (poate fi diferita de cea din talon) pentru completarea chitantei. Respectiv localitate;judet;strada; nr.; Bloc; Etaj, Apartament;cod postal(asta il pot gasi si eu);nr. mobil;e-mail Asigur deplina confidentialitate a datelor. Veti primi replay cu o oferta personalizata pe 6 si 12 luni de la majoritatea societatilor de asigurare. exemplu: Oferta_Jackie.pdf ( 222.28K ) Number of downloads: 35 Modul de lucru este urmatorul: imi transmiteti datele cerute pe mail sau pe mess sau chiar telefonic. Atentie mare sa nu le gresiti. Va trimit in timp cit mai scurt pdf-ul cu ofertele particularizate pe 6 si 12 luni. Daca va convine careva dintre ele imi comunicati acceptul, deasemenea numarul vostru de mobil ca sa va pot cere operativ eventuale date suplimentare pentru emiterea politei. Polita intra in vigoare "by default" a doua zi dupa eliberarea ei, dar puteti fixa voi orice data ulterioara din an de la care sa intre in vigoare data pe care mi-o comunicati o data cu acceptul. Apoi ne intilnim ca sa va inminez polita cei cu care ma cunosc din punct de vedere al seriozitatii reciproce, iar ceilalti vor trebui sa scoata intii banii. Polita o data emisa nu se mai poate revoca. Acelasi mod de lucru si pentru politele pentru casa (PAD) si orice alte asigurari. De asemenea va propun o afacere administrata web tot de firma de brokeraj pentru care lucrez. Este vorba de o retea de magazine aflata in formare care ofera reduceri pe baza unui ID. Deoarece sint angrenat si in aceasta afacere de peste o luna pot sa va spun cu seriozitatea obisnuita ca nu este nici o capcana si nici un risc. Nimeni nu va cere nimic si nu va va cere niciodata nimic. In schimb daca sistemul va functiona "riscati" sa cistigati in timp o gramada de bani. Daca intrati pe site cu ID-ul meu va faceti propriul ID si pe baza acestuia beneficiati in magazinele din retea (lista e pe site) de o reducere care va intra in cont si de avantaje ulterioare cu atit mai mari cu cit va faceti propria structura (introduceti prietenii in retea). Afacerea este incipienta inca, dar sint sanse mari sa mearga din plin in urmatorul an. Informatii complete pe site: www.SCNetRomania.com/Galen daca doriti sa va inregistrati intrati la "Atentie start" ID-ul instructor este: 062026 Numai de bine! ----------------------------------- 1. adresa din talon (judet, localitate strada, numar, ap): Ilok Romeo, str. Mehedinti, nr 32/ 132, Cluj Napoca, jud. Cluj ( 0747-015084 ), email: wheelsandspeed@yahoo.com 2. CNP-ul: 1730703120709 3. an obtinere carnet: 2002 4. numarul de identificare (serie sasiu): JH2RD07AXWM300602 5. tip autovehicol (marca, model): HONDA, AFRICA TWIN 6. putere(kw):44 KW 7. cilindree : 742 cmc 8. masa maxima autorizata: 425 kg 9. nr. de locuri: 2 10. seria CIV (carte identitate vehicol): F923764 11. an fabricatie: 1997 12. nr. inmatriculare: CJ 12 XRV 13. numarul de daune anterioare provocate tertilor: 0 Doresc RCA pe perioada de 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Edit moderator: Trimite-i datele folosind mesageria privata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 (editat) vand geaca moto,noua,nepurtata, marimea M full protectii si mesada detasabila. 250 roni Neg. 0742668055Mesaj completat si o casca tornado fara viziera 50 lei. interiorul foarte bun. valabil.... Editat Mai 1, 2011 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Frateeee nu pot sa cred ca ti-ai trecut datele pe un site public oare daca cerea si numerele de pe cartea ta de credit le postai.... ----------------------------------- 1. adresa din talon (judet, localitate strada, numar, ap): Ilok Romeo, str. Mehedinti, nr 32/ 132, Cluj Napoca, jud. Cluj ( 0747-015084 ), email: wheelsandspeed@yahoo.com 2. CNP-ul: 1730703120709 3. an obtinere carnet: 2002 4. numarul de identificare (serie sasiu): JH2RD07AXWM300602 5. tip autovehicol (marca, model): HONDA, AFRICA TWIN 6. putere(kw):44 KW 7. cilindree : 742 cmc 8. masa maxima autorizata: 425 kg 9. nr. de locuri: 2 10. seria CIV (carte identitate vehicol): F923764 11. an fabricatie: 1997 12. nr. inmatriculare: CJ 12 XRV 13. numarul de daune anterioare provocate tertilor: 0 Doresc RCA pe perioada de 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 2, 2011 Autor Share Postat Mai 2, 2011 Frateeee nu pot sa cred ca ti-ai trecut datele pe un site publicoare daca cerea si numerele de pe cartea ta de credit le postai.... :P Nu e chiar o nenorocire, exagerati cu CNP-ul asta. Trebuie in atitea locuri incit cine doreste sa-si faca o baza de date cu ele, are de unde le cumpara. Omul nu a citit poate cu atentie. Trebuia sa-mi trimita datele pe mail sau pe mess Nu-i nimic, acum ii pun si eu imediat oferta tot pe forum. Mesaj completat Nu e chiar o nenorocire, exagerati cu CNP-ul asta. Trebuie in atitea locuri incit cine doreste sa-si faca o baza de date cu ele, are de unde le cumpara. Omul nu a citit poate cu atentie. Trebuia sa-mi trimita datele pe mail sau pe mess. Nu-i nimic, acum ii pun si eu imediat africanului oferta tot pe forum. Oferta_Ilok_Romeo.pdf Dupa cum vezi, cea mai buna oferta personalizata la datele tale e la BCR care mai e in plus si o firma serioasa. Daca te intereseaza contacteaza-ma cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Se vinde 2002 KTM 640 Duke ~2300 EUR + 60.000 km + schimb kit piston, cauciucuri, kit lant la 55.000 km + upgrade ambreiaj hidraulic + tankbag ktm hard parts (folosit) + xenon + schimb ulei/filtre la 59.000 km contact: 0744 585 164 -- dan @ ktmclub.ro up https://picasaweb.google.com/luminoux/20110...CIWhq4T5r4CMmgE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Vand doua casti chopper tip braincap sau police helmet sunt folosite dar in buna stare.Cel mai important nu sunt deloc slanoase pe dinauntru.codurile louis.de sunt 20451105 si 20304503 pretul e la jumatate ca si cele afisate in louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Singura calitate de apreciat a celor mai multi dintre cei care scriu aici este ca dau dovada de consecventa Iar asta se manifesta prin faptul ca ei continua sa scrie tot felul de chestii nastrusnice, desi habar n-au de chestiunea pe care o trateaza. Puneti mana si mai cititi si apoi lansati-va in discutii care au subiecte atat de sensibile cum sunt datele cu caracter personal. Cum puteti spune ca "nu e chiar o nenorocire" faptul ca ti-ai dat aproape toate datele personale pe un site public? Sunt curios cum il veti sustine/ajuta pe cel care va avea "norocul" sa-i fie folosite aceste date pe un act de identitate fals, pentru fraude si alte activitati ilegale. Aveti mare grija de modul in care comunicati catre altii datele voastre cu caracter personal, chiar si o simpla copie a cartii de identitate. Pentru ce credeti ca exista Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal? Cititi de curiozitate macar titlurile comunicatelor date de politie, parchet si alte autoritati sa vedeti si voi cum stiu unii sa foloseasca datele naivilor si neatentilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 3, 2011 Autor Share Postat Mai 3, 2011 Cei care manipuleaza date cu caracter personal (DCCP)trebuie sa le asigure confidentialitatea, cam asta spune legea. Eu personal ma conformez, le sterg din calc dupa ce inchei asigurarea. Polita ramine insa in baza de date a firmei de brockeraj pentru care lucrez care le asigura deasemenea confidentialitatea.Pentru cazul cind omul a fost multumit si o prelungeste tot la firma noastra. Furnizarea DCCP in scopul obtinerii unei asigurari este obligatorie indiferent unde se face asigurarea respectiva. DCCP ajung oricum cu timpul in diverse baze de date ale institutiilor publice (primarie, sistemul medical, invatamint, etc.) Baze de date gestionate de oameni. Cei care vineaza date cu caracter personal nu au sa le ciuguleasca din forumuri cind le pot cumpara cu toptanul din vari surse Asa ca omul nu a facut o greseala grava. Asa ca nu mai speriati oamenii pe aici. Nu e o chestie safe sa-ti faci publice datele personale, dar asta nu inseamna ca gata! acuma cineva ii goleste contul sau se pregateste sa-i fure identitatea. in cazul de fata a fost precis un accident, o incurcatura, omul voia sa faca probabil un coppy/paste pe yahoo dar o fi fost distrat. @Silviu Si eu zic ca poti sa-ti dai aici numarul de card. Oricum cel care il va folosi va fi arestat pe loc si torturat ca sa spuna unde poti fi gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 Honda CB600f Hornet de vanzare: http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=376894 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 vand geaca moto,noua,nepurtata, marimea M full protectii si mesada detasabila. 250 roni Neg. 0742668055 up up and away..... 200 roni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 vand si eu urmatoarele chestii: Suzuki GS, Geaca Piele, Pantaloni Piele, Manusi Neopren Scott, Telefon DualSim. detalii la tel 0747246297 - mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 vand geaca moto piele ...noua xxl ...pret 320 ron top case givi ...46 litri....pret 320 ron termometre ...20 ron smd pt moto si masina....pret in fuctie de smd 12 ron la 25 ron schimb lumina bord si pozitie tuning light smd pt smd cumparate pt masina instalare gratuita ...la moto depinde de cate sunt de desfacut dar max 10 ron ...la mai multe chestii instalarea ii gratuita termometru acvariu 10 ron saua transalp modifica pt confort pret 200 ron tel 0745538663 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Vand geanta rezervor cu magneti pentru harta/acte,25lei (am mai multe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate