alexandru1771 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 butuc roata fata etz +spite,masca far,toba etz un pic indoita,gratis.carburator incomplet,frana spate,roata dintata spate,soclul de la pozitie si frana spate etc...gratis asfalt uscat! pe bani doar partea de jos a telescoapelor fata.(40 de lei) am mai gasit ax roata fata ,spate de etz,ulei cutie t 80 pt completare(400 g) gratis. am mai gasit ax roata fata ,spate de etz,ulei cutie t 80 pt completare(400 g) gratis. anuntul e valabil pana inca 24 de ore.....ajung la container...bineinteles selectat ...fierul la tigani,uleiul in peco.. asfalt usccat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerg Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Vand filtre ulei pt Yamaha urmatoarele modele, virago toate, SR, XS,TOATE MODELELE, XT,TOATE MODELELE, XZ, SRX, TT 600, XVS,DRAGSTARURI TOATE MODELEL, SZR, XTZ, TDM, TRX, BT1100, PRET 25 LEI BUCATA LIVRABIL IMEDIAT GHIDON INTRUDER 800 25MM DIAMETRU Salut, mi-ar trebui mie un filtru pt viraga de 250, cum sa facem oare? Si la ce pretz ii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 butuc roata fata etz +spite,masca far,toba etz un pic indoita,gratis.carburator incomplet,frana spate,roata dintata spate,soclul de la pozitie si frana spate etc...gratis asfalt uscat! pe bani doar partea de jos a telescoapelor fata.(40 de lei) am mai gasit ax roata fata ,spate de etz,ulei cutie t 80 pt completare(400 g) gratis. am mai gasit ax roata fata ,spate de etz,ulei cutie t 80 pt completare(400 g) gratis. posibil sa am nevoie eu, de fapt Zo de cate ceva. te sun maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 marimi .... ? de la marimea S pana la XXXL...in cazul in care marimea aleasa nu se potriveste,NU exista posibilitatea e schimbare.eu saptamana viitoare vin in tara,si pe cand ma intorc trec cele 30 zile cand se poate schimba..asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 COSTUM DAINESE 2 BUCATI ALB-ROSU 350 DE LEIPROTECTII FULL 0740.369.512 SAU PM VANDUT !!! URGENT VAND TOBE ESAPAMENT DUCATI 2 BUCATI !!!STOC-- ORIGINALE PRET ASA VREO 300 DE LEI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 VANDUT !!! URGENT VAND TOBE ESAPAMENT DUCATI 2 BUCATI !!!STOC-- ORIGINALE PRET ASA VREO 300 DE LEI... vand adidasi puma DUCATI negri,piele,marimea 40 'juma' NOI... Daca erau cu R1 nu ii vindeam.YZF R1:)) Modelul din poza NEGRU COMPLET,text"DUCATI" maro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 eu am 43 frate ca de nu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 stoc mare de rim-uri toate culorile,tricouri moto diferite marimi,geci moto.pot fi vazute la intrunirea moto de la zalau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 stoc mare de rim-uri toate culorile,tricouri moto diferite marimi,geci moto.pot fi vazute la intrunirea moto de la zalau.. sper sa gasesti piesele alea raman dator !! si daca nu mai repede ne vedem la zalau toata stima!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 sambata dimineata trec pe la parc..sper sa nu se fi vandut intreaga motocicleta,pentru ca si eu am nevoie de cateva maruntisuri pt gpz-ul tatalui meu...daca nu sa vandut,te rezolv...daca sa vandut,tot bem o bere impreuna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 vand adidasi puma DUCATI negri,piele,marimea 40 'juma' NOI...Daca erau cu R1 nu ii vindeam.YZF R1:)) Modelul din poza NEGRU COMPLET,text"DUCATI" maro Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
go_cows Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 prezent si eu cu un anunt: /index.php?showtopic=245964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 vand adidasi puma DUCATI negri,piele,marimea 40 'juma' NOI...Daca erau cu R1 nu ii vindeam.YZF R1:)) Modelul din poza NEGRU COMPLET,text"DUCATI" maro salut! m-ar interesa pt un prieten adidasii puma.poti sa-mi yici si un pret? mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 vand adidasi puma DUCATI negri,piele,marimea 40 'juma' NOI...Daca erau cu R1 nu ii vindeam.YZF R1:)) Modelul din poza NEGRU COMPLET,text"DUCATI" maro pret???vre-o 250 ron.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 imi vand intruderul , am nevoie de bani. stare foarte buna, an 92 , 52000 de km, 2700 de euro, negociabil , urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 ultimele modele de tricouri aparute... marimile M si L.... stoc mare la intrunirea de la zalau...multe modele pentru chopper si rockeri...(si model gothic..trimit foto numai prin e-mail... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leibnizster Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ultimele modele de tricouri aparute... marimile M si L.... stoc mare la intrunirea de la zalau...multe modele pentru chopper si rockeri...(si model gothic..trimit foto numai prin e-mail... ) scor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 650 mii lei...am doua UNICAT, modelul creatie proprie...bumbac 100%,numai tricouri de firma((ROCK MAGNA,CRUZ MALTA,CHOPPER...).mai multe modele gasesti la rubrica vanzari...multe modele gothic(trimit foto numai pe e-mail,pt a nu fi acuzat de satanism.. ),formatii rock,sau la comanda dupa modelul ales de tine(bineinteles in limita posibilitatilor..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu.l Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Pentru cei interesati am o alarma moto cu toate functiile la numai 160 Ron. Tel. 0744633604. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 >Indoi Aprilia RX 125, 125cc 2T 30 cp an 95, stare perfecta de functionare, placute frana noi, telescoape furca fata refacute. Pret 700 euri. FIXMotocicleta nu este inmatriculata. >Indoi Scooter Rieju 50CC 4T din 2007 1400 km la bord, in perfecta stare. 500 euri FIX. Este cu actele la zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 Hai sa mai vindem cite ceva 1-Cizme Daytona model special cu fermuarul in spirala, aproape noi folosite o singura data (mi-au fost aproape bune, am 43 la picior iar ele sint cred 42. Pret 150 roni cer. 2-La fel cizme moto-dress, foarte serioase cu talpa cusuta groasa antiuzura, carimbi inalti, piele rezistenta de excelenta calitate , talpa groasa Matterhorn ultracalitate si astea aproape noi marimea 43. Pret 200 roni. 3-Bocanci ultrausori, ultrarezistenti, ultracomozi, de munte, marca Trektex, noi nouti, incercati doar, pret 150 roni 4-Chaps de piele marca Higway 1, perfecta stare, marime aproximativa 48-50 pret 160 roni. 5-geaca de piele de tura IXS in buna stare marimea cam 50-52 (mi-e mica) pret 150 roni. Toate preturile sint in masura bunului simt negociabile Astept dezdoitori! M-am gindit sa despprafuiesc si eu anuntul asta, anunt reduceri de 20 % la preturile de mai sus. Deasemenea va amintesc ca etz-ul meu astepta cam de mult un nou proprietar. Cu biela nemteasca, functionare perfecta, gume impecabile, toate consumabilele schimbate ( ulei, chit de lant, saboti si placute de frina, acumulator, simeringuri si lichid telescoape) Impreuna cu multe piese, cu roata completa cu guma enduro, cu pinion de munte, cu portbagaje laterale topcase si tankrucsac (din doua parti-posete si rucsac) Pretul a fost redus la 600 de euro pentru un motor foarte bun, gata de drum. Amanunte si poze la :http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=110919 Deasemenea indoi aripa fata de enduro din fibra de KTM 125 scrie pe ea. Nu stiu inca un pret, astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_diablo Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 hai si eu la indoit...aici am fost indrumat de un cetatean binevoitor... am de indoit 1.HONDA CBR 600 F SPORT,na 2001,km 31.000,120 cai,stop cu led,toba leo vince,in pretul umil de 4300 euro mai includ o casca SUOMY si manusi AXO pe culoarea motocicletei...ca daca imi voi lua altul nu va mai fi galben.....atrage prea multe gagici....de asta il vand. 2.suzuki GSX F,an 1998,29.000km,85 cai,cu top case givi in pretul de 2699 negociabil...pe asta o vand ca nu se uita gagicile la ea....niccum nu e bine. eldiablomotorbike@yahoo.it nu va dau telefonul ca am calcat peste el la intrunirea din brasov.... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 CIZME OXTAR NEGRE S-H MARIMEA 43SUPER PROTECTII 80 EU URGENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 CIZME OXTAR NEGRE S-H MARIMEA 43SUPER PROTECTII 80 EUURGENT baga niste poze urgent cat is de uzate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 apoi nu am poze ca sunt acasa..ma asteapta sa le incalt cand ies de la servici . putin tocite sliderele...dar se pot inlocui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate