T I M B E R L A N D Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 nu e moft man, e o placere a sufletului...ca pt asta traim (unii) nu doar pt a merge la servici si acasa si eventual o bere in fata blocului cu "tovarasii" eu imi dpresc un enduro (xt 660 r) ...dragstarul l-am luat ca a fost o opartunitate si are km putini (andrei stie motorul ca doar el l-a ansamblat de nou ) ....sper sa ti se indeplineasca visul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Nu, nu...toate la timpul lor. Acum asta (1000RR), iar la primavara o sa vina in curtea mea si ceva cramponat. S'ul de la BMW e mai mult un moft, la fel ca toate celelalte mijloace de transport pe care le'am avut...ma rog, majoritatea din ele. Ca offtopic...cand aveam Honda Acord Aerodeck, cei de la Piese Auto spuneau ca nici nu exista modelul, cand mi'am luat Saab'ul cabrio, tot ce stia lumea de el era ca e facut in ceva fabrica de avioane, iar cand mi'am achizitionat Scarverul, lumea se uita la el ca la un alien si majoritatea ''testau'' rezistenta curelei de transmisie. Ei bine, sportiva asta de la BMW, RR'ul e ceva ce nu are tot clujeanu', sa nu zic Ardeleanu'. Sa fie oare fitze, sau gargauni in cap ? Habar nu am, cert e ca vreau sa fie altceva decat un motor comun. Pt care platesc un pret, evident, nu cumva îți place Âşi professional wrestling ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 NU trebe' sa impresionez gajici ca altii... sotia mea e gata impresionata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 gecile de piele cam la ce pret sunt? gecile sant intre 120 lei si 220 eu.noi sau sh,cu sau fara protectii.mult sub pretul de magazin.asta se poate demonstra. vand drapele chopper,dimensiuni mari(70 lei),masca neopren(60 lei),esarfa model gothic(25 lei),stop model cruce malteza(160 lei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 VAND DRAGSTAR 1100 AN 2004 13.000 KM PRET 6200 EURO ACCESORII : TOBE HIGHWAY HAWK +CELE ORIGINALE , GHIGON HIGHWAY HAWK +CEL ORIGINAL, SHAUA ESTE HIGHWAY HAWK , COBURI HIGHWAY HAWK , CRASHBAR HIGHWAY HAWK , PARRBRIZ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaialex Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Vand Honda Varadero XL 1000, 1000 cmc, putere 100 CP, an fabricatie 1999, stare foarte buna, cutii laterale si centrala, tankbag, crashbars, cric central, proiectoare, kit de lant nou cauciuc fata nou, spate 70%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 (editat) frumoasa Vand Honda Varadero XL 1000, 1000 cmc, putere 100 CP, an fabricatie 1999, stare foarte buna, cutii laterale si centrala, tankbag, crashbars, cric central, proiectoare, kit de lant nou cauciuc fata nou, spate 70%. pret? Editat Octombrie 6, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Cine poate repara asa ceva cu airbrush?Nu as vrea sa vopsesc toata carcasa.. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_utiu1 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 stie cineva unde pot repara / lipii o carena de plastic? am facut eu ceva "lipiala" da nu stiu cat tine... Vand toba sport Yosimura... pret 450 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 man lasa "lipiala" ia-ti urgent guma fatza....vezi ca sunt la cora la spalatorie cu 80 lei bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 stie cineva unde pot repara / lipii o carena de plastic? am facut eu ceva "lipiala" da nu stiu cat tine... vezi pe aurel vlaicu dupa omv pe streiului sunt ceva rusi sau moldoveni pe la garaje care is cei mai tari in lipit plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_utiu1 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 man lasa "lipiala" ia-ti urgent guma fatza....vezi ca sunt la cora la spalatorie cu 80 lei bucata este buna guma fata dar poza esta nasoala. ) merci oricum pt atentionare )(este facuta cu telefonul si blitzul este slab) vezi pe aurel vlaicu dupa omv pe streiului sunt ceva rusi sau moldoveni pe la garaje care is cei mai tari in lipit plastic merci mult. o sa trec pe la ei sa vad de ce sunt in stare dau o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 stie cineva unde pot repara / lipii o carena de plastic? am facut eu ceva "lipiala" da nu stiu cat tine... 0744835877 Sorin. Mie el mi-a facut ceva crapaturi la carene dar poate reconstrui orice piesa, bucata lipsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 vand geaca cicle spirit mar m, 150 ron. 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Vand aripa spate din fibra de sticla pt Honda CB600f Hornet. Aripa este noua, nefinisata (necesita vopsire). Pret: 150 RON VANDUT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 vand garnitura motor TDM partea cu alternatorul. 20lei( am luat-o de la romimoto cu 24 dar numai am nevoie de ea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 vand laptop fujitsu siemens amilo li 1705 ceva date despre aparat: http://www.emag.ro/notebook-amilo-fujitsu-siemens-li-1705-celeron-m-520-1-6ghz-1gb-80gb-linux-fuseenbts07li1/pd/EBNS3BBBM/ are cateva zgarieturi pe carcasa, lipseste o tasta (sageata sus) si acumulatorul tine f putin (folosit doar la birou cu incarcator) 450 ron neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Vand roata fata supermoto pentru XT si WR, pe altceva nu am incercat-o. Din aluminiu, cu cauciuc, fara disc. O pereche de handguards cu insertie de aluminiu. 0755012789 Iuliu Intra la vanzare si genuncherele supershield luate de o saptamna de la schumy_cj, pentru ca s-ar putea sa iau concediu pe o perioada nedeterminata de la mobrism. Tot 50RON. Disponibil in zona centrala, vis-a-vis de Restaurant Viena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Se vand urmatoarele: 1 x pereche Cizme TCX X Five Plus (aproape noi) , Goretex (100 % impermeabile ), foarte confortabile, nr.42 - pret 430 RON 1 x pereche Ghete Probiker pentru oras, folosite dar in stare acceptabila , nr.42 - pret 40 ron 1 x Pantaloni Vanucci cu membrana Sympatex (sunt impermeabili, testat la plooaie sanatoasa) cu mesada detasabila, aproape noi, marimie L - pret 430 RON 1 x manusi no-name (cros) , le-am folosit in zilele caniculare la mersu in oras, sunt foarte aerisite, marime M - pret 40 ron 1 x Geaca Cycle Spyrit (marimea M echivalent) destul de purtata dar in stare buna, si fara probleme,mesada detasabila, water repelent (tine lejer la ploi mai mici - eu am impermeabilizat-o cu spray special luat de pe louis pentru eficienta mai mare) - 200 RON 1 x Costum Cycle Spyrit (dama) (cred ca e echivalent S) - aproape nou, pantalonii au fost purtati doar de doo ori(marime 38 scrie la pantaloni), mesada detasabila, water repelent - 500 ron sau separat pantalonii 300 ron si geaca 230 email: filip.cristian@gmail.com, tel: 0746162295 Negociem la fata locului acolo unde se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Vand roata fata supermoto pentru XT si WR, pe altceva nu am incercat-o. Din aluminiu, cu cauciuc, fara disc. O pereche de handguards cu insertie de aluminiu. 0755012789 Iuliu Intra la vanzare si genuncherele supershield luate de o saptamna de la schumy_cj, pentru ca s-ar putea sa iau concediu pe o perioada nedeterminata de la mobrism. Tot 50RON. Disponibil in zona centrala, vis-a-vis de Restaurant Viena. Vreau eu genuncherele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Vreau eu genuncherele ok, suna-ma si stabilim cum facem, eu sunt mai toata ziua in centru. ok, suna-ma si stabilim cum facem, eu sunt mai toata ziua in centru. bun, m-a sunat cineva pt genunchierer deci nummai sunt valabile. Handguards-urile sunt Acerbis Rally X-pro Strong Editat Octombrie 9, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 ok, suna-ma si stabilim cum facem, eu sunt mai toata ziua in centru. Românul/unguru' tot român. Nesimțit. Te am sunat. Le ai dat la altcineva. Sper că vei învăța Âşi tu cândva ce înseamnă cuvântul dat coloana vertebrală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Handguards-urile sunt Acerbis Rally X-pro Strong Numai este valabil. Editat Octombrie 9, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 vand geaca piele Street Legal Performance, piele+material textil(thermo insulation), protectii umeri+brat, "constructia" generala a gecii e foarte solida. marime xxl, noua, stare impecabila, adusa din usa, perfecta pt vremea mai capricioasa a toamnei. 200eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 are cineva un ungator de lant lobman de vanzare? 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate