pasbogdan Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 astea mno...aia da... Ca eram tare incruntat: "sisi" bar crash bar crash pads sliders wind shileld(double boubble) furtune,toba,scaritze"RACING" ca nu prea le avem noi cu romana si le englishizam o tzara. Tare fain ar suna: shazlong tzava di pticat vai di mini oari scapa frecatoare jam cu buli si ultima dar nu si cea din urma:"Toati SPORT" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66c-bmw Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Cumpar,pe "baza de repede" hand-guards pt F650 Gs,St sau Cs stiu pe cineva care le vinde ,cere 300 roni daca te intere da un mesaj pe y sau lasa un nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 vind xt 600 la 1000 euroacte de italia vind honda rtansalp an 1992 la 1500 eu inmatriculat cagiva river din1996 la 1800 eu inmatriculata yamaha supertenere 750 din 1989 la 2500 eu inmatriculat sistem de comunicatii moto la 300 ron si o geaca piele de vara la 300 ron casca cu claps SHOI un sezon folosit casca BIEFE integrala la 200 ron cizme speed DAINESE nr 40 200ron cizme cros noi ONILE LA 400RON tankpad cu magnet de 15 litri la 150 ron tankrucsac informatii tel 0744992418 plus piese de scutere dezmembrate APRILIA PEUGEOT PIAGIO CAGIVA river inmatriculat la 1800 eu negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adamke Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Caut maneta ambreiaj pt Honda Hawk din 1991 (identic NTV/SevenFifty F2/etc...). astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlothedog66 Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 curva mica cauta stapan negociabil la 0724040991 rs 125,2007,garantie iunie 2009,6000 km,33 c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Se vinde: /index.php?showtopic=290335 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilohertz Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) vand 2 buc. bobine suzuki Gsx-R impreuna cu fise, le-am cumparat de rezerva dar acuma nu mai am nevoie de ele, astept pm Editat Noiembrie 16, 2008 de kilohertz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 vand casca probiker, integrala, neagra, L, stare ok, neizbita, nelovita, o prindere de viziera pierduta, 120ron. vand crash-bar artizanal pt. suzuki dr 800 s, negru, stare buna, 3 prinderi pe fiecare parte, 160ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Pan' la urma ti-o fo' bune alea? Sau ai mai polizat din ele? Cu mici ajustari,si-au facut treaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_diablo Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 HONDA CBR 600 f,din 2001.pret 3900 euro. SUZUKI GSG F ,an 1998,600cc ,pret 1900 euro o723.885160 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codreanu_romi Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Salut! Vand Dominator 650 din 94, 32 kw in stare super, motorul suna f.f. bine, inmatriculabil, acte ok. 1400 euro Tel 0745509609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANTOS Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Vand BMW R 1100GS ,an 96,ABS, manere incalzite,cardan,Crash bar,placute de frana fata si spate schimbate ,ulei si filtru schimbat, 41345km, ,neinmatriculata,in stare foarte buna de functionare ,motorul se poate vedea in Cluj Napoca,Pret 4500Euro,Tel 0732254320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 vand casca probiker, integrala, neagra, L, stare ok, neizbita, nelovita, o prindere de viziera pierduta, 120ron.vand crash-bar artizanal pt. suzuki dr 800 s, negru, stare buna, 3 prinderi pe fiecare parte, 160ron. in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Vand suport pentru gel de par, arata ca asta: se poate monta fosrte usor pe ghidon de 20 mm, dar cu mici ajustari merge si pe semighidoane de sportive. in poza nu se vede, dar de partea cealalta are un sticker pe care scrie mare "RACING" si "FOR MOTORCYCLE USE ONLY" pret negociabil!! Editat Noiembrie 21, 2008 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Vand suport pentru gel de par, arata ca asta: se poate monta fosrte usor pe ghidon de 20 mm, dar cu mici ajustari merge si pe semighidoane de sportive. in poza nu se vede, dar de partea cealalta are un sticker pe care scrie mare "RACING" si "FOR MOTORCYCLE USE ONLY" pret negociabil!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Vand suport pentru gel de par, arata ca asta: se poate monta fosrte usor pe ghidon de 20 mm, dar cu mici ajustari merge si pe semighidoane de sportive. in poza nu se vede, dar de partea cealalta are un sticker pe care scrie mare "RACING" si "FOR MOTORCYCLE USE ONLY" pret negociabil!! Chelului suport de gel de par ii trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 vand accesorii noi pt orice model de suzuki gs,gsx, poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 vand accesorii noi pt orice model de suzuki gs,gsx, poze : Acuma m-am prins. Mi-am adus aminte de intalnirea de la Hunedoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Ajunge caterinca si topicul asta? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Ajunge caterinca si topicul asta? :| is curios cate din anunturile de aici s-au materializat in tranzactii concrete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 is curios cate din anunturile de aici s-au materializat in tranzactii concrete... pai poate s-au materializat poate nu,dar daca veniti pe orice topic cu vrajeli slabe de 2 lei,cine dreq mai i-a lucrurile in serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 pai poate s-au materializat poate nu,dar daca veniti pe orice topic cu vrajeli slabe de 2 lei,cine dreq mai i-a lucrurile in serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) poate ca pare haios ce am postat ,dar cat de haios e sa ti se F.U.T.A. un surubel la chiuloasa inainte cu2 zile de o intrunire importanta la care te pregatesti de 2 saptamani?cat de haios iti pare sa spuna strungarul ca numa in 2 saptamani are timp sa iti faca o bucsa da lasa piesa de la motor la el (in miezul verii),asa ca am optat pt o minge care imi tinea apasat surubul ala 2 luni sa nu lacrimeze ulei...si-a facut datoria cu brio! nu trageti concluzii pripite la tot ce scrie! asa ca donez mingi de tenis la cei care au gs,sau gsx,si au avut o problema asemanatoare! acum eu scot mingea ca pot sta cu motorul pe tusa 2 saptamani! nici nu sant genul de motociclist sa stau 2 saptamani pe tuse pt o bucsa care nu a afectat deloc performantele motorului acuma iti pare la misto postul meu?tu pt ce optai? pt minge sau 2 saptamani pe tusa,si o intrunire pierduta ? poate ca ai citit posturile mele pe cluj si daca iti par glumete nu inseamna ca si aici am vrut sa fac "caterinca" on topic:mingile alea le dau si la cei care au catel pe acasa ca se bucura de accesoriile alea.....gratis normal! Editat Noiembrie 24, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 on topic:mingile alea le dau si la cei care au catel pe acasa ca se bucura de accesoriile alea.....gratis normal! Ma inscriu eu pt cateva Contra a cateva ofcourse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) is curios cate din anunturile de aici s-au materializat in tranzactii concrete... se materializeaza ceva ! YZU are cateva mingi gratis!va face un catel fericit! la cine mai trebe mingi? posesori de gs? bmw? gsx? nu aveti animalute pe acasa? in concluzie mai bine se dau mingile decat motoarele! Editat Noiembrie 24, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate