apriliacluj Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 4.54 fair enough! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
8UBU Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Vand casca SHOEI XR1000 - Diabolic Nightwing, marime XS - 650 lei neg. http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=ac&ID=237681 pret nou : 599 lei Editat Ianuarie 20, 2016 de 8UBU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Saluare, Are careva dintre voi EURO si vrea sa schimbe in LEI? Am nevoie de o suma mai maricica de EURO (6k) si ar fi pacat sa se piarda atatia bani la casele de schimb sau la banci. Daca nu gasesti un coleg care sa te ajute, poti incerca la Macrogroup. Eu am negociat pentru 1500 euro. La 6 mii sigur iti dau curs mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) mersi de reclama.cine vrea sa schimbe valute,sau sa verifice valutele..ma poate contacta cu incredere. cursurile le gasiti aici http://macrogroup-cluj.ro/ bine inteles,la sume mari se nego. sper sa am de-o bere de la sefu mare pt treaba asta Editat Ianuarie 21, 2016 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Vand o geaga moto Cycle Spirit, utilizata cateva sezoane dar in stare foarte buna, fara defecte. Este marimea M. Pret 80 RON usor negociabil. Tel: 0746162295 filip . cristian@ gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 mersi de reclama.cine vrea sa schimbe valute,sau sa verifice valutele..ma poate contacta cu incredere. cursurile le gasiti aici http://macrogroup-cluj.ro/ bine inteles,la sume mari se nego. sper sa am de-o bere de la sefu mare pt treaba asta bine de stiut Robi! tin minte! eu pana acum tot pe Borsului negociam....., dar oferta ta de ieri a fost f corecta! tinem legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Incearca si la goldbox in piata marasti in statie. Eu acolo schimb cand am nevoie. La sume mari se negociaza si dau curs chiar f bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 mersi de reclama.cine vrea sa schimbe valute,sau sa verifice valutele..ma poate contacta cu incredere. cursurile le gasiti aici http://macrogroup-cluj.ro/ bine inteles,la sume mari se nego. sper sa am de-o bere de la sefu mare pt treaba asta E corecta oferta. Te contactez zilele acestea. Trebuie sa aleg o masina din 2. Una mi-o da in lei, cealalta doar in EUR. Daca ma decid la cea in EUR, iau de la tine. Da-mi te rog un nr de telefon pe PM pe care te pot contacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Sper ca ne zici si ce masina ai ales in final ? esti mortal colegu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Firma masinii sau moneda de plata? Am deschis la automobile un subiect: seria 1 vs A3 vs Golf vs Astra. Intre timp am mai si vazut unele masini si am decis sa ramanem la seria 1, mai ales dupa staruintele nevestei. Dupa ce am ales modelul, am inceput sa vedem masini, 6 la numar. Din cele 6 am ramas la 2. Amandoua sunt 120D, modelul de 163 de cai. Una e a unui coleg de forum, 6200 EUR, se plateste in lei. Are cutie automata, cip tunning -> 200 cai, 230k km facuti in RO Cealalta e adusa, 6000 EUR + taxa 700 EUR. Cutie manuala, piele, incalzire in scaune, navigatie, senzori de parcare pe fata. 180k km verificati la BMW rulati in Germania. Senzori spate, trapa si jante pe 16 au ambele. Cea automata e neagra, cea manuala e gri sobolan. Decoamdata inclin spre a doua varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 daca e pt Doamna si pt oras e mult mai comod aitomata.... dar cel mai mult conteaza dpmdv care cat de ingrijita e! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Nevasta o prefera pentru ca automata si pentru ca neagra . Intr-adevar are dezavantaje, dar arata mai elegant. Acum sa vedem, daca maine la teste cea gri este corespunzatoare, o iau. Pentru ca dotari si km mai putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Caut sa cumpar Aparatoare lant Kawasaki en 500 .....daca aveti careva va rog un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Vand action cam Drift HD Ghost-S. http://olx.ro/oferta/action-cam-drift-hd-ghost-s-ID5rDUA.html#3ec0745d27Camera nu prezinta urme de folosire, are garantie pana in septembrie 2016 si are urmatoarele accesorii:- card micro SD SanDisk Micro-SDHC Ultra 8GB Class 10- Drift Handlebar Mount - Acumulator de rezerva (1700 mAh Litiu-ion) si incarcator de baterie (cu adaptor auto 12V)Pret 1050 RON - Negocial0726 27 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Vand geaca dama piele vintage colectia Lucky Strike neagra,in stare foarte buna, masura 42. Predare personala cluj napoca. 210 lei neg tel:0744498724 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Salut, Vand un nokia 630 si un allview a5 (sticla crapata), ambele dual sim, pret 370 lei impreuna. Mersi Adi 0751185194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Salutare,nu are careva de vanzare sau daca stie de unde as putea cumpara o aripa fata noua pentru un honda cbr600 f3 din 98? Deja de o ora caut pe google si nu gasesc nimic :-( Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Vand -placa Givi cu capac lipsa(s-a desprins in mers si a capatat aripi ) am si suruburile de prindere. 80 lei. - tetiere auto http://olx.ro/oferta/tetiere-auto-ID4PDUg.html - action cam http://olx.ro/oferta/action-cam-ID4PEgS.html - echipament alpinist utilitar http://olx.ro/oferta/echipament-alpinist-ID4PEpo.html 0755371188 Dan saun PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 de vanzare probiker pr4 mar 50 merge pe 175 si 70kg. pret 500 roni. 0744345704 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Salutare,nu are careva de vanzare sau daca stie de unde as putea cumpara o aripa fata noua pentru un honda cbr600 f3 din 98? Deja de o ora caut pe google si nu gasesc nimic :-( Multumesc ! Salut! Vorbeste cu userul "italianul" si te rezolva el. Totusi..aia veche nu o mai ai? Si eu am avut-o sparta pe a mea si am reparat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Salut! Vorbeste cu userul "italianul" si te rezolva el. Totusi..aia veche nu o mai ai? Si eu am avut-o sparta pe a mea si am reparat-o. O am si pe cea veche dar gaurile din fata unde se prinde in suruburi e mare gaura de 2-3 ori decat surubul,inainte am pus vreo 2 saibe ca sa il tina mai sus putin de roata dar fiind gaura mare cand intram intr-o groapa sarea aripa in sus si cand ajungea inapoi jos suna foarte tare..nu e foarte deranjant dar la fiecare groapa sa sube nu e chiar placut..mi-am dat toate carenele la vopsit ieri si as vrea pana e gata sa am si aripa sa o dau la vopsit..Multumesc de info,o sa iau legatura cu el sau daca crezi ca s-ar mai putea repara sa imi dai o informatie unde as putea repara-o...i-am scris la Romi,o zis ca nu merita sa iau nou ca e scumpa,o zis ca pretul ar fi 698 de lei..Multumesc inca odata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 uite suna aici te rezolva sigur Sorin Oniga tel.0744835877 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 http://olx.ro/oferta/casca-moto-enduro-cross-uvex-ID5nR2O.html oferta doar azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 Inchiriez apartament in Zorilor http://olx.ro/oferta/inchiriez-apartament-2-camere-zorilor-ID5uisc.html#fb0f718d8b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) O am si pe cea veche dar gaurile din fata unde se prinde in suruburi e mare gaura de 2-3 ori decat surubul,inainte am pus vreo 2 saibe ca sa il tina mai sus putin de roata dar fiind gaura mare cand intram intr-o groapa sarea aripa in sus si cand ajungea inapoi jos suna foarte tare..nu e foarte deranjant dar la fiecare groapa sa sube nu e chiar placut..mi-am dat toate carenele la vopsit ieri si as vrea pana e gata sa am si aripa sa o dau la vopsit..Multumesc de info,o sa iau legatura cu el sau daca crezi ca s-ar mai putea repara sa imi dai o informatie unde as putea repara-o...i-am scris la Romi,o zis ca nu merita sa iau nou ca e scumpa,o zis ca pretul ar fi 698 de lei..Multumesc inca odata ! Ultima oferta la Italianul a fost 250 lei, asa cum iese de pe matrita, doar ca trebuia vopsita. Sunt sigur ca se poate repara..daca persoana care repara stie ce face. Din pacate eu sunt recent mutat in CJ si nu cunosc inca comunitatea moto locala. N-ai de ce sa-mi multumesti..ne ajutam intre noi cat si cum putem. Editat Ianuarie 27, 2016 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate