Sari la conținut

Seawolves Bikers Party 2008


Seawolves
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 102
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

SALUTARE BAIETI.M-AR INTERESA SI PE MINE CAM CAT COSTA DE INCHIRIAT PE NOAPTE O CASUTA.

VA MULTUMESC !

SPER SA NE VEDEM LA PARTY! :bigstar:

Preturile pentru cazare incep de la 15 lei de persoana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oficial deschiderea este pe 2 mai, noi insa o sa fim acolo de pe 1 mai ca sa facem ultimile pregatiri. Asa ca daca poti ajunge pe 1 mai nu este absolut nici o problema. Daca vrei pe 30.04.2008, suna te rog la unul dintre nr de telefon de pe afis.

 

Pretul este de 15 lei/persoana pentru toata perioada, adik pt toate cele 3 zile. Camparea este gratis, fiecare isi pune cortul unde vrea , respectand doar indicatiile organizatorilor in ceea ce priveste sectoarele pt corturi. in rest va asteptam sa bem, sa ascultam muzica si sa ne distram, ca doar facem 5 ani, ce drq. :bigstar:

 

Scuze, dar am uitat sa precizez un lucru: daca aveti nevoie de orice fel de ajutor, va stau la dispozitie de pe 1 (pe la 07:00-08:00 sunt in Constanta). :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare lupi de mare.

Voi veni personal sa va spun la multi ani. Sper sa aveti si tort.

Noi venim 4-5 motoare si probabil ca aterizam la voi pe 1 mai. Va rog sa aveti vreme buna ca vin cu cortul si nu doresc sa imi fie frig.

Vreau sa fie bere multa si ieftina.

Nu ar fi rau sa puneti niste preturi la cazarea de la casute, hotel, bordel si ce mai puteti afla.

Restul le discutam pe privat.

 

Sunt sigur ca la cum stiti voi sa va distrati o sa iasa super misto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu ocazia implinirii a 5 ani de existenta si activitate, clubul Seawolves Bikers din Constanta anunta organizarea unui mega bikers' party, in Eforie Nord, camping Meduza, in perioada 2-4 Mai 2008.

 

Totodata evenimentul isi propune a sarbatori in spirit motociclistic deschiderea sezonului moto 2008, cu mici, bere, concerte rock, concursuri cu premii serioase si tot ce tine de distractia specifica unei intruniri moto !!!

 

Sunt invitati si asteptati toti bikerii (si bikeritele) din tara... sau nu numai!

 

Multumita sponsorilor nostri generosi vom avea placerea de a va oferi 7 super concerte. Astfel, cei mai duri dintre duri vor putea da din cap in seara de vineri - 2 mai, pe muzica trupelor:

- Seawolves Band (Constanta - hard&heavy metal)

- Spectral (Pitesti - death metal)

- Symbolic (Bulgaria - thrash death metal)

 

Urmeaza o sambata seara de blues si rock, in care vor evolua:

- "Sir blues" Vali Racila (Sighisoara - blues)

- Old News (Bucuresti - blues, rock)

- Bucium (Bucuresti, folklore, pagan metal)

- Old No 7 (Constanta, hard&heavy metal)

 

Afisul evenimentului poate fi vazut aici.

Pentru cei interesati, o versiune high-resolution pentru printuri (CMYK) se poate downloada aici (50 megs).

 

Spotul audio de promovare al evenimentului il puteti asculta/downloada de aici.

 

Campingul Meduza dispune de cateva mii de locuri de campare (pentru a va edifica asupra destinatiei click aici), plus posibilitate de cazare la casute. Toalete, dusuri cu apa calda se gasesc in centrul campingului. Tot in camping vom pune la dispozitia invitatilor standuri si terase cu bere, mici, gratare si tot ceea ce trebuie ca sa ne simtim bine!

 

Acestea fiind spuse, va asteptam cu nerabdare intre 2 si 4 mai sa petrecem impreuna ziua Seawolves Bikers si deschiderea sezonului moto la mare!!!

 

Pentru alte informatii si confirmari de prezenta, ne puteti contacta la office@seawolves.ro sau la numerele de telefon: 0722 592 424 sau 0745 151 380, precum si vizitand site'ul nostru: www.seawolves.ro

 

P.S.: Orice confirmare de prezenta (printr-un simplu reply, sau mail sau telefon) este binevenita !!!

Hy;venim mai multi din Targoviste;din Craiova, de asemenea vin niste amici. Sa speram ca va fi vreme frumoasa. Va salut si ne vedem la o :bigstar: si cateva reprize de :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hy;venim mai multi din Targoviste;din Craiova, de asemenea vin niste amici. Sa speram ca va fi vreme frumoasa. Va salut si ne vedem la o :finger: si cateva reprize de :moron:

Va asteptam sa veniti cat mai multi. Cu cat mai multi, cu atat mai mare v-a fi distractia. :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

REGULAMENT SEAWOLVES BIKERS PARTY 2008

 

1. Accesul in incinta destinata acestei intruniri se face doar pe la bariera campingului, pe baza unei bratari de acces pentru care se va achita suma de 15 RON – bratara ce va asigura accesul la intrunire pe perioada celor 3 zile.

2. Dupa ora 24.00 sunt interzise orice fel de manevre zgomotoase gen burn-out sau ambalari nejustificate ale motoarelor. Toti participantii la intrunire trebuie sa respecte dreptul la liniste si odihna intre orele destinate acestui lucru.

3. Orice fel de neintelegere sau disputa intre participanti va fi mediata de catre organizatori. Nu vor fi tolerate nici un fel de altercatii sau manifestari violente. Acestea vor duce imediat la excluderea din cadrul intrunirii.

4. Sunt interzise orice fel de manifestari teribiliste (cu sau fara motor) ce pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti la intrunire sau care pot crea un real disconfort acestora.

5. Distrugerea intentionata a bunurilor din camping sau orice alt fel de vandalism va atrage dupa sine excluderea automata a vinovatului, insotita de nota de plata si "aplauzele" de rigoare.

6. Consumul de droguri si orice substante stupefiante (cu exceptia alcoolului si a produselor derivate) este strict interzis.

7. Viteza maxima de circulatie in camping este de 10 km/h .

8. Autoturismele si alte vehicule care nu fac parte din categoriile caracteristice unei intruniri moto au acces in camping numai in locurile special amenajate si doar cu conditia de a nu fi manevrate pe timpul desfasurarii evenimentului.

9. Este interzisa depozitarea gunoaielor in afara locurilor special amenajate. Aprinderea focurilor in afara locurilor special amenajate este interzisa.

10. Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani neinsotite de adulti.

11. Este interzis accesul animalelor de companie ce pot pune in pericol siguranta participantilor la eveniment sau pot afecta buna desfasurare a manifestarilor din cadrul intrunirii.

12. Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii la eveniment si de a hotari asupra manifestarilor improprii evenimentului.

 

 

Nerespectarea oricarei reguli dintre cele mai sus mentionate va duce automat la excluderea irevocabila din cadrul intrunirii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Reguli de bun simtz. Sa speram ca se si respecta.

 

DAC MOTORS vor veni in numar de aproximativ ??? ... ma rog in jur de 20 motoare. Din pacate o echipa mai mare de daci se vor deplasa in aceasi perioada la Velico Tarnovo la o alta intrunire moto. :D Din nou s-au suprapus 2 evenimente si am hotarat sa ne "spargem" in doua echipe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Clubul Bercenarii (club neinfiintat inca :D ) va fi prezent la intrunire. Cred ca vom ajunge in seara de 2 sau 3 mai. Numarul motoarelor sau al celor prezenti nu il stiu inca, dar cu siguranta ne vedem acolo :whip:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:whip: Motocicleta mea e deja in Constantza. Am testat-o putzin pe plaja. Martzi seara o sa ajung si eu acolo. Miercuri, sper sa putem sa ne vedem la o cafea, daca nu suntetzi prea prinsi cu organizarea. Abia astept...

 

Cateva poze de saptamana trecuta, asa, ca sa va fac pofta de mers la mare... :D

post-3626-1209088325_thumb.jpg

post-3626-1209088348_thumb.jpg

post-3626-1209088373_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...