Mirceone Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 clubul HEAVY RIDERS M.C. va fi prezent la intrunire . RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 clubul HEAVY RIDERS M.C. va fi prezent la intrunire . RESPECT!!! punem berea la rece !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapa Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Galati Braila prezent! Zic eu ca vom fi cel putin 12 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Pt.sambata stiti ce program are bacu pt. traversare.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Galati Braila prezent!Zic eu ca vom fi cel putin 12 motoare va asteptam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocaine Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 @Organizatori: De la Cluj, n-am reusit inca sa mobilizez doar 3 motoare, dar inca mai trag sperante sa ne adunam mai multi!!! Joi seara cand ajung eu pe acolo, poate gasim o galeata de bere rece... berea o sa fie rece...si o sa intre de minune dupa cati km o sa faceti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Mey, pleaca cineva din Bucuresti pe 2 mai dimineata devreme? Poate ne lipim si noi de un grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koba Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 merg eu...altii nu stiu, vad ca nu se hotarasc. Daca vrei sa plecam impreuna...tel la 0721814973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Au sosit inca de aseara primii musafiri. 2 motoare din Covasna. Bravo lor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Au sosit inca de aseara primii musafiri. 2 motoare din Covasna. Bravo lor ! DA! Si am si tras 1 tur de forta cu ei....bere,vodca,horincutza... Saracii,inca mai puteau zambi dupa drumul obositor pe care l-au facut! PROMITEM DISTRACTIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ...gata d-lor! ...in 30 minute am plecat, vin spre voi cu bubaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sauron Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 din nefericire deocamdata s-a pus o ploicicaaaa.....gggrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Am fost ieri, am intrat, era liniste, cateva motoare parcate, populatie lipsa, numai un grup mare si zgomotos cu niste x5-uri negre si cateva motoare, steaguri rosii, facand campanie electorala pt un candidat PSD la primarie. Am impresia ca nu i-au lasat inauntru si bine le-au facut. Eu am iesit, m-am dus in Vama, era omor, n-am reusit sa intru cu motorul, mii de oameni, praf si o mizerie cumplita. M-am intors la 2 Mai, am gasit o masa la restaurantul de acolo, era sa spunem plin la capacitate dar nu nebunie ca in Vama. M-a plouat de 3-4 ori de vreo 2 ori bine, in rest soare. Per total f misto plimbarea. A picat destul de rau cred pt baietii din CT faptul ca majoritatea s-au dus in Vama acum de 1 Mai. Am mai fost pe la intalniri la ei, de regula sunt mai bune organizate si mai civilizate decat media. Anii trecuti se tineau la un camping inspre Navodari, era f OK acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 am fost dar pacat ca a plouat in rest a fost bine.....concert ,bere,mici din cauza ca a plouat a trebuit sa plec pe la 11 asa.........s-a tinut parada? ca sa stiu ce am pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 super locatia, lume putina, vreme nasoala, poate avem parte altadata de ceva mai .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Cateva poze ... poze aici..asta pina sa vina ploaia http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=43059 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 clubul HEAVY RIDERS M.C. va fi prezent la intrunire . RESPECT!!! CLAR GENIALI am vazut...9 sau sa fie 10 moto cu voi in VAMA... SI woooow sper sa fie 1 onoare sa fac parte dintre voi cindva in viiitor cin o sa iAU CARNETU' ALA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Sper sa va placa si astea.Calitatea lasa de dorit deoarece au fost facute cu telefonul.Camera foto mi-a fost furata din cabanuta impreuna cu o pereche de pantaloni si 3 perechi de ciorapi noi.C'EST LA VIE!!! In rest a fost super OK!!! Multumiri organizatorilor ca ne-au suportat si ne-au dat voie sa consumam alchool si din afara campingului.Promitem sa venim si la anul sau cand vreti mai organiza,daca mai organizati ceva anul acesta sa ne dati de stire pe topic sau pe site-ul vostru.Ma bucur ca am fost printre voi.A fost frumos in ciuda vremii cam nefavorabile.Sper ca data viitoare vom petrece si mai bine si mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Cateva poze .... sper sa mi le ia de data asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Nu am ramas multi acolo dar acei ultimi mohicani au fost plini de inima si au facut o super atmosfera. CALARETII GREI tin sa felicite LUPII DE MARE pentru organizare si va anuntam ca nu ne-ati castigat doar respectul ci si prietenia. Tinand cont ca sunteti niste marinari...suntem siguri ca data viitoare o sa faceti valuri si mai mari ..... noi vom fii acolo cu siguranta. LA MAI MULTE!! PS: Un mesaj pentru cei care s-au speriat de vremea nu atat de favorabila: ATI PIERDUT UN SUPER CHEF!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 http://www.youtube.com/user/dumistef76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 da cu ala marele ce ati avut ca a inceput lumea sa se certe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) Alte poze ... Editat Mai 4, 2008 de ca7a_73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 As fi vrut sa vad mai multe Africane in poze... Cristos a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate