motofum Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 nu prinde mai mult de 180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 nu prinde mai mult de 180 Peste 300 km o sa'ti spun daca trece de 180 kmh, daca la aproape 7000 ture eram la 172 ceva ma face sa cred ca trece totusi ... o sa vad. --- Mesaj completat în 14 Apr 2008 16:00 ------------- dute maaaa ... ai uitat ca ai avut si un virago? sau ti-e rusinie cat despre "boul din fatza" nu e o scuza, daca faci pe viteazu` fao singur nu cu pasageri... la 130 pe dn putea sa iti sara orice in fatza, boul tot bou ramane si cu KTM si cu Honda si cu Yamaha... acelas bou, alta motoreta. Inca ceva si promit sa nu te mai deranjez: roaga'ti prietena sa scoata pozele in care ea apare cu mine pe profilul de hi5, chiar daca sunt putin editate, o inversare de culori nu ma face chiar atat de greu de recunoscut.Ii recomand sa puna poze cu tine, desi o inteleg cat de cat, oricat le'ar edita tot naspa apari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 cand te fac o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 cand te fac o tura? Ce inseamna asta?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 adica stai capra? se observa ca iti place saua tare si nu te mai ridici de pe ea multi km asta mergand numai cu 180 km/h inca ceva si nu te mai stresez, daca nu ai udat-o pisa-te pe ea de motocicleta ca poate dai cu ea in alt bou, stii ca boul la bou trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 adica stai capra? se observa ca iti place saua tare si nu te mai ridici de pe ea multi km asta mergand numai cu 180 km/h inca ceva si nu te mai stresez, daca nu ai udat-o pisa-te pe ea de motocicleta ca poate dai cu ea in alt bou, stii ca boul la bou trage Vedeti'va ma de ale voastre si lasati boul sa'si vada de ale lui! Iar incepeti cu cearta, iar ajungem la taiat de vene si sunat non-stop pe mobile?Nu v'a ajuns?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (cuvant jignitor) tu tot nu intelegi ca Ioana nu are nici o treaba? vezi ca ma iau de nevasta-ta aka exa lu`stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 Abia astept sa te intalnesc!PUNCT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 sa nu uiti sa o aduci si pe nevasta-ta, exa prietenului tau cel mai bun si sa veniti calare pe ktm ma, pe ala cu care mergi tu cu 180 si se apleaca singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Daca tot va "iubiti" atat, de ce nu v-ati luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 cat de infantili! este imposibil sa nu ma amuz cand citesc tampeniile debitate de voi doi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Copii, haideti sa ne organizam: pe topicul asta injurati'mi doar motocicleta si sa facem alt topic separat in care sa ma injurati sau sa va amuzati! P.S. sa cercetez daca "infantil" accepta grade de comparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 de ce nu ti-ai luat mah noul duke daca tot ai dat o galagie de bani pe motoreta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 de ce nu ti-ai luat mah noul duke daca tot ai dat o galagie de bani pe motoreta ?? Pen'ca imi place 690ul SM! Poate o sa iau si Dukeul, ala mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 S-o stapanesti sanatos! Atat?????????????????????? Nu tu "pisa'te pe ea", "ma amuzi" , "cand cazi cu ea" ?!?? Parca nici nu'mi vine sa'ti multumesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Asta ai vrut, asta ti-ai luat! O motocicleta foarte frumoasa. Sa o stapanesti fericit! Editat Aprilie 15, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 sa moare dushmanii tai de invidie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 sa moare dushmanii tai de invidie N'am dusmani, toti cunoscutii se bucura pentru mine, le multumesc din suflet si le doresc din inima sa se bucure si ei la randul lor de motocicletele lor cum ma bucur eu de ale mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 daca nu ai dusmani dece nu te prezinti si tu cand iesi cu altii ? ex: salut, sunt Stefan, adica Irascibil de pe motociclism.ro am venit sa-ti fac o... aaaaa stai ca asta e cu altii de la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 e superba, s-o stapanesti sanatos! deci este piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Aoleu...e urata cu crengi...pentru gusturile mele...dar oricum, sa ai aparte de ea bre irascibile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 e superba, s-o stapanesti sanatos! deci este piesa Aoleu...e urata cu crengi...pentru gusturile mele...dar oricum, sa ai aparte de ea bre irascibile... Asta dovedeste ca femeile, spre deosebire de barbati, apreciaza frumosul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Toate ca toate , dar la "prestigeul" ala e problema ta . De unde il ai ? Ca l-ai acordat tu nu e suficient , nici chiar KTM firma nu a avut curajul sa il acorde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 Toate ca toate , dar la "prestigeul" ala e problema ta . De unde il ai ? Ca l-ai acordat tu nu e suficient , nici chiar KTM firma nu a avut curajul sa il acorde . Mai scrie inca o data, te rog, ca pentru blonzi de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate