littlekriminal Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Saluti! Pai ziceti aici toti, ca atunci nu mai vin nici eu cu motoru'. Trebuie oricum sa ma duc sa-l spal, nu l-am mai spalat de anu' trecut( ). Daca veniti toti pe jos ma duc si-l las acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) pai unde este farmecul daca nu venim cu mobrele ) + ca nu o sa ne mai recunoastem. cum vreti ... atunci vin cu scuterul sau bicicleta sau, daca este rost de bere ( adica peste doua ) vin pieton Editat Aprilie 2, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Sal. Si eu zic ca nu prea are haz fara motor. Oricum la bere nu ma intind (e si destul de frig si sunt si cam obosit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 pai hai cu mobrele ( cei care putem ). cei care din diferite motive nu au cum sa vina călare, sunt asteptati oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Bai, cu parere de rau, a intervenit ceva si s-ar putea sa nu ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 poate trec si eu 4-5 minute, ca ma asteapta pustiulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Eu ajung dar fara motor. Am fost la spalatorie si mi-au inghetat "ghenunchii". Plus ca...bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Sau poate ajung ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 la 18:56 nu era nimeni, doar o aglomeratie in statia de autobuz. vazut -> plecat -> plimbat pustiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Too late am vazut. Pe data aviatoare, domnilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Am fost, numai ca am intarziat putin(10 minute max). Am stat vreo ora cred, Gabi si Ion au plecat si am ramas io cu Sliviu la bere(6 lei Ciuc ). Poate plecam impreuna la salon. Mai dati de stire pe aici ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Eu as merge azi dupa-amiaza la salon, sau duminica. Sau azi la unul si duminica la celalalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Poate plecam impreuna la salon. ) ca tare suna, "plecam impreuna la salon" . Pt o clipa nu mi-am dat seama la ce salon te referi. eu sunt up pt un SMAEB maine si/sau poimanine. astept sa-mi dati de veste Too late am vazut. Pe data aviatoare, domnilor. miercuri de la 19, te asteptam cu mare drag Editat Aprilie 4, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 duminica ma bag eu la un smaeb. pe la 10, ca la 2 tre s-o duc pe fi-mea la plantat copacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 din partea mea este ok duminica la 10. eu ma bag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 poate mergem si maine la SAM, daca n-o ploua... cica ar fi intrarea gratis daca vii pe motor http://www.sam.ro/MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Urata vremea , am iesit azi putin , ma batea vantu' de pe o banda pe alta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 ramane atunci maine la 10 la bazilescu in fata, daca nu e vremea chiar execrabila, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 daca nu ploua sau bate un vant teribil, eu vin 0733 500 730 vine careva diseara la intalneala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Miercurea e? ca nu mai stiu si mi-e greu sa dau scroll inapoi :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Haidem ca vin si eu cu motoru' de data asta. La asa vreme ti-e mai mare dragu'. Da, miercuri e. Eu as zice pe la 18:30 chiar, daca vreti, pentru ca eu la 20:00 o intind "pi şientru" sa ma intalnesc cu cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 cum a ramas pana la urma ? eu inca sunt la munca la 18:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 apar si eu pana in 19. Toate bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 sorry, azi am avut program familial... saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Domnior, ma bucur ca ne-am cunoscut. Si alta data cu placere, daca o sa am timp. Dovada ca am fost :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate