warlock Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) fost duminica la oasis...bere, haleala. Pustiulica la joaca in iarba, a fost super. poate dau si ei drumu la facut pizza aia! @gabi m: la oasis m-am petrecarit la nunta. Editat Mai 20, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 hehe, Oasis suna bine, vin acolo si cu mersul piticului :-)) PS: poate dau si eu ei drumu' la facut pizza aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Da, la Oasis ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) hehe, cum se leaga ele. Bun, mergem acolo am si pretext acum. thx guys ! poate puneti si voi o harta cu locatia L.E - daca Oasis aduna lume, ramane stabilit, joi la Oasis, pe la 19 - 19:30. Agree ? @balazsfi - salut ! Editat Mai 20, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Aloha, si eu pe aici. Joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 dap, joi. welcome ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Salutare Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Clar, Oasis-Wonderwall, 19:00, poate chiar mai devreme pentru cine se plictiseste pana la ora aia(adica io). De fapt, din partea mea, putem si astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Clar, Oasis-Wonderwall, 19:00, poate chiar mai devreme pentru cine se plictiseste pana la ora aia(adica io). De fapt, din partea mea, putem si astazi. pentru timpul tau liber, te invidiez teribil de mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Ce sa-i facem, uite in 5 minute am plecat spre casa. Daca cineva e doritor, eu sunt dispo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Da da, merge si azi...o bere la halba dupa o zi grea de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 asta http://www.cluboasis.ro/ este pub-ul cu pricina ? arata misto, putin fiţi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Semi off-topic: domnule vio, unde spalam si coafam si noi motorul? esti pe acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Pe la 19:00 sunt acasa, vrei sa mergem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) asta http://www.cluboasis.ro/ este pub-ul cu pricina ? arata misto, putin fiţi Ala e, da. Fitzele sunt mai mult in poze. La fata locului e o carciuma - terasa cat se poate de normala, cu multa iarba si vedere la lac. Si cu multi copii ai caror parinti profita de faptul ca locul e (semi)izolat fatza de drumu' mare, ca sa poata sta si ei sa bea o bere fara sa alerge dupa cainii razboiului sa nu sara in strada sau sa darame mesele. Ai mei sunt printre cei mai generatori de haos, dar nici alorlalti nu le prea tihneste berea Editat Mai 20, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Cu ce se poate ajunge acolo inafara de taxi ca te injura aia pe distanta asa de scurta?Din zona Bazilescu ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Pe la 19:00 sunt acasa, vrei sa mergem ? Multam, profesore :-) Cu ce se poate ajunge acolo inafara de taxi ca te injura aia pe distanta asa de scurta?Din zona Bazilescu ma refer. Ced ca 112 , asta trece pe la usa Oasis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Multam, profesore :-) Ced ca 112 , asta trece pe la usa Oasis. Perfect.Ai dreptate.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Sau pe jos. Sau cu motorul. Sau pasager pe motorul altuia. Sau cu bicicleta. Sau cu rolele. cu orice merge mai repede dacat cu 112, pe care il astepti pana imbatranesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 cu orice merge mai repede dacat cu 112, pe care il astepti pana imbatranesti. mare adevar grăieşti ! maine s-ar putea sa imi duc vfr-ul la mecanic ( intr-un final ), iar scuterul mi-a luat foc sub c u r ( la propriu ). Deci ... cine este dispus sa ia un pasager de 84 kg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Multam, profesore :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 mare adevar grăieşti ! maine s-ar putea sa imi duc vfr-ul la mecanic ( intr-un final ), iar scuterul mi-a luat foc sub c u r ( la propriu ). Deci ... cine este dispus sa ia un pasager de 84 kg? Te-oi lua io, ca cred ca vin cu masina, sa beau o bere. Cu motoru' nu fac din astea, dar cu masina, daca e o bere la halba...nu-i bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 accept multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Aveti grija, sub podul constantei in sens spre grivita era un capac de canal lipsa mai devreme azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 hai ca iar gauresc astia asfaltul in zona B. Noi spre Podul CT. Zici ca sunt platiti la distrugere asfalt bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate