OLD LARRY Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Veniti azi cu motoarele??? Ca vad nori de furtuna si mi-e sa nu inceapa ploaia. CALARE PE MOTOARE IN BIKER'S ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 CALARE PE MOTOARE IN BIKER'S ! Salutare la toti! Dupa lungi suferinte la euro.... am revenit! Ne vedem la 18:30 in Bikers pe Matei voievod! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Deci pana la urma cat a ramas 8.30 sau 18.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Cu parere de rau va anuntz ca maine nu pot sa merg in Doftana si se pare ca nici restul Diviziei Lehliu nu mai merge (se pastreaza pt sambata urmatoare daca se merge in Vama), cred ca pt Vama o sa fim prezenti toti 5. Deci distractie placuta maine, sper sa nu va ploua, drum fara incidente si astept pozele si Sambata cu Vama (pana sambata ajung sigur si eu sa raman cu voi la BRRC). PA, mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Cu parere de rau va anuntz ca maine nu pot sa merg in Doftana si se pare ca nici restul Diviziei Lehliu nu mai merge (se pastreaza pt sambata urmatoare daca se merge in Vama), cred ca pt Vama o sa fim prezenti toti 5.Deci distractie placuta maine, sper sa nu va ploua, drum fara incidente si astept pozele si Sambata cu Vama (pana sambata ajung sigur si eu sa raman cu voi la BRRC). PA, mai vb Man,ne pare extrem de rau ca nu ne insotiti maine .Va asteptam la BRRC zilele astea! PS: Cry,Kawa va asteptam maine,right???Desigur cu Shefa si Kawalore ca altfel ma omoara Lopevigetoarea mea! Goofy te asteptam si pe tine cu tatal tau,ok? Editat Iunie 20, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 daca am avut virago, cre'ca pot sa vin si eu maine, nu? se pune, se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Goofy te asteptam si pe tine cu tatal tau,ok? Venim. Sau cel putin eu vin ca ploua ca ninge. Si o sa mergeti in Vama sambata viitoare fara mine?? Tradatorilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Am fost si eu cu un prieten. Nu am recunoscut evident pe nimeni. Timizi cum eram am baut 2 pepsi, am admirat populatia si ploaia, am facut un susu si am plecat. Marturie stau pozele din buda )) http://www.ecostin.com/bikers-bar-matei-voievod.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Am fost si eu cu un prieten. Nu am recunoscut evident pe nimeni. Timizi cum eram am baut 2 pepsi, am admirat populatia si ploaia, am facut un susu si am plecat. Marturie stau pozele din buda )) http://www.ecostin.com/bikers-bar-matei-voievod.html Salut Erati cu 2 Intrudere M1800 ?? Baietii au plecat repede si mai eram eu cu Robert in spatele vostru....Intruder C800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Cine are Intruder C 800 cu B.....DUR la numar ?? Sper sa fie o greseala sa nu fie vreunul de al nostru !! /index.php?showtopic=228718 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 vedeti ca nu scapati de mine azi la ora 11 la academia romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 bre, pe la cat ne intoarcem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) bre, pe la cat ne intoarcem? Ne intoarcem pe la 6-7. Hai maestre ca daca trebuie sa ajungi repede inapoi chiar nu cred ca este o problema pentru tine... Editat Iunie 21, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Ne intoarcem pe la 6-7.Hai maestre ca daca trebuie sa ajungi repede inapoi chiar nu cred ca este o problema pentru tine... Sal Lope, Tinand cont ca ati plecat fara mine... o sa dau o fuga pana in Vama Veche (cu masina din pacate :( ) sa ma racoresc. Apropo: sper ca sambata 28.06.08 sa fiti un pic mai multi cei care veniti in Vama Veche ( ), nu cum s-a intamplat cu iesirea la bere de vineri seara din Bikers ...... Lope, Mircea si Hakan ...si bineinteles Old Larry ...ma bazez pe voi da...? Conduceti cu grija PS: Lope ramane valabila berea de duminica seara din Bikers Otopeni ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Am fost si eu cu un prieten. Nu am recunoscut evident pe nimeni. Timizi cum eram am baut 2 pepsi, am admirat populatia si ploaia, am facut un susu si am plecat. tati va vazuram poate veniti duminica .......detalii cu ora in urmatoarele posturi:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Ne intoarcem pe la 6-7.Hai maestre ca daca trebuie sa ajungi repede inapoi chiar nu cred ca este o problema pentru tine... MULTUMESC BAIETILOR (SI FETELOR ) DIN CHOPPER ACADEMY CA M-AU PRIMIT SI PE MINE ....LA PLIMBARE...CU EI/ELE IN ACEASTA DUPA AMIAZA LA PALTINU DESI AM FOST CU MASINA ( :crack: )..... DUPA CE VOI REUSI SA DESCARC FILMULETELE LE VOI PUNE PE FORUM (SPER SA MA INVETE CINEVA CUM SE PUN ) LOPE: MAINE SEARA NE VEDEM IN BIKERS OTOPENI (ORA 19-20 DACA SE POATE) SPER SA MA INTORC LA TIMP DIN VAMA VECHE :lol: :hurt: CONDUCETI CU GRIJA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Am citit la accidente /index.php?...228930&st=0 era din grup ??sper ca nu Doamne Fereste !! Am mai pus o intrebare dimineata dar vad ca nu stie nimeni /index.php?showtopic=228718 sau ma rog................. Editat Iunie 21, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 posibil sa nu fii ajuns baietii acasa inca ca sa poata raspunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) posibil sa nu fii ajuns baietii acasa inca ca sa poata raspunda La 6,31 AM !!!sau santem buni numai la distractie !! Editat Iunie 21, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Super plimbarea de azi (in ciuda micilor mele opriri :crack: mama ei de chinezoaica) astept poze shi binenteles Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 @ALEX: nu, nu era din grup... cand a avut loc accidentul noi abia ne adunam / indreptam spre Bikers Otopeni pana am ajuns noi acolo nu mai era decat conserva mucificata... in rest, plimbarea a fost f ok, mai ales parada din Valea Doftanei, unde se uitau ca la urs toti cetatenii de acolo... cine unde suie pozele? am si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 multumesc baieti ca ati avut rabdare cu mine si cu copilu de 125 Promit ca atunci cand o sa fiu mare o sa se faca mare si motoru. Ma ajuta si pe mine cineva sa uploadez pozele pe......picasweb parca asa se numeste.....daca nu sorry . Si sa nu uit excursia a fost foarte sooper!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 mersi si eu pt plimbare a fost super ca sa ma identific: eu sunt cel care avea bricheta zippo, ochelarii de mafiot si mamaliga pe spatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) m Ma ajuta si pe mine cineva sa uploadez pozele pe......picasweb puteti urca pozele arhivate si pe www.transfer.ro si sa puneti aici linkul, e valabil vreo 10 zile, cred ca e suficient incep eu http://s4.transfer.ro/storage/2008-06-21-16ad4.zip Editat Iunie 21, 2008 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 POZELE ! CINE MAI PUNE POZE ? A FOST O ZI EXCELENTA, CU O PLIMBARE FOARTE FRUMOASA... CRED CA O SA MA PENSIONEZ CA SI MIRCEA - aka "PLIMBARE", SA POT MANCA PE PAINE KILOMETRII...DIMINEATA, LA PRANZ SI SEARA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate