Lope Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 (editat) AVE domnu' Vantu ! Asteptam si alte confirmari pt. sambata la Cina ! P.S. E cumva si "Ziua Motociclistilor" in 10 mai ? ...stie careva ceva despre asta ? Da eu asa stiu ca pe 10 mai se tot organizeaza prin tara manifestatii, fluturasi , marsuri , etc. Confirmare : Eu vin Editat Mai 8, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 De acord cu domnu "Vantu" OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Numai 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Numai 3? Eu muncesc,sorry Eu muncesc,sorry Pt. stabilirea unei locatii definitive ar trebui luate in calcul mai multe chestii: 1.sa fie un loc fara manifestatii publice. 2.vine caldura ar trebui sa fie umbra,nu cred ca vreti sa stati in soare echipati de moto, 3.ar fi bine sa nu fie in centru pt ca se circula greu si sant multe sensuri unice. Editat Mai 9, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 4 daca nu ploua , Dar doar trec sa va salut ca s-ar putea sa am alte drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 5 cu mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Intalnire choppere Bucuresti Parcarea din fata Restaurantului CINA sambata 10 mai ora 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Daca este vremea ca azi eu propun montarea unor umbrelute (rosii) pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Daca este vremea ca azi eu propun montarea unor umbrelute (rosii) pe motoare Sugestie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Daca este vremea ca azi eu propun montarea unor umbrelute (rosii) pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Sugestie: Foarte tare, exact pe genul Bad Ass Biker's Lolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Policeman Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sorry pentru sambata. Am un botez in calendar cu Familie. Duminica daca vreme ma lasa ies la o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Salut lume mai este loc si pt.mine a shi unde este restaurantul CINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Salut lume mai este loc si pt.mine a shi unde este restaurantul CINA CINA SE AFLA IN FATA PALATULUI REGAL (acum muzeul ce are in spatele sau "la vale" SALA PALATULUI), PE VICTORIEI....STAND CU FATA SPRE PALAT, AI ATHENE-UL ROMAN IN STANGA SI BIBLIOTECA UNIVERSITARA IN DREAPTA....CINA FIIND FIX IN SPATELE TAU. P.S. POZA DIN AVATARUL MEU, ARATA TOCMAI GARDUL GRADINII DE VARA A RESTAURANTULUI CINA Editat Mai 9, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 CINA SE AFLA IN FATA PALATULUI REGAL (acum muzeul ce are in spatele sau "la vale" SALA PALATULUI), PE VICTORIEI....STAND CU FATA SPRE PALAT, AI ATHENE-UL ROMAN IN STANGA SI BIBLIOTECA UNIVERSITARA IN DREAPTA....CINA FIIND FIX IN SPATELE TAU.P.S. POZA DIN AVATARUL MEU, ARATA TOCMAI GARDUL GRADINII DE VARA A RESTAURANTULUI CINA O.K. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Salut lume mai este loc si pt.mine a shi unde este restaurantul CINA Evident ca este loc pt. orice chopperist si daca nu este mai punem 3 borduri sa iti pui si tu motoru . Policeman te revansezi data viitoare, daca iesi duminica poate anunti pe forum sa dam si noi o tura cu tine. Iar daca mai ploua un pic punem si vele la motoare.......ia sunt curios are cineva poza cu motor cu vele Intalnire choppere Bucuresti Parcarea din fata Restaurantului CINA sambata 10 mai ora 13 PS: Asta seara eu ies la o bere , asa ca cine vrea... Editat Mai 9, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Evident ca este loc pt. orice chopperist si daca nu este mai punem 3 borduri sa iti pui si tu motoru .Policeman te revansezi data viitoare, daca iesi duminica poate anunti pe forum sa dam si noi o tura cu tine. Iar daca mai ploua un pic punem si vele la motoare.......ia sunt curios are cineva poza cu motor cu vele Intalnire choppere Bucuresti Parcarea din fata Restaurantului CINA sambata 10 mai ora 13 PS: Asta seara eu ies la o bere , asa ca cine vrea... Cu panze nu dar cu parasuta da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Cu panze nu dar cu parasuta da eh.... "cu parasuta" , dar mai ales cu "verdeata" de sub ea....parca ar mere, chiar si pe ninsoare - daramite pe o ploicica de vara Editat Mai 9, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sunt gelos pe voi. Daca nu trebuia sa supraveghez un concurs eram primu acolo dar na (ce nu face un om pentru cateva puncte la o materie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 eh.... "cu parasuta" , dar mai ales cu "verdeata" de sub ea....parca ar mere, chiar si pe ninsoare - daramite pe o ploicica de vara Sal Larry, Ne-am intalnit odata impreuna cu ALEX la Piata AlbaIulia. Vi azi la CINA? N-am mai urmarit programul intalnirilor. Era vorba de intalnire in Pta Constitutie. Ramane CINA?> Cine da apa la o parte de pe asfalt? HA? Stiti careva ce e cu ZIUA MOTOCICLISTILOR? Slab cu info pe forum despre asta. Astia de la REALITATEA TV ziceau ceva pe sticla, dar am prins tarziu stirea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Sal Larry, Ne-am intalnit odata impreuna cu ALEX la Piata AlbaIulia. Vi azi la CINA? N-am mai urmarit programul intalnirilor. Era vorba de intalnire in Pta Constitutie. Ramane CINA?> Cine da apa la o parte de pe asfalt? HA? Stiti careva ce e cu ZIUA MOTOCICLISTILOR? Slab cu info pe forum despre asta. Astia de la REALITATEA TV ziceau ceva pe sticla, dar am prins tarziu stirea.... Salutare omule ! Da, vin azi la Cina ( in Constitutiei este o expo de barci)...aflam acolo ce e si cu ziua de 10 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 Cam asta ar fi homepage-ul. Gata ne-am hotarat pe ultima locatie, de acum nu se mai schimba nimic, intalnirea va fi in fata la Academia Romana pe Calea 13 septembrie langa Casa Poporului. Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Cam asta ar fi homepage-ul.Gata ne-am hotarat pe ultima locatie, de acum nu se mai schimba nimic, intalnirea va fi in fata la Academia Romana pe Calea 13 septembrie langa Casa Poporului. Toate cele bune Aici? http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7222&-8677 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 (editat) Aici? http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7222&-8677 Nu, imediat dupa mai este o straduta dar nu arata harta asta de pe link, intrarea de la Academia Romana, chiar in panta pe 13 sept. , dar se vede Academia Romana ca este mare cat China. Editat Mai 10, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate