Lope Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 ati vrea voi sa scapati asa usor de mine... o sa va para rau m-ati primit intre voi Lasa ca luam si un preot in gasca , nu de alta dar sa mai echilibram balanta, iar tu cand o sa-l vezi pe "parinte" o sa faci Miercuri 2 iulie (adica maine) ora 10:00 Poligonul ILIOARA mergem sa o incurajam pe membra noastra marcanta ADDA care va sustine examenul moto, asa ca va asteptam in numar cat mai mare la ILIOARA pentru a intimida "organele" abilitate.. Sambata 05 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 OK! A fost o idee proasta. Va rog nu o mai luati in seama. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Eu care sunt fan "baiatul tati" ,zic ca la 9;50-10;00 sa fiti la intrare pe strada Ilioara [ dinspre Grigorescu-P-ta Salajan},eu voi fi acolo [cand esti baran te scoli devreme -si nu lasi pe alti sa te astepte ,ca pe d-soare la intalnire] .Pentru Adda nu-mi fac probleme ,toti stim ca poate iar noi vom dovedi inca o data ca suntem -Chopper Academy......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ba acum m-am prins de ce nu vrea nimeni sa mearga in vama!... Ca sa nu-l vada pe Draku` gol!... :jump: :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 OK! A fost o idee proasta. Va rog nu o mai luati in seama.Multumesc! Ba a fost o idee foarte buna, propun sa ne intalnim la Mc. Donald-ul de la DRISTOR la ora 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ba acum m-am prins de ce nu vrea nimeni sa mearga in vama!... Ca sa nu-l vada pe Draku` gol!... :jump: :D ciocu' mic si joc de glezna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Care stati in Drumul Taberei? Cum Umbra mea a ramas fara oglinda(iar diseara va ramane fara ambreiaj) nu cred ca am timp sa ajung saptamana asta la vre-o intalnire se vreu sa rezolv chestia cu banii de sigla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 vorbeste cu rollie poate-l pacalesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 vorbeste cu rollie poate-l pacalesti Am vazut motorul lui rollie in vecinatatea blocului unde stau. Inconfundabila seaua alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Policeman Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ptr Adda : Mult succes ! sorry! Maine nu pot sa scap de la munca. ptr chopper academy : care este destinatia sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 adda...multaaa baftaaaaa maineee!!! nici eu nu poci scapa de la work..ufff..chiar mi-as fi dorit sa vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondar_ Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 succes adda! imi pare rau ca nu voi putea veni, dar am incredere in tine! @sigmund. cine-i "baiatul tatii"? ce e aia "baran"? "cand esti baran te scoli devreme...."??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 incep prin a va multumii pentru sustinere si incredere, pentru ca ati fost alaturi de mine si m-ati pus la ingrasat tremuram toata dar na....nu-mi permiteam sa o dau in bara. oricum tot drumul am fredonat dumb de la nirvana thank u guys de maine voi fi motociclist cu acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 thank u guys de maine voi fi motociclist cu acte Motorul cand vine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Felicitari si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) FELICITARI ADDA SI PENTRU PRIMA OARA ITI UREZ ASFALT USCAT ] Editat Iulie 2, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Felicitari Adda din partea Diviziei Lehliu, te asteptam printre noi calare pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioan Horia Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) incep prin a va multumii pentru sustinere si incredere, pentru ca ati fost alaturi de mine si m-ati pus la ingrasat tremuram toata dar na....nu-mi permiteam sa o dau in bara. oricum tot drumul am fredonat dumb de la nirvana thank u guys de maine voi fi motociclist cu acte BRAVO ADDA! ... Felicitari! si mai ales asfalt uscat! Editat Iulie 2, 2008 de Ioan Horia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Bravoooooooo si scuze ca nu am stat pana la sfarsit ce motor iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 heiiiiiii!! avem o noua choparitza printre noi!! bravo adda!! asfalt uscat iti doresc!!! la cat mai multi kilometri fara probleme!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Sambata 05 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 incep prin a va multumii pentru sustinere si incredere, pentru ca ati fost alaturi de mine si m-ati pus la ingrasat tremuram toata dar na....nu-mi permiteam sa o dau in bara. oricum tot drumul am fredonat dumb de la nirvana thank u guys de maine voi fi motociclist cu acte De maine inveti sa conduci mobra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda_c Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Adda, congraciuleisans!!! Ma bucur pt tine, o sa urmaresc sa vad cat de hotarata esti "pe treaba". Aveti poze de la poligon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 aveti in plan vreo iesire in vama weekendu asta? sau care-s variantele? p.s. ... daca nu-s prea indiscret Sambata 05 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 FELICITARI ADDA!!!!!!! Asteptam si prima poza si prima iesire cu motorul! Imi pare rau ca nu am mai putut ajunge dar au sunat cei de la Medlife unde aveam programarea pt radiografie la picior, la ora 18.30-19.00 si m-au reprogramat pt ora 12.00. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate