ThunderByte Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 BAAAAA ... maine seara imi vine motorul din germania si o sa imi fac motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 BAAAAA ... maine seara imi vine motorul din germania si o sa imi fac motocicleta Brava, dom'le! Spor la treaba sa ai! Ce-i drept, la cum e vremea, nu prea merge de plimbat, dar daca ai un garaj poti surubai in voie! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Brava, dom'le! Spor la treaba sa ai! Ce-i drept, la cum e vremea, nu prea merge de plimbat, dar daca ai un garaj poti surubai in voie! Spor! am mutat motorul de pe uncadru pe altul, furca si multe altele ce mi-a mai adus omul din germania si a capatat un aspect cu totul ciudat de mijto ... abia astept sa ii pun la punct insltalatia si sa i trag o vopsea ca aia e prea prea ce o are acum ... see ya ... sper sa revin cu poze cat mai curand --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 15:25 -------------usor usor incepe sa prinda forma, dupa ce o termin o sa bag poza sa vaza lumea diferenta --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 15:25 -------------pe aici chiar nu mai posteaza lumea ??? ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 ...dupa ce o termin o sa bag poza sa vaza lumea diferenta <small>--- Mesaj completat în 03 Dec 2007 15:25 -------------</small><br/>pe aici chiar nu mai posteaza lumea ??? ( Nu, frate! Am zis eu mai demult, inseamna ca GPZ-urile astea sunt atat de fiabile si de placute, incat lumea sta "on the road", nu la tastatura! Spor la treaba, joi daca aflu ceva de montarea/demontarea carburatoarelor, iti transmit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Nu, frate! Am zis eu mai demult, inseamna ca GPZ-urile astea sunt atat de fiabile si de placute, incat lumea sta "on the road", nu la tastatura! Spor la treaba, joi daca aflu ceva de montarea/demontarea carburatoarelor, iti transmit. Pe vremea asta nu prea ai cum sa stai on the road asa de mult ca vara ... mersi mult pt faza cu carburatoarele ast raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Salut,am shi eu un GPZ numa e de 600....cam asa arata : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) poze ceva mai noi cu agregatul meu ... nu sariti cu gura, stiu ca trebuie vopsit ... e cam murdare si cam intuneric promit ca revin cu poze pe zi Editat Decembrie 9, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadonico Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Salutare Am mare nevoie de neste tobe pt gpz-ul meu minunat.Pot gasi si eu la cineva sau undeva ceva de doamne ajuta?Tare mult mi-ar placea sa vin si eu la arc cu voi doar ca sunt din pitesti si e cam greu sa fac mereu drumul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 poze ceva mai noi cu agregatul meu ... nu sariti cu gura, stiu ca trebuie vopsit ... e cam murdare si cam intuneric promit ca revin cu poze pe zi Nu sarim bre, stai linistit! Or intrat carburatoarele alea pana la urma? Ca eu n-am gasit printre amicii fosti sau actuali posesori de GPZ unul care sa mai fi umblat la ele cu manuta lui... Lasa ca pana in primavara ai timp sa-l si vopsesti. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 (editat) Nu sarim bre, stai linistit! Or intrat carburatoarele alea pana la urma? Ca eu n-am gasit printre amicii fosti sau actuali posesori de GPZ unul care sa mai fi umblat la ele cu manuta lui... Lasa ca pana in primavara ai timp sa-l si vopsesti. Spor! Abia in seara asta am pus si filtrul de aer, pana acum am mers fara ... aveam puse doar gumele alea ce vin intre filtru si carburatoare cu o sita si un pik de burete(un fel de mini filtru) da era super nasol ca mai mult de 120 nu lua, si astia mai mult la vale ... motorul avea vlaga si asa dar mai mult de 4000-5000 de ture nu vroia incepea se faca gal gal gal si se plafona din cauza filtrului lipsa, am mers azi cu motorul fara filtru si mergea ca un ass, si imediat cum am ajuns acasa cu motorul cald am bagat toate alea, gumele erau mult mai moi si a mers totul ca uns, acum mere super cred ca ia 90 cu a 1-a .Pot zice ca is foate multumit si de noul look al motocicletei, chiar si asa nevopsita, dar mai ales de noul motor ce nu m-a dezamagit deloc, cu aceasta ocazie multumesc a N oara lui @4Bike ce mi-a adus motorul din Germania ca lui ii datorez multe, si m-a ajutat sa fiu mandru din nou de GPz-ul meu ce acum o luna era mort... --- Mesaj completat în 14 Dec 2007 23:19 -------------Deci nuj cum e la voi dar la mine de azi ninge incontinuu ... si culmea e ca pana sa inceapa sa ninga am merg cu motorul, si acum l-am bagat la garaj, i-am pus carelenele, nu arata tocmai bine dar macar ma mai protejeaza de frig ... acum tot ce imi doresc de la Mosu e un set de lantu antiderapante > ... sa va prinz acu ca nu postati ca oricum nu iesiti pe vremea asta, mai intrati si voi sa mai vb de probleme, rezolvari, intretinerea la GPz si toate astea ... Editat Decembrie 12, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 <small>--- Mesaj completat în 14 Dec 2007 23:19 -------------</small><br/>Deci nuj cum e la voi dar la mine de azi ninge incontinuu ... si culmea e ca pana sa inceapa sa ninga am merg cu motorul, si acum l-am bagat la garaj, i-am pus carelenele, nu arata tocmai bine dar macar ma mai protejeaza de frig ... acum tot ce imi doresc de la Mosu e un set de lantu antiderapante > ... sa va prinz acu ca nu postati ca oricum nu iesiti pe vremea asta, mai intrati si voi sa mai vb de probleme, rezolvari, intretinerea la GPz si toate astea ... Asa e cu vremea asta, ninge in toata tara "ca iarna" N-ai ce-i face, doar sa mai bibilesti pe langa ea in garaj. Felicitari pentru realizarile tehnice din ultima perioada! O iarna scurta va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Well, sa punem aici pentru referinta datele tehnice de baza (sursa: manualul service Clymer). Uleiuri si combustibil Ulei motor: SE sau SF; 10W40, 10W50, 20W50 Salut,SE,SF sunt uleiuri minerale? In curand imi iau un gpz500s voi pune pozele diseara sau maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Poti sa pui linistit si ulei cu norma API SL. In general 10w40 e semisintetic, 10w50 sintetic, iar 20w50 nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Poti sa pui linistit si ulei cu norma API SL. In general 10w40 e semisintetic, 10w50 sintetic, iar 20w50 nu stiu. Merci Ciprian Iata si motorul abia sosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Merci Ciprian Iata si motorul abia sosit bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 bijuterie Asa ca-i ?Nu am gasit inca manualul pe net,daca stie cineva vreo sursa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Sunt destule numa sa stii un sa cauti, eu chiar am dat peste manualul de GPz 500s dar eu am GPz 550(1986) si nu m-a interesat .... Gasesti aici: http://www.repairmanualclub.com/index.php?dlid=314 http://www.tanga-moteurs.ro/service/ http://www.blackbears.ru/index.php?get=manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Omuzilei Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Salut. Unde gasesc si eu un cablu de acceleratie si cam cat costa. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) ThunderByte,merci Salut. Unde gasesc si eu un cablu de acceleratie si cam cat costa. Merci Uite aici motorcycleproshop e mai jos pt. EX500 dar intreaba si pe altii daca au mai cumparat de acolo. Ma scuzi,site-ul nu e bun,nu livreaza decat in USA only. Am gasit pe bikebandit.com aici(in mijloc sunt niste poze dai pe "cables";vezi ca am cautat pt. anul 1997) dar nu sunt sigur ca asta-i modelul de kawasaki pt. ca nu e listat nici un gpz doar ninja500R(EX500D4L)CA si unul cu US dar nu sunt sigur daca-s aceleasi cu gpz-urile noastre. Editat Decembrie 21, 2007 de akybo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadonico Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Saluare tuturor Cam la ce pret pot achizitiona un gpz furat sau avariat sau orice doar pt piese schimb, stie cineva? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Saluare tuturor Cam la ce pret pot achizitiona un gpz furat sau avariat sau orice doar pt piese schimb, stie cineva? Multumesc eu am dat 350 de euro pe un Zephyr din '92 din germania caruia ii lipseau tobele , bascula si amorizoarele si asta cu tot cu acte. ca o mica paranteza la GPz-urile produse in perioada '80-'88 se potriveste de minune motorul de Zephyr si nu numai ... afara gasesti motoare avariate frontal sau un pic tavalite cu 100-200 de euro, daca ai pe cineva ce ti-l poate aduce faci o afacere de minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadonico Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Multumesc tare mult e o informatie buna si o idee si mai buna Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Multumesc tare mult e o informatie buna si o idee si mai buna Numai bine salut...sant la madrid.este aici cel mai mare parc de dezmembrari moto din spania.problema e ca nu vand piese la bucata,dau toata motocicleta. preturile se invart intre 50 euro(pentru scutere) si ajung la 7-800euro pentru motoare noi dar avariate. daca te intereseaza,iti pot procura un gpz.spune-mi anul,ma interesez.tu platesti transportul iar eu castig la toata afacerea 20% din cat dau pe ea acolo. --- Mesaj completat în 24 Dec 2007 18:06 ------------- salut...sant la madrid.este aici cel mai mare parc de dezmembrari moto din spania.problema e ca nu vand piese la bucata,dau toata motocicleta. preturile se invart intre 50 euro(pentru scutere) si ajung la 7-800euro pentru motoare noi dar avariate. daca te intereseaza,iti pot procura un gpz.spune-mi anul,ma interesez.tu platesti transportul iar eu castig la toata afacerea 20% din cat dau pe ea acolo. pentru a nu exista suspiciuni,iti trimit factura sa vezi cat am dat pe el...oricum,fara factura nu poate iesi din spania..asigur si transportul pana la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 salut...sant la madrid.este aici cel mai mare parc de dezmembrari moto din spania.problema e ca nu vand piese la bucata,dau toata motocicleta. preturile se invart intre 50 euro(pentru scutere) si ajung la 7-800euro pentru motoare noi dar avariate. daca te intereseaza,iti pot procura un gpz.spune-mi anul,ma interesez.tu platesti transportul iar eu castig la toata afacerea 20% din cat dau pe ea acolo. <small>--- Mesaj completat în 24 Dec 2007 18:06 -------------</small><br/> pentru a nu exista suspiciuni,iti trimit factura sa vezi cat am dat pe el...oricum,fara factura nu poate iesi din spania..asigur si transportul pana la tine punct ochit, punct lovit, acuma numa sa va intelegeti la pret toate alea succes dadonico Si nu in ultimul rand CRACIUN FERICIT PENTRU TOATA LUMEA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadonico Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 punct ochit, punct lovit, acuma numa sa va intelegeti la pret toate alea succes dadonico Si nu in ultimul rand CRACIUN FERICIT PENTRU TOATA LUMEA !!! Multumesc mult pt ajutor, anul gpz-ului trebuie sa fie 1991 acum cred ca stii ca trebuie sa fie si el cat de cat bun adica sa am ce lua de pe el, tu gaseste unul cu pret cu tot iar eu voi lua o decizie.Craciun fericit si sarbatori fericite tuturor, sa ne vedem sanatosi la anu pe motoare! --- Mesaj completat în 26 Dec 2007 12:01 ------------- salut...sant la madrid.este aici cel mai mare parc de dezmembrari moto din spania.problema e ca nu vand piese la bucata,dau toata motocicleta. preturile se invart intre 50 euro(pentru scutere) si ajung la 7-800euro pentru motoare noi dar avariate. daca te intereseaza,iti pot procura un gpz.spune-mi anul,ma interesez.tu platesti transportul iar eu castig la toata afacerea 20% din cat dau pe ea acolo. <small>--- Mesaj completat în 24 Dec 2007 18:06 -------------</small><br/> pentru a nu exista suspiciuni,iti trimit factura sa vezi cat am dat pe el...oricum,fara factura nu poate iesi din spania..asigur si transportul pana la tine Multumesc mult pt ajutor, anul gpz-ului trebuie sa fie 1991 acum cred ca stii ca trebuie sa fie si el cat de cat bun adica sa am ce lua de pe el, tu gaseste unul cu pret cu tot iar eu voi lua o decizie.Craciun fericit si sarbatori fericite tuturor, sa ne vedem sanatosi la anu pe motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate