SRJN Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 www.jazzadezz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 o dedicatie pentru cei blocati azi in trafic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ceva de prin tinereturile liceene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Tom Waits - I don't wanna grow up - Davka - Romanian Fantasy #1 and 2.1 - http://www.trilulilu.ro/gzr/e7e355d81acb44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 "Blonde, Bad, and Beautiful"-Airbourne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 "Blonde, Bad, and Beautiful"-Airbourne nu stiam ca au scos album nou. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 nu stiam ca au scos album nou. merci! Uite aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 melodie de uichend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) Editat Iunie 4, 2010 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 KROKUS http://krokusonline.seven49.net/Web/en/Dis...phy/Default.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Visit My Website Mesaj completat Ză best of ză best! Mesaj completat Chucho Valdez - Caridad Amaro Mesaj completat Visit My Wehttp://www.youtube.com/watch?v=7sw-4zYkhW0bsite Mesaj completat Michel Camilo, best latin jazz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 zice bine mustata astia, nu-i stiam, merci de link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 taman am dat jos discografia completa si am ascultat de dimineata incepand Mustasch - Above All - 2002 (care contine I hunt alone) si-mi plac. deocamdata doar doua iteratii ale albumului da' progresez pana diseara il dau gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ...cantate doar de albi?Ce are culoarea neagra pe pielea unui cantaret?Il face sa cante mai prost? Iar incepi s-o dai in balarii... S-a luat cineva de negri aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Rock Am Ring 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Are ceva melodia asta ... desi nu e cine stie ce, te tine in "priza" pana la sfarsit , imi place O melodie simpla de la You and You Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Are ceva melodia asta ... desi nu e cine stie ce, te tine in "priza" pana la sfarsit , imi place Aceeasi chestie am patit-o si eu. Eram intr-o camera de hotel, TV-ul mergea pe U si mi-a atras atentia. Are "ceva" ce m-a facut sa iau telecomanda si s-o dau putin mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Pentru cei care se vor duce la mitingurile viitoare in Piata Victoriei sau Constitutiei, le dedic urmatoarea melodie, in loc de dansul pinguinului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Iata ceva in tema: Carevasazica mi-a placut Mustasch, e de voie buna, m-a dat gata! Am ascultat juma de discografie ieri la serviciu si mi se facuse un chef de baut atat de mare incat azi am capul patrat. Am avut cadere maxima cu mustaciosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Ahoi! Bai lasati cearta!!! Sa puna fiecare cel doare.... Acuma ascultati riff-ul celor de la ALTAR de la intrare pe site www.altar.ro mi se pare unul dintre cele mai bune combinatii de tobe si chitare! Parca trece trenul marfar prin halta! Pur si simplu e criminal Editat Iunie 10, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 kassule... check this out! Faina, dar io o prefer p'asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate