shpixy Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 bine ca se uita toata lumea la mobra, dar duba in care a intrat, cea din spatele mobrei, nu o vede nimeni. Am vazut-o toti dar nu ne pasa ! Nu e BMW ...! Am vazut-o toti dar nu ne pasa ! Nu e BMW ...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Am vazut-o toti dar nu ne pasa ! Nu e BMW ...! no gata !!! pana aici deja a-ti intrecut masura !!!! pai cum adica nu va pasa e volkswagen mai !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) bine ca se uita toata lumea la mobra, dar duba in care a intrat, cea din spatele mobrei, nu o vede nimeni. Si cine garanteaza ca nu e vitzavercea ?! Adicatelea... poate unchiu' a faultat pe tanarul bavarez... Editat Decembrie 10, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Cu siguranta da, dar acolo sunt activi bmw-istii. Din curiozitate, am aruncat si eu un ochi pe cateva pagini din topicurile de V-strom si Varadero, de unde provin cei mai multi dintre trolii de p-aici. Am vazut acolo discutii civilizate si on-topic, adica exact cum, cel putin dupa parerea mea, ar trebui sa arate niste topicuri... n-am vazut comentarii stupide, rautacioase, penibile, habarnamiste, flame, off-topic de la "bmw-isti". Nu zic ca nu au existat, ca nu am analizat sute de pagini... dar aici insa, pe orice pagina, predomina bagatorii de seama si prostiile aferente. Fara sa vreau sa fiu rautacios, poate ca de fapt asa se vede diferenta intre "fanaticii bmw" si cei plictisiti de viata. Scuza ca este frig afara nu tine, ca la fel este si in plin sezon, si oricum era o scuza penibila. Ca BMWistii sunt plini de ei, iar nu este relevant, ca daca nu-ti convine, nu citesti. Sunt atatea topicuri interesante. Si oricum, dupa toate astea, nu stiu la ce fel de raspunsuri va asteptati. Deduc de aici ca sunt mai multe cauze posibile pt circul de pe topticurile BMW in general, si mai ales pe cele doua de 12GS, intre primele ar fi lipsa de respect dar si nevoia de balci, in lipsa altor preocupari. De altele nu mai comentez. Daca insa asta este tot ce puteti si tot ceea ce va face placere, voi sa fiti sanatosi si fericiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Nu inteleg de ce ma citezi pe mine in acest context. Cand a inceput balciul m-am retras. Daca esti atent balciul este intretinut de postaci, bmw-isti de vaza. Atata timp cat se discuta de fiare cu bune si rele, sunt interesat indiferent de culoarea blazonului, cand se discuta sau ataca personae, zic pas. Numai de bine! Editat Decembrie 10, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Nu inteleg de ce ma citezi pe mine in acest context. Concret, pt ca iar ai spus ca BMWistii sunt activi pe topicurile celoralalti, si nu prea am vazut asta. Iar tu nu esti deloc un "nevinovat" p-aici si nici nu puteam da reply la fiecare in parte. Si da, nu pot nega ca, din pacate, mai sunt si "bmw-isti de vaza" care dau apa la moara... Editat Decembrie 10, 2013 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) In mare... de acord cu analiza obiectiva a lui Vlad. Dar... La atata tzopie si mitocanie demonstrate non-stop de harea&2,3nesimtiti pe forumul dedicat motocicletelor... in general pasionatii BMW raspund cu inteligenta si simtul umorului. Editat Decembrie 10, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Daca cineva ( dintre pasionatii de GS) se refera cumva la mine , rog sa imi spuna public si daca are dreptate ma voi conforma, cu scuze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Concret, pt ca iar ai spus ca BMWistii sunt activi pe topicurile celoralalti, si nu prea am vazut asta. Iar tu nu esti deloc un "nevinovat" p-aici si nici nu puteam da reply la fiecare in parte. Si da, nu pot nega ca, din pacate, mai sunt si "bmw-isti de vaza" care dau apa la moara... Numara si tu cati bmw-isti sunt aici, in primii zece si trage concluzia. Normal ca la topicurile dedicate Vstrom, Varadero, Africa Twin, nu puteati fi prea activi pt ca acolo erati coplesiti de nr si argumentele proprietarilor. Inteleg nemultumirea de misionar, care propovaduieste bmweligia, pe principiul "Crede si Nu Cerceta", inteleg ingrijorarea samsarului specializat bmw, deghizat in pasionat sadea, care-si vede diminuata valoarea de revanzare, cu fiecare poza de cardan rupt, sau statistica a defectelor aparute, nu la o vechitura, ci la produse noi, zise de top. Cum insa Sarbatorile sunt aproape, doresc sa va fac suferinta mai usoara si sa va reamintesc ca observatiile mele legate de "tehnica germana" au fost cele care au schimbat GS-ul si nu pt ca erau ale mele, ci pt ca erau de bun simt pt cineva care privea tehnica, nu istoria si nu se imbata cu vorba "la-s ca stie neamtu ce face". Daca noul GS era facut dupa asteptarile voastre era identic cu cel vechi, iar BMW se grabea spre faliment. Dupa cum se vede insa, virusatii nu sunt consultati, ei sunt un bun castigat si oricat de prost va fi BMW-ul, pt ei va fi destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 10, 2013 Autor Share Postat Decembrie 10, 2013 bai care te pricepi la forum sa vedem si la topicul asta cati si cum am postat BOGDAN HAREA ....LOCUL I iar........ iar la topicul cu 1200GS/GSA esti pe PODIUM....LOCUL II un model de motocicleta despre care stii TOT fara sa mergi macar 100 km ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Mie daca mi-ar zice 2-3 ca sunt beat m-as duce sa ma culc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Asta cred ca e cel mai offtopic topic de pe forum ) Pun o poza sa nu fie chiar atatea pagini la rand fara nici o legatura cu subiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Daca noul GS era facut dupa asteptarile voastre era identic cu cel vechi, iar BMW se grabea spre faliment. Dupa cum se vede insa, virusatii nu sunt consultati, ei sunt un bun castigat si oricat de prost va fi BMW-ul, pt ei va fi destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Asta cred ca e cel mai offtopic topic de pe forum ) Pun o poza sa nu fie chiar atatea pagini la rand fara nici o legatura cu subiectul 120913-2013-bmw-r1200gs.jpg UNII N-AU NICI SAPCA !!! Editat Decembrie 10, 2013 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Mie daca mi-ar zice 2-3 ca sunt beat m-as duce sa ma culc !Dovada va bmw istii nu s de cuvant este aici.ai recunoscut ca nu stiai,te am lamurit .ai spus ca lasi formul curat ..nimic .tot aici esti .acum iar..Pana mea ti s a spus de 10 ori.:)ca est beat desigur Cum credeti voi ca l las pe harea singur printre voi? Nici gand.jos cu dictatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 1425740_243019655857306_961584491_n.jpg UNII N-AU NICI SAPCA !!! cred ca poti sa te calmezi de-acu, esti deja in top, sau vrei sa urci in top 3? vorbesti in dodii in ultimele pagini si doar offtopic. daca moderatorii si-ar face datoria probabil ca ar fi mai multa ordine pe aici (si nu numai). Dovada va bmw istii nu s de cuvant este aici.ai recunoscut ca nu stiai,te am lamurit .ai spus ca lasi formul curat ..nimic .tot aici esti .acum iar.. Pana mea ti s a spus de 10 ori.:)ca est beat desigur Cum credeti voi ca l las pe harea singur printre voi? Nici gand.jos cu dictatura. fox, daca ar fi macar jumatate din cei care fac offtopic, asa simpatici ca tine, nu s-ar mai enerva nimeni pe aici. tu faci misto, da se vede ca nu e cu rautate ca la altii. la anu dau o mythos in lefkada, chiar daca ai `onda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 daca moderatorii si-ar face datoria . aia care nu au BMW-uri, ca ai care au ........ amu asta este au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 aia care nu au BMW-uri, ca ai care au ........ amu asta este au tu daca esti asa de super incantat de motoru tau, de ce iti pierzi vremea pe aici? daca tot n-ai nimic sa ne spui despre noul gs, de ce ne plictisesti? poate vrei sa vb cu prietenii tau despre motoru tau, la fel cum eu astept noutati despre noul gs, de la posesori... capone, mai baga o poza, poate dispar ofticosii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) tu daca esti asa de super incantat de motoru tau, de ce iti pierzi vremea pe aici? daca tot n-ai nimic sa ne spui despre noul gs, de ce ne plictisesti? poate vrei sa vb cu prietenii tau despre motoru tau, la fel cum eu astept noutati despre noul gs, de la posesori... capone, mai baga o poza, poate dispar ofticosii! ziceam si eu asa in virtutea libertatii de exprimare, se pare ca matale esti mai ofticos ca o fata mare Editat Decembrie 10, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 cred ca poti sa te calmezi de-acu, esti deja in top, sau vrei sa urci in top 3? vorbesti in dodii in ultimele pagini si doar offtopic. daca moderatorii si-ar face datoria probabil ca ar fi mai multa ordine pe aici (si nu numai). fox, daca ar fi macar jumatate din cei care fac offtopic, asa simpatici ca tine, nu s-ar mai enerva nimeni pe aici. tu faci misto, da se vede ca nu e cu rautate ca la altii. la anu dau o mythos in lefkada, chiar daca ai `onda. s-a marcat . tu dai mytohosul eu dau vinul sus la apus la rahi. stai geana pe aci ca nu glumesc . eu acolo ma duc. si zakintos si kefalonia.daca ma lasa "Sefu" am zis. psssst sa nu ne auda lumea . nu i luam pe astia neseriosi, da? poate ianachim, daca i cuminte si nu da gsa-ul. e promotie la " undelemn de la bunica" si ii iau 2 l sa i ajunga la dus.la intors il suie pe remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 ziceam si eu asa in virtutea libertatii de exprimare, se pare ca matale esti mai ofticos ca o fata mare virtutea libertatii de exprimare cand stii despre ce vorbesti. nu cred ca ai testat bmw [prea mult]. e vorba de respect macar, daca nu de altceva. facem zeci de pagini de offtopic si e pacat. nu de alta, dar va obositi degeaba noi stim, bmw e de rahat. cu toate astea, unii dintre noi se bucura de motor cu fiecare ocazie. dupa posibilitati. http://www.youtube.com/watch?v=gkGYnWQv_nQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Pun o poza sa nu fie chiar atatea pagini la rand fara nici o legatura cu subiectul side by side XT12 cu GS LC Editat Decembrie 10, 2013 de Saracie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 noi stim, bmw e de rahat. cu toate astea, unii dintre noi se bucura de motor cu fiecare ocazie. dupa posibilitati. Cica "Leading the way was the liquid-cooled R1200GS, with BMW selling more than 25,000 units through November, up from 17,249 units sold in 2012." http://blog.motorcycle.com/2013/12/09/manufacturers/bmw/bmw-sets-new-annual-record-motorcycle-sales-one-month-still-go/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 (editat) na, sa nu mai fiti suparati. ie cu bemve: Editat Decembrie 11, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Oare piercing-urile din sfarcuri or fi Touratech???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate