Okesz Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 ...Out definitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parca ai promis ca nu mai scrii balarii pe aici... Insa doar atat valoreaza cuvantul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Nu mai stiu cine zicea mai in urma ceva de R12 si marginea raului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 na, sa nu mai fiti suparati. ie cu bemve: tumblr_mt9tbpT4Ka1siucy0o1_1280.jpg asta e zburatoare ( cu parasuta ) da , si sunt invidios, recunosc, ( adica, ce masina areeeeee ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 na, sa nu mai fiti suparati. ie cu bemve: tumblr_mt9tbpT4Ka1siucy0o1_1280.jpg Ce lighioana... As vrea sa-mi pot permite doua odata dar vorba melodiei Voltaj :"In alta viata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Parca ai promis ca nu mai scrii balarii pe aici... Insa doar atat valoreaza cuvantul tau. Asa e.....Inainte de a iesi chiar definitiv,uite: 300.000 mile fara nici un defect major...Cautati articolul,cititi-l si plangeti!!!!Desigur ca si BMW face atatia,dar la kilometrajul ala doar seria de pe cadru mai era originala....Merita citit articolul!Incredibil ce chestii minore si putine s-au stricat.Individu l ala chiar a facut ture lungi si grele, nu s-a filmat pe Amkart..... Editat Decembrie 12, 2013 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Asa e.....Inainte de a iesi chiar definitiv,uite: 300.000 mile fara nici un defect major...Cautati articolul,cititi-l si plangeti!!!! ce sa zic ! mare scofala 300.000 mile fara nici un defect major, e ceva normal pentru o japoneza, pacat ca nu are ABS,ESA traction control , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Oare piercing-urile din sfarcuri or fi Touratech???? Off-topic !!! asta e zburatoare ( cu parasuta ) da , si sunt invidios, recunosc, ( adica, ce masina areeeeee ) Off-topic !!! Ce lighioana... As vrea sa-mi pot permite doua odata dar vorba melodiei Voltaj :"In alta viata" Off-topic !!! Asa e.....Inainte de a iesi chiar definitiv,uite: 300.000 mile fara nici un defect major...Cautati articolul,cititi-l si plangeti!!!!Desigur ca si BMW face atatia,dar la kilometrajul ala doar seria de pe cadru mai era originala....Merita citit articolul!Incredibil ce chestii minore si putine s-au stricat.Individu l ala chiar a facut ture lungi si grele, nu s-a filmat pe Amkart..... Asta e topic " noul BMW LC " Deci esti off-topic ! Iti recomand sa scrii pe la hondisti !!! ce sa zic ! mare scofala 300.000 mile fara nici un defect major, e ceva normal pentru o japoneza, pacat ca nu are ABS,ESA traction control , Asta e topic " noul BMW LC " Deci esti off-topic ! Iti recomand sa scrii pe la hondisti !!! Nu ma intereseaza parerea japonezarilor despre BMW !!! Cand ma va interesa o sa caut pe topicurile voastre !!! Am sa scriu pana voi fi ban-at sau "bmweisti" mi-o vor cere ! PUTINA ORDINE SI RESPECT RECIPROC !!! Editat Decembrie 12, 2013 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 tot aici esti ?bre, dar n ai cuvant deloc.de 3 ori ai spus ca pleci de pe acest infect forum, ntttt eu cred ca tu n-ai venit in padurea asta sa vanezi, vorba bancului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Off-topic !!! Off-topic !!! Off-topic !!! Asta e topic " noul BMW LC " Deci esti off-topic ! Iti recomand sa scrii pe la hondisti !!! Asta e topic " noul BMW LC " Deci esti off-topic ! Iti recomand sa scrii pe la hondisti !!! Nu ma intereseaza parerea japonezarilor despre BMW !!! Cand ma va interesa o sa caut pe topicurile voastre !!! Am sa scriu pana voi fi ban-at sau "bmweisti" mi-o vor cere ! PUTINA ORDINE SI RESPECT RECIPROC !!! aleluia !!!! Editat Decembrie 12, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 tot aici esti ?bre, dar n ai cuvant deloc.de 3 ori ai spus ca pleci de pe acest infect forum, ntttt >eu cred ca tu n-ai venit in padurea asta sa vanezi, vorba bancului OFF TOPIC !!! aleluia !!!! UNII inteleg mai greu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) da am vazut ca mai sunt si alte postari care nu au legatura cu subiectul, insa alea sunt facute de posesori de BMW deci alea nu sunt offtopic numai ale noastre, ciudat mod de gandire ai domnule shpixy, Editat Decembrie 12, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) tot aici esti ?bre, dar n ai cuvant deloc.de 3 ori ai spus ca pleci de pe acest infect forum, ntttt >>eu cred ca tu n-ai venit in padurea asta sa vanezi, vorba bancului FOXBAT pentru tine oricand , oriunde !!! ... si vezi ca nu m-ai citat ! mai sus sunt editate si scrise de tine ! da am vazut ca mai sunt si alte postari care nu au legatura cu subiectul, insa alea sunt facute de posesori de BMW deci alea nu sunt offtopic numai ale noastre, ciudat mod de gandire ai domnule shpixy, Dom'le vlady_80 daca vrei sa vorbim de tzatze si masini pe topicul asta nu mi se pare normal ! De asemeni sa intram pe topicul asta si da dam cu (cuvant urat) nefiind macar posesori de r1200gs lc iar nu mi se pare corect! Deci cine are un mod ciudat de gandire ? Editat Decembrie 12, 2013 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 bre, aloo...bmw-istii vechi si grei, bre, trezirea ca v-au venit ajutoare. tanara generatie. las' ca i pune harea la locul lor. pacat, voi macar erati cunoscuti, astia mici si fara cuvant parca's ponta si base. zic si ei ca pleaca si cand colo, tup, tup inapoi cu gura mare. deh, ce sa mai crezi in ei. va compromit si pe voi astia vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 bre, aloo...bmw-istii vechi si grei, bre, trezirea ca v-au venit ajutoare. tanara generatie. las' ca i pune harea la locul lor. pacat, voi macar erati cunoscuti, astia mici si fara cuvant parca's ponta si base. zic si ei ca pleaca si cand colo, tup, tup inapoi cu gura mare. deh, ce sa mai crezi in ei. va compromit si pe voi astia vechi Bre, foxbat ! Tot nu te lasi de bagat strambe si aruncat cu k.cat p'aici ? La ce iti foloseste ? Iti creste ego-ul (vezi pe google) ? ... din cauza ta nu plec ! Intre tine si BMW te aleg pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Bre, foxbat ! Tot nu te lasi de bagat strambe si aruncat cu k.cat p'aici ? La ce iti foloseste ? Iti creste ego-ul (vezi pe google) ? ... din cauza ta nu plec ! Intre tine si BMW te aleg pe tine. Domule iti recomand sa nu te mai enervezi. Nu ai de ce, si nu ai pe cine. In primul rand pt igiena nervilor forumul este prevazut cu posibilitatea de a adauga diversi useri intr-o lista de "ignore". Cu Foxul nu prea ai nimerit-o ca e chiar haios. Lobotomizatii aia doi sunt in mod evident niste frustrati in cautare disperata de orice fel de atentie, pe care evident nu o pot obtine in viata reala si aparent nici pe topicurile mobrelor pe care aparent le detin. Cat despre BH este de prisos orice comentariu. Motivul pentru care am adaugat acest post offtopic este ca ma deranjeaza cans cineva da "quote" lobotomizatilor pt ca le vad dejectiile desi sunt pe lista me a de ignore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Domule iti recomand sa nu te mai enervezi. Nu ai de ce, si nu ai pe cine. In primul rand pt igiena nervilor forumul este prevazut cu posibilitatea de a adauga diversi useri intr-o lista de "ignore". Cu Foxul nu prea ai nimerit-o ca e chiar haios. Lobotomizatii aia doi sunt in mod evident niste frustrati in cautare disperata de orice fel de atentie, pe care evident nu o pot obtine in viata reala si aparent nici pe topicurile mobrelor pe care aparent le detin. Cat despre BH este de prisos orice comentariu. Motivul pentru care am adaugat acest post offtopic este ca ma deranjeaza cans cineva da "quote" lobotomizatilor pt ca le vad dejectiile desi sunt pe lista me a de ignore. Multumesc , asa voi face ! Tin prea mult la mine , la pasiunea mea si la cei ce impartasesc aceeasi pasiune ! Alles klar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Si p-aici la fel, la deschiderea oficiala a sezonului care probabil va fi in al doilea weekend din martie. Altii se pare ca sunt mai norocosi si deja pot saliva la Adv live (Elvetia - Vuadens) Si o chestie faina de care habar nu aveam pana acum - mini "torpedoul" integrat, langa busonul de la rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Asa e.....Inainte de a iesi chiar definitiv,uite: 300.000 mile fara nici un defect major...Cautati articolul,cititi-l si plangeti!!!!Desigur ca si BMW face atatia,dar la kilometrajul ala doar seria de pe cadru mai era originala....Merita citit articolul!Incredibil ce chestii minore si putine s-au stricat.Individu l ala chiar a facut ture lungi si grele, nu s-a filmat pe Amkart..... E ciudat ca nu pomeneste nimic de lanturile de distributie. Din cate cunosc eu, DL1000 are cateva probleme....printre care si asta. Imi e greu sa cred ca in 300.000 mile sa nu fi umblat la distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 E ciudat ca nu pomeneste nimic de lanturile de distributie. Din cate cunosc eu, DL1000 are cateva probleme....printre care si asta. Imi e greu sa cred ca in 300.000 mile sa nu fi umblat la distributie. La japoneze e consumabil lantul de distribuitie( las ca BMW rulmentul nu e). Eu zic ca este posibil ca o japoneeza sa faca si sute de mii de km daca a fost bine intretinuta, consumabilele schimbate cand trebuia si eventual si piesele care sau stricat. Dar povestea asata de adormit copii ca afacut sute de mii sau miloane km si nu a schimbat nimica doar consumabile este un mit urban!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Altii se pare ca sunt mai norocosi si deja pot saliva la Adv live (Elvetia - Vuadens) Si o chestie faina de care habar nu aveam pana acum - mini "torpedoul" integrat, langa busonul de la rezervor Oare "usita" de langa emblema dreapta ce o fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Oare "usita" de langa emblema dreapta ce o fi ? Si aia pare a avea cheie, deci presupun ca tot un spatiu de stocare ceva este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Si aia pare a avea cheie, deci presupun ca tot un spatiu de stocare ceva este Hmm.. ! Ca lumea ! Deci e un fel de ADV Break ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 La mine nu se vede loc de cheie ci surub cu cap torx. Mai degraba este vreo zona de acces mai usor la ceva ce ar putea sa fie verificat/schimbat des. Filtrul de aer? Sau acolo se tine pistolul de potzigoi (si e bine ca nu se deschidere repede, sa nu abuzezi)!? Sau poate bidonul de ulei pentru partenerii de plimbare fara upgrade... Ha! M-am prins! Acolo este butonul de reset! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 La mine nu se vede loc de cheie ci surub cu cap torx. Ha! M-am prins! Acolo este butonul de reset! M-am gandit ca e posibil sa fie si surub, dar e posibil sa fie si cheita. Nu imi dau seama f bine. Si oricum, cred ca acolo e butonul de turbo, nu de reset Anyway, imi place ideea unui mic torpedou pt tinut maruntisurile, in genul celor de pe tourerele mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate