alexcseh Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Are cineva de vanzare niste inaltatoare de ghidon pt 2008-2012 ? Avea Viorel 0722 291 189. Plus multe alte acareturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Pai sa le posteze pe bursa, dom'le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Pai sa le posteze pe bursa, dom'le! Nu-i pe forum, nu-i place! Dar cand mi-am luat eu finala si manetele mai avea o multime de lucruri...vreo 2 parbrize, scarite, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Avea Viorel 0722 291 189. Plus multe alte acareturi! Multumesc, il voi suna maine... Sper sa aiba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Imi spune si mie cineva adresa de la Szeged pt ca am sunat acolo si ziceau ca fac inspectii si service doar la masini. Eventual si un nr de tel sau adresa.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Imi spune si mie cineva adresa de la Szeged pt ca am sunat acolo si ziceau ca fac inspectii si service doar la masini. Eventual si un nr de tel sau adresa.Mersi. nu era mai simplu sa postezi in sectiunea comunitatii locale? nu prea are legatura cu topicul ce-ai postat tu, dar in afara de asta, sansele sa fii ajutat aici sunt destul de mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) Imi spune si mie cineva adresa de la Szeged pt ca am sunat acolo si ziceau ca fac inspectii si service doar la masini. Eventual si un nr de tel sau adresa.Mersi. Google e prietenul tau: http://m.hasznaltauto.hu/partner/c-mobil-3526 Editat Iunie 4, 2014 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 frumoasa ca motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 O intrebare la care poate stie cineva sa imi spuna cum stau lucrurile.Eu am luat-o de noua de la BMW Zentrum din Munchen, oare cand o sa o inmatriculez o sa trebuiasca platita diferenta de tva, ca nemtii au doar 19% tva? Mersi. Si inca ceva, aveti cumva vreun manual pdf in engleza ca in germana e mai greu de inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Manualul in engleza aici Legat de tva nu am idee. Teoretic nu cred ca ar trebui, dar... Drumul ideal pt gume de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 (editat) O intrebare la care poate stie cineva sa imi spuna cum stau lucrurile.Eu am luat-o de noua de la BMW Zentrum din Munchen, oare cand o sa o inmatriculez o sa trebuiasca platita diferenta de tva, ca nemtii au doar 19% tva? Mersi. eles. nu Editat Iunie 7, 2014 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 MERSI CAPONE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2014 Autor Share Postat Iunie 7, 2014 Manualul in engleza aici Legat de tva nu am idee. Teoretic nu cred ca ar trebui, dar... Drumul ideal pt gume de strada TARE MASOCHISTI MAI E" unii frate!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Mobra mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Mobra mea... Frumoasa, s-o stapanesti sanatos! De ce ai preferat s-o iei de la Mü? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Avea Viorel 0722 291 189. Plus multe alte acareturi! MULTUMESC !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Mersi la fel.Am mers cu cineva incolo si am zis sa ma intorc cu ea, nu am avut un considerent anume, si cu siguranta acolo ai de unde alege pentru ca au sute de motoare in depozite.Ati avut vreo problema cu mobrele astea de cand le-ati luat?Sper sa fie la fel de fiabile ca si gs-ul meu din 2005 pe care l-am calarit peste 35000 km fara sa am vreo problema cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Eu am deja vreo 12.000 km cu el si cea mai mare problema pana acum e ca nu am suficient timp liber sa ma bucur de mobra asta pe cat mi-as dori Am avut 1-2 mici interventii in service/garantie: - garnitura de cauciuc de la admisia unui cilindru s-a ciupit intr-un loc si a fost schimbata (am pus cu vreo 2 pagini mai in urma o poza) - mi s-a schimbat nu stiu ce stift de la tija care actioneaza ambreiajul cu unul cu juma de mm mai lung, ca sa fie mai smooth schimbarea vitezelor (la cele din 2014 nu e nevoie) - o semi-problema - la revizia de 10.000 km deja aveam placutele spate consumate 95%. Obisnuit de la fostele unde ma tineau placutele spate peste 20mii km, am fost nitel surprins. In rest benzina, vreme buna si destinatii faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Se pare ca va trebui sa ne obisnuim cu schimbat placute spate pe la 8-10.000. Aia de la revista care au unul in test la fel le-au schimbat. Au mai zis ceva de cutia de viteze,Vlad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 7000 Km - nicio problema. Fabricat 07.13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 MULTUMESC !!! Pentru putin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 MULTUMESC !!! Misto! De cat sunt? Presupun ca nu au trebuit modificari de lungime la cabluri, de asta intrebam de cat sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Misto! De cat sunt? Presupun ca nu au trebuit modificari de lungime la cabluri, de asta intrebam de cat sunt... 2 inch ! Nu, nicio modificare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinnsann Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Salut Stiti pe cineva care se ocupa de centrat roti cu spite pentru R1200GS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate