Barbarossa Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Salut, Parbrizul asta https://www.google.ro/search?q=Wunderlich+Ergo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwju4pS8nLbLAhWHpXIKHUsBBLQQ_AUIBygB&biw=1600&bih=837#imgrc=e_8yB2gw1ED0iM%3A Il am eu... Eu am 1.75 si imi este putin mare. Mare in sensul ca in oras ma supraincalzesc pentru ca arunca tot aerul peste mine. Nu vibreaza si este foarte rigid. Il folosesc la ture lungi si la 130 pot merge cu viziera ridicata total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Salut, Parbrizul asta Il am eu... Eu am 1.75 si imi este putin mare. Mare in sensul ca in oras ma supraincalzesc pentru ca arunca tot aerul peste mine. Nu vibreaza si este foarte rigid. Salut, Merci de info. L-am primit si eu dar nu am apucat sa il instalez. Am primit si guma - Pirelli Scorpion Trail II dar nici de asta nu am avut timp - oricum se anunta ploios asa ca mai e vreme! numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Am primit si guma - Pirelli Scorpion Trail II dar nici de asta nu am avut timp - oricum se anunta ploios asa ca mai e vreme! De ce "guma" la singular? Sau este doar un mod de a spune? Tot p-alea mi le-am comandat si eu, abia astept sa iau moto de la iernat. Numa' bine daca ploua, cica sunt excelente pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 De ce "guma" la singular? Sau este doar un mod de a spune? Am comandat doar spatele, fata fiind un Anakee3 in stare buna si din 2013. In plus am vrut sa "simt" un pic aderenta pe ploaie. La prima atingere compozitia pare intr-adevar foarte aderenta (gen Anakee2) - vedem dupa prima tura si daca totul ok comand si fata la fel. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Am comandat doar spatele, fata fiind un Anakee3 in stare buna si din 2013. In plus am vrut sa "simt" un pic aderenta pe ploaie. Nu numai ca nu este deloc recomandat sa ai anvelope diferite fata/spate dar in unele tari este chiar ilegal. Iar tu esti chiar in extreme, cel mai prost cu cel mai bun. Nu stiu cat economisesti daca mai tragi de Anakee-ul ala (care, culmea, cica singura calitate pe care o are este ca dureaza mult). Fa o treaba ca lumea si ia-ti si pt fata Trail 2. N-ai facut nimic daca ai super anvelopa pe spate dar la prima curba pe ud luata mai tare iti fuge fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Eu am avut Anakee 1 si 2 iar acum nu Anakee 3 nu mai e asa laudat si am zis sa incerc Metzler Next. Sunt de strada, dar eu nu faceam offroad decat in masura in care imi cautam loc de pus cortul peste noapte. Acum sa vedem... Doar ce le-am pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Nu numai ca nu este deloc recomandat sa ai anvelope diferite fata/spate dar in unele tari este chiar ilegal. Iar tu esti chiar in extreme, cel mai prost cu cel mai bun. Nu stiu cat economisesti daca mai tragi de Anakee-ul ala (care, culmea, cica singura calitate pe care o are este ca dureaza mult). Fa o treaba ca lumea si ia-ti si pt fata Trail 2. N-ai facut nimic daca ai super anvelopa pe spate dar la prima curba pe ud luata mai tare iti fuge fata. Nu cred ca a amintit cineva cuvantul "a economisi"... macar din considerentul ca BMW si a economisi nu-s din acelasi film. Pur si simplu cauciucul fata mai poate fi folosit in siguranta - ar fi bataie de joc pentru bunul simt sa il arunc. In plus intotdeauna mi-a placut sa experimentez compozitii diferite fata/spate. Vedem pe parcurs ce combinatii mai ies. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Ivanp @, mai usor cu critica la BMW. Ce nu-ti convine trece elegant la caracter si personalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Ivanp @, mai usor cu critica la BMW. Ce nu-ti convine trece elegant la caracter si personalitate. )) n-am criticat bre nimic! doar am constatat. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Imi place foarte mult sa citesc pe forum la 2-3 marci de motociclete tot ce tine de ele.Domnul Ivan cred ca este un' cercetator' in domeniul asta ,nu un simplu motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Imi place foarte mult sa citesc pe forum la 2-3 marci de motociclete tot ce tine de ele. ne dam si noi cu parerile pe aici ... numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 ... macar din considerentul ca BMW si a economisi nu-s din acelasi film. Asta crezi tu poate! Realitatea din pacate este alta. Forumul asta este plin de contraexemple in sensul asta. Lumea vrea BMW, ba ca sunt bune, ba ca da bine, face un efort sa-l achizitioneze si apoi incepe... De exemplu, daca pe un topic de BMW, un posesor de BMW intreaba de ceva si indraznesti sa recomanzi un acesoriu de la BMW, imediat se gasesc cativa destepti sa comenteze. De parca le-ai bagat ceva pe gat... (vezi doar cateva posturi mai sus exemplul cu proiectoarele). Fara legatura cu ce am scris mai sus, tu m-ai inteles cam aiurea bag de seama. Sfatul meu oricum ramane acelasi. Si nu tebuie sa-l arunci, il poti vinde sau dona cuiva daca mai e bun. Ce faci tu, e treaba ta. Trebuie doar sa te gandesti ca nu or fi considerat asta ilegal degeaba in tarile in care le pasa de siguranta ta. Si acolo chiar poti fi amendat pt asta; iar amenda este cazul fericit, exista si posibilitatea sa nu te lase sa pleci pe roti mai departe. Si chiar daca rar, se fac controale. Domnul "bmw hater" Harea chiar iti poate confirma. Imi mai pierd vremea cu doua exemple: - pe fostul meu RS aveam anvelope Roadtec si a trebuit la un moment dat sa schimb numai spatele; am vazut ca din greseala cei de la BMW mi-au pus PilotRoad si am zis ca nu ma deranjeaza. Si-au cerut scuze si mi l-au schimbat imediat, mi-au zis ca nu este nici sigur (pt ca anvelopele diferite se comporta diferit) si nici legal. ITP n-as trece ever cu anvelope diferite si ma gandesc ca logic ar fi sa fie si in Ro la fel; - apropos de Anakee, stiam ce "bombe" sunt, actualul GS mi-a venit de nou cu Anakee din fabrica. Nu am ridicat motocicleta pana nu mi-au pus altceva (la vremea aia nu aveam de ales decat Next) si mi-au spus ca ma inteleg, cu multi vor sa scape de ele. Recunosc, situatia fiind bine cunoscuta, nu inteleg de ce naiba BMW inca le mai echipeaza din fabrica. Probabil le-au dat Michelin aproape moka ca lumea altfel nu prea le mai cumpara de bunavoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 (editat) Asta crezi tu poate! Realitatea din pacate este alta. Forumul asta este plin de contraexemple in sensul asta. Lumea vrea BMW, ba ca sunt bune, ba ca da bine, face un efort sa-l achizitioneze si apoi incepe... presupun ca este una dintre discutiile inutile din start. Lumea vrea BMW pentru ca are chestii foarte bune. Eu personal nu o sa pot in veci sa ignor chestiile tehnice stupid de cretine pe care le face BMW (ei sau alti producatori de motociclete). Daca unii utilizatori aleg sa ignore acele minusuri - este dreptul lor. La fel cum este dreptul meu sa nu ignor acele cretinatati ingineresti si sa le mentionez liber. Fara legatura cu ce am scris mai sus, tu m-ai inteles cam aiurea bag de seama. Sfatul meu oricum ramane acelasi. Cum ziceam - este ok sfatul si recomandat sa ai aceeasi compozitie fata/spate. Stiu dar prefer calea mea. Cel putin pana acum nu am avut absolut nici o problema din motive de cauciucuri cu compozitii diferite fata/spate (evident nu am mers cu enduro fata si stradal spate dar ar fi si asta o varianta). Tot evident este ca niciodata nu este prea tarziu. Dar nu vad in asta o problema. PS. Legat de Anakee - cel putin 2 - am fost cel mai fericit cu ele (este adevarat ca pe motociclete mai usoare) versus altele - tourance si tourance next. Cel mai fericit am fost cu combinatia anakee 2 fata si tourance next spate. Pe GS cel putin pana acum pare ok si aderenta pe curbe si franarea - dar e de prea putin timp la mine sa imi dau o parere avizata dupa atat de putini km. numai bine, paul Editat Martie 11, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Ref la echiparea de fabrica cu anvelope. Fabrica face contract cu o firma si cumpara la preturi exceptionale. Firma producatoare castiga ceva din gume dar si din imagine. BMW a echipat si cu Metzler la un moment dat si Anakee 1 era bun pe vremea aia. Ce pot sa va zic este ca niciodata nu va inchide usa la Metzler in favoarea Michelin sau invers. Va echipa majoritar cu un producator de la care obtine un contract mai bun. Gumele in sine sunt bune amandoua fata de caiuciucuri comune, dar este concurenta si mult subiectivism. Fiecare tinde sa isi formeze o parere, dar, din pacate, nu putem spune ca Anakee 3 urmeaza traditia Anakee 1. Eu am trecut pe NEXT, nu stiu cum sunt, dar sper sa fie OK. Oricum deosebirea intre gume sa face in situatii limita, momentul in care totul conteaza. As vrea sa deschidem o sectiune de DIY daca sunteti de acord. Mie imi place sa imi contruiesc lucruri in loc sa le cumpar. Ce ziceti? Punem la "share" ce am mai construit sau hacuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 As vrea sa deschidem o sectiune de DIY daca sunteti de acord. Mie imi place sa imi contruiesc lucruri in loc sa le cumpar. Ce ziceti? Punem la "share" ce am mai construit sau hacuit? Cred ca daca deschizi un topic pe tema asta nu numai ca nu se supara nimeni dar chiar va fi apreciat. Si apare schimbul de idei » Post actualizat in 11 Mar 2016 10:43 Oricum deosebirea intre gume sa face in situatii limita, momentul in care totul conteaza. Corect, tocmai de aceea merita sa cautam ce-i mai bun. Si, culmea, cel putin pe subiectul de fata, intre marci nu prea exista diferente de preturi sau sunt minimale. Sunt total de acord si cu echiparea de fabrica, asta cred si eu. p.s. Next sunt excelente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 O sa fac o categorie, acum vorbesc cu admin de la forum, unde ziceti sa o punem, in ce sectiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 unde ziceti sa o punem, in ce sectiune? Greu de zis pentru ca forumul nu e impartit tocmai logic dupa parerea mea... Asa si sectiunea "Service si intretinere curenta" este trantita aiurea la moto de strada, de parca numai alea au nevoie de service. Eu am crezut ca vrei doar un topic, nu o sectiune intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Pune-l la enduro-touring. E mai usor de gasit si ne mai inspiram si noi restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Daca intereseaza pe cineva... /index.php?/topic/735878-michelin-anakee-3-1400km-100euro/ » Post actualizat in 11 Mar 2016 15:34 Cu mare placere cand ne-om gasi la o plimbarica De fapt cred ca ar iesi tare o sesiune foto cu amandoua... contrast total! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Daca intereseaza pe cineva... /index.php?/topic/735878-michelin-anakee-3-1400km-100euro/ » Post actualizat in 11 Mar 2016 15:34 De fapt cred ca ar iesi tare o sesiune foto cu amandoua... contrast total! nu mergea/merge pus petic? mie nu-mi plac snururile deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Salutare, Ideea mea cu DIY sustinuta de voi a dat roade. Am obtinut o categorie noua intr-o sectiune a forumului. Eu am propus 2 variante de amplasare si a fost aprobata una din ele. Acum nu ne ramane decat sa deschidem topicuri si sa scriem in ele. Aici: /index.php?/forum/315-do-it-yourself-componente-si-accesorii/ Bafta si multumesc pentru spijin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Se poate pune fara probleme. Doar ca am preferat sa le schimb pt ca imi plac mai mult tourance-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 13, 2016 Autor Share Postat Martie 13, 2016 inspirat de suportul vazut am trecut la manufacurat .... se prinde pe locul seii de pasager si poti agata un rollbag, cort si ce mai vrei fara sa se mai deplasese aiurea fata-spate sau stg-dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salut, Parbrizul asta Il am eu... Salut, Nu pui te rog o poza cand ai vreme cu prinderea laterala pe motoreta? Cred ca au gandit sistemul cu poponeata - intre cele 2 componente ale sistemului original intra parbrizul si un distantier cilindric cam de 2 cm? Daca e asa - e o problema ca suprafetele pe care sta distantierul respectiv nu sunt plane si noul sistem se asaza prost cand strangi surubul de prindere. Multumesc, Paul » Post actualizat in 14 Mar 2016 14:16 PS. Dintr-o scapare de comunicare a ajuns la mine kitul de suport topcase GIVI Monokey SR684 (in loc de PL684). Cine si-l doreste - i-l trimit cu curier/predare personala in TM/AR contra sumei de 70EU. multumesc, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 inspirat de suportul vazut am trecut la manufacurat .... se prinde pe locul seii de pasager si poti agata un rollbag, cort si ce mai vrei fara sa se mai deplasese aiurea fata-spate sau stg-dr Detalii si pret, te rog. Presupun ca la Bogdan Harea e facut. » Post actualizat in 14 Mar 2016 17:57 Ref la echiparea de fabrica cu anvelope. Fabrica face contract cu o firma si cumpara la preturi exceptionale. Firma producatoare castiga ceva din gume dar si din imagine. BMW a echipat si cu Metzler la un moment dat si Anakee 1 era bun pe vremea aia. Ce pot sa va zic este ca niciodata nu va inchide usa la Metzler in favoarea Michelin sau invers. Va echipa majoritar cu un producator de la care obtine un contract mai bun. Gumele in sine sunt bune amandoua fata de caiuciucuri comune, dar este concurenta si mult subiectivism. Fiecare tinde sa isi formeze o parere, dar, din pacate, nu putem spune ca Anakee 3 urmeaza traditia Anakee 1. Eu am trecut pe NEXT, nu stiu cum sunt, dar sper sa fie OK. Oricum deosebirea intre gume sa face in situatii limita, momentul in care totul conteaza. As vrea sa deschidem o sectiune de DIY daca sunteti de acord. Mie imi place sa imi contruiesc lucruri in loc sa le cumpar. Ce ziceti? Punem la "share" ce am mai construit sau hacuit? Si eu zic (dupa vreo 3 seturi in 2 ani) ca sunt foarte misto. Nu vei fi dezamagit pe asfalt. In off se schimba treaba, sunt zero, cu exceptia cazurilor cand e uscat si grohotisul destul de mare. » Post actualizat in 16 Mar 2016 11:39 Inainte sa postez la Bursa, am zis sa-mi incerc norocul si aici. Vand un Cruise Control de la Wunderlich (http://www.wunderlich.de/shop/en/cruise-control-for-original-top-yoke-2.html) pe care l-am luat de pe forum acum un an de la Robert Bobariu, in stare nou. L-am testat la 2 drumuri lungi in tara si nu ma pot obisnui cu el. De la Robert l-am luat cu 50 de eur, tot atat vreau si eu pe el. Pun si 2 poze cu obiectul in cauza. Ma gasiti pe aici sau la 0745unu59patru33. Locatia este Iasi, trimit prin curier oriunde in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate