pepsi Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 R.I.P. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baller Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei, prietenilor si tuturor celor apropiati. Trebuie avuta grija ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Aveti grija fratilor. Ride safe. drumuri late si fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZOLEXXXXX Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 R.I.P CONDOLANTE FAMILIEI!!! DUMNEZEUL SAL IERTE! AVETI GRIJA BAIETI!!!MAI ALES CELE FARA EXPERIENTA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Nu-i adevarat ce se intimpla.Dumnezeu sa-l ierte .Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 RIP - RIP ok, dar ceva detalii despre cum s-a intamplat? Nu de alta, dar sa invatam macar ceva din asta, voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ...si era la inceput... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Trist sa iesi din viata atat de tanar, si mai trist sa lasi o mare durere in sufletele celor care l-au iubit. Condoleante familiei si celor ce l-au cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Bah nu mai muriti atat ca va bat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ba baieti nush ce sa mai zic...da eu zic asa numarul celor pe doua roti decedati nu va fi nicioadata 0 poate mai scazut asta e realitatea dar unii mor prea usor si prea repede , pacat RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 nu l-am cunoscut prea bine insa imi pare rau pt el,prea tanar insa cineva a zis despre el dupa acea plimbare la padurea bogatii ca asta nu va avea zile multe,si avea dreptate,unii forteaza prea tare sau au ghinion,Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxlg3100 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 bai fratilor, murim pe capete de cand a inceput sezonul si culmea, majoritatea mor pe mana lor!!! pana acum i'am acuzat pe cei pe 4 roti ca nu ne vad, dar daca nici noi nu ne purtam de grija ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 Topicul l-am deschis pentru a aduna o mana de oameni care sa mergem la inmormantare... nu inteleg de ce s-a mutat aici. Puteam sa il deschid la accidente, dar nu asta era intentia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max7 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 R.I.P. condolente familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 R.I.P - Dumnezeu sa-l Ierte! ! ! Pacat . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 pacat...mare pacat, prea devreme .de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACKu Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Salutare, Sper sa nu deranjeze pe nimeni si imi pare rau ca se deschide primul topic de genul asta. Iulian a avut azi accident in Ogra, in urma caruia s-a stins din viata. Era tanar... 23 de ani. Il cunosteam personal, am fost colegi la faculta si nu imi vine sa cred ca s-a intamplat (alaltaieri si-a luat ulei de la mine ). Am deschis acest topic in vederea organizarii unui grup care sa mergem la inmormantare. R.I.P. Iulica R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 cum a murit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 In loc de 100 de RIP-uri fara rost mai bine ar zice cineva cum s-a intamplat accidentul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Dumnmezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara!!!Condoleante familiei si prietenilor:(. mi se rupe sufletul cand citesc asa ceva:((((((... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate