stres Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Frumoasa tare placa(a doua poza),iar rezervorul e interesant PS:nu sariti pe mine daca le-am incurcat.Mie asa mi s-au parut ca sunt:cea rosie-placa,cealalta-rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 mai baieti tot respectul pentru voi shi pentru ceea ce faceti sanatate shi inca o data respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Va doresc si eu Craciun Fericit si un an nou ,plin de bucurie si sanatate. la multi ani si tie...si voua....si iata si primii bari de aici de la ploiesti(in imagine ...inca neterminati)...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 salut omule! ce mai faci? unde ai fost disparut?Vad ca nu te lasi pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 la multi ani si tie...si voua....si iata si primii bari de aici de la ploiesti(in imagine ...inca neterminati)...numai bine bravo nene. completeaza datele la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 ....gata dragstaru' si omu e foarte multumit....la fel si eu Vechea problema.....calitatea pozelor.Musai sa astept pana proprietaru' o sa-mi faca un cd cu pozele facute de el.Avea un aparat Nikon de vreo juma' de kil...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 ei, ma chinuiesc si eu cu o ciudatenie,asta-i inca rezervorul dar mai sa modific ceva.Am pus la fata diavolitei o moneda ca sa dati seama cit de mic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 O-ho.....faina treaba Zoli, unde ai gasit asa rezervor? Sunt foarte curios cum arata intreaga motocicleta...... Spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 asta va fi motorul daca reusim sa-l terminam,tre sa fac si toate cadru si aripa de spate care inca nu estegata aici in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 ....ai de mine...............faina treaba.Bafta in continuare si s'auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 bravo zoli, se pare ca anul asta a inceput mai bine ca anu trecut asa as fie si in continuare aici e ultima mea lucrare un virago care e pregatit pt lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 bravo baieti si voua,spor la treaba!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Am si eu o intrebare am 1 rezervor de M72 si 2 aripi cat costa sa-mi faci ceva pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 (editat) depinde cit de complicat este desenul si cite straturi de lac doresti Depinde si in ce stare este relieful care tre pictat,pentru ca daca trebuie chituit si dat cu spritchit atunci .... Oricum pretul variaza de la 150 eur pina chiar la cerul senin.Dar oricum min.150 euro(asta poate sa contine un design simplu si 2-3 straturi de lac),numai daca elementul este impacabil si nu trebuie chituit. Editat Ianuarie 28, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Am si eu o intrebare am 1 rezervor de M72 si 2 aripi cat costa sa-mi faci ceva pe ele? daca tot te adresezi cu cereri de airbrush,frumos ar fi sa te prezinti. completeaza datele la profil.....asta daca vrei sa mai scrii aici. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Nu mai pune nimeni poze cu ce-o mai vopsit? Mie chiar imi placeau alea de dinainte dar vad ca nu mai pune nimeni nicio poza la admirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) Nu mai pune nimeni poze cu ce-o mai vopsit? Mie chiar imi placeau alea de dinainte dar vad ca nu mai pune nimeni nicio poza la admirat pt tine stress ceva ce ma facut de ceva vreme , cam de o saptamana si ceva , e pt cei din NORD6RIDERS din baia mare , dar e facuta intr-o zi de mare plictiseala , asa ca.. la inceput habar nu aveam ce fac , chiar nu aveam ideee ce va fi si cum va fi aici e Editat Februarie 7, 2007 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krom Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Am si eu o intrebare. Ce fel de vopsea se foloseste pentru airbrush? Ma intereseaza pentru vopsirea unei casti. Inainte de vopsire se mai da cu un primer pentru plastic? Sper sa nu va deranjez foarte mult dar nu ma pricep la asta si nu stiam pe cine sa intreb. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) Sal Daca este casca deja vopsita original si dat cu lac ,atunci nu trebuie dat cu plastic primer.Cel mai simplu vopsea care gasesti ,vopsea de baza pentru vopsele metalice,o gasesti la oricare vopsitorie,dupa asta dai cu loc si gata Editat Februarie 7, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 pt tine stress ceva ce ma facut de ceva vreme , cam de o saptamana si ceva , e pt cei din NORD6RIDERS din baia mare , dar e facuta intr-o zi de mare plictiseala , asa ca.. la inceput habar nu aveam ce fac , chiar nu aveam ideee ce va fi si cum va fi aici e E originala si-mi place.Mai pune(valabil si pt ceilalti) PS:se vrea a fi o aripa?Mie asa mi-o parut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Nu stiu daca cineva a mai cerut vreo parere sau daca s-a mai discutat, dar va rog spuneti-mi si mie ce vopsele pot folosi pentru a desena o geaca de piele (flacari rosii) .... Multumesc ! geaca.doc Editat Februarie 13, 2007 de laurentiug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Nu stiu daca cineva a mai cerut vreo parere sau daca s-a mai discutat, dar va rog spuneti-mi si mie ce vopsele pot folosi pentru a desena o geaca de piele (flacari rosii) .... Multumesc ! Si pe mine ma intereseaza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 deocamdata in tara nu gasaste vopsele pentru piele spaciale pentru aerograf dar eu am facut o proba,o incercare si cu alte metode se poate realiza.deocamdata asta esecretul meu. Bine ca rezistenta acestui vopsea este de 98 % ,fata cu vopsele speciale dar merita o incercare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 deocamdata in tara nu gasaste vopsele pentru piele spaciale pentru aerograf dar eu am facut o proba,o incercare si cu alte metode se poate realiza.deocamdata asta esecretul meu. Bine ca rezistenta acestui vopsea este de 98 % ,fata cu vopsele speciale dar merita o incercare Fac ce fac si tot de tine dau ... Cine stie, poate pe langa motor ajung si cu geaca pe la tine ... Salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate