Phoenix79 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Salut! Vad ca Zoli nu vrea sa arata motorul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Sa te bucuri de el......stie Zoli.....n-am cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Salut! Vad ca Zoli nu vrea sa arata motorul meu.... Fain motor ai, dar a fost faina si plimbare de ieri! Oricum bine ca ti-ai luat si oglinzile tribal pentru ca se potriveste cu toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Salut! Vad ca Zoli nu vrea sa arata motorul meu.... Foarte reusit...si cu grila custom de radiator care este pe vine o sa arate mortal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 ceva noutati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pizzi Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ceva nou. Hayabusa aerografiata de mine. Pentru comenzi: yahoo messenger id: diavol_dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) * sincer, mie Hayabusa in "modelul" asta nu-mi place. coada (desenul pe ea) nu are nici o legatura cu ce e pe rezervor si pe carene, iar design-ul mie nu-mi inspira "Vultur", putere..., ma rog, o japoneza de fortza. carenele si rezervorul sunt pictate in model de fresca, daca erau pe un perete erau fff misto(!) no ofence! pizzi. e doar o parere. phoenix27 - superb arata Vulcanu'. mai ales la detalii ...vad ca a lucrat f. atent si artistic Zoli Editat Aprilie 23, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 * sincer, mie Hayabusa in "modelul" asta nu-mi place. coada (desenul pe ea) nu are nici o legatura cu ce e pe rezervor si pe carene, iar design-ul mie nu-mi inspira "Vultur", putere..., ma rog, o japoneza de fortza. carenele si rezervorul sunt pictate in model de fresca, daca erau pe un perete erau fff misto(!) no ofence! pizzi. e doar o parere. phoenix27 - superb arata Vulcanu'. mai ales la detalii ...vad ca a lucrat f. atent si artistic Zoli Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pizzi Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 * sincer, mie Hayabusa in "modelul" asta nu-mi place. coada (desenul pe ea) nu are nici o legatura cu ce e pe rezervor si pe carene, iar design-ul mie nu-mi inspira "Vultur", putere..., ma rog, o japoneza de fortza. carenele si rezervorul sunt pictate in model de fresca, daca erau pe un perete erau fff misto(!) no ofence! pizzi. e doar o parere. phoenix27 - superb arata Vulcanu'. mai ales la detalii ...vad ca a lucrat f. atent si artistic Zoli Modelul ales de Robert (proprietarul) pentru Hayabusa a fost casca Shoei Diabolic Revelation (heaven and hell). Casca o poti vedea in prima poza. Not taken (the offence). Orice opinie este binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Modelul ales de Robert (proprietarul) pentru Hayabusa a fost casca Shoei Diabolic Revelation (heaven and hell). Casca o poti vedea in prima poza. Not taken (the offence). Orice opinie este binevenita. * aaaa, asa deci? pai mie modelul nu imi place, insa realizarea e f. buna! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pizzi Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Mie, sincer, imi place foarte mult modelul. Multumesc frumos pentru aprecieri. Numai bine :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Aerox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ceva striping pe un Harley.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ceva striping pe un Harley.. * excelent!! felicitari! Zoli asta o sa fac si eu pe HD-ul meu, ...cand va fi. pin-striping arata bestial pe negru mat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sick Boy Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) Editat Mai 9, 2009 de Sick Boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Lucrare noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Lucrare noua cool hai ca mai revin si eu cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Hello, Pun si eu poze cu veverita mea.. Stiu ca face nota discordanta cu monstrii, flacarile si scheletii pe care i-am vazut aici, dar e carismatica in felul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Hello, Pun si eu poze cu veverita mea.. Stiu ca face nota discordanta cu monstrii, flacarile si scheletii pe care i-am vazut aici, dar e carismatica in felul ei Si eu sunt fan declarat ice age Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Casca pentru un coleg: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 /index.php?...t&id=476698 /index.php?...t&id=476703 /index.php?...t&id=476704 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 este un honda rune am refacut modelul de anul trecut pe el si am dat un lac mat . perla din el se vede doar l;a lumina iar in zona de umbra vopseaua pare doar neagra chiar e f cool cel putin mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Rezervor XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 poze cu rune montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) ....ce sa zic Ice man .... ..imi place foarte mult,bafta ..Cicioc ,tu ,vad ca nu te plictisesti.. Editat Mai 26, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate