IceLord Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Ahoi! Da are mana asta-i clar, ai grija cand vezi negrii pe drum sa te pazesti ) ! Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) Union Jack! Fain lucrat mai ales ca ai pastrat culoarea cadrului. Sau ai vopsit si cadrul? Editat Aprilie 29, 2013 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 a revopsit Zoli toate piesele ce s-au putut lua jos, in culoarea cadrului, apoi a refacut "stripes" alea albe si albastre conform modelului original si bineinteles opera de arta, a reprodus modelul impecabil, de fapt a iesit mult mai bine varianta lui, HATS OFF !!!! cadrul a ramas asa cum a fost nu-i Union Jack, ii Confederate/Southern ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Union Jack e steagul UK. da,a facut lucrare faina Zoli,bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 You rednek @aoreus Credca luna viitoare ajung prin Zalau poate o vad si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 you redneck ))))))))))))))))) stai sa-mi polishez si accentu' de Maramu' si Cluj ok, bineinteles ca se poate ... deci ii intrunire de chopperisti la Zalau/pe Meses luna viitoare, vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 nu-i Union Jack, ii Confederate/Southern ))) Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Belea lucratura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 nu sa ma dau eu mare ... dar lucrarea trebuie vazuta si artistul neaparat promovat ... mai stati pe ganduri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 inca niste casti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Priam casca e de moto sau de auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Priam casca e de moto sau de auto? moto . e un fox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 inca niste casti Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Bravo. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 moto . e un fox Te-am intrebat pentru ca din ce ai realizat pe casca se vede un volan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Te-am intrebat pentru ca din ce ai realizat pe casca se vede un volan... dada:))) de barca )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Un sfat va rog. Vreau sa-mi scriu ceva pe casa. Mic,putin,......totusi vreau sa reziste. Ce fel de vopsea sa folosesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Un sfat va rog. Vreau sa-mi scriu ceva pe casa. Mic,putin,......totusi vreau sa reziste. Ce fel de vopsea sa folosesc? spray sau de masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 tarrraammmm un nou capodopera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 adica 2 wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Mda:) Mda:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 ce poze bune stiu sa fac hahaha bravo pt paintul de pe bobber Zoli ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Bonzerul lui Karim! Faina treaba! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 zoli art . mai multe pe http://www.dwrenched.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate