zoliart Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 corp chitara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 casca pt un pompier din suedia ce implineste 40 ani si are o fica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Imi ajut un prieten prin ai pune link cu site-ul lui si lucarile lui http://cristophair.wix.com/airbrush/magyar#!__roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Pune-ti tovarasu sa umble la site. Nu functioneaza. Mai este si varianta ca eu (sau calculatorul meu) sa fiu atat de handicapat sa nu pot sa dau click pe nimic din urmatoarele : Airbrush / Sablare / Contact insa ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Merge site-ul, dar greu, foarte greu... trebuie sa-l lasi sa "gandeasca" si sa te misti cu mouse-ul pe zona respectiva ca sa gasesti "punctul sensibil" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 haoileo!!!! asta-mi suna a altfel de activitate si parca ma vad cu una dupe ceafa de la "ză uaif" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Pune-ti tovarasu sa umble la site. Nu functioneaza. Mai este si varianta ca eu (sau calculatorul meu) sa fiu atat de handicapat sa nu pot sa dau click pe nimic din urmatoarele : Airbrush / Sablare / Contact insa ma indoiesc La mine functioneaza! Asa cum zice @Geo_ZGA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Mda:) Mda:) Poti face o Dragstar tot asa,cu auriul ala?Daca da,ma bag in ianuarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 despicable me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 despicable me COOL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 COOL!! mersi mult inca una cu pinguini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Cate ceva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 la multi ani tuturor casca e un scorpion si e facuta pt MZ brothers casca icon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 http://hgarts.com/en/water-transfer-printing-training ce stiti despre tehnica asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 este si in ro o firma care vinde pe net ceva printuri pt asemenea transfer .. sincer nu mai stiu cum ii spune , dar parca e de dprin constanta si are o gama destul de limitata de modele pt print ( adica nu printeaza ce doresti tu, altceva decat au ei ( din cate stiu eu )) dar sa trecem la ale noastre si revin cu o casca cu AC-DC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Casca personala(pentru lucrarea de licenta), tricou cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Sunt oarecum off topic si imi cer scuze, dar aici cred ca e locul potrivit, unde sunt si artistii... cei mai "neprofesionisti" care lucreaza cu airbrush, ce scule folositi? Si nu ma refer obligatoriu la airbrush in sine, cat mai mult la compresor... auzisem mai de mult de compresor facut din motor de frigider (intamplator am vreo 2-3 pe acasa)... si-a facut cineva asa ceva? Cum se face? Ma bate si pe mine gandul sa imi fac un compresor, sa-mi iau un airbrush ieftin si sa incerc sa ma joc cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Casca personala(pentru lucrarea de licenta), tricou cadou. Flame-urile sunt cu foita de aur?Tocmai am luat o Biltwell Novelty Gold si ma gandesc sa o modific cam asa sau asa...Cu precizarea ca flacarile de pe cea albastra sa fie negre.Iar pe cealalta mai multe stele si mai putin negru pe laterale.Ce zici? Editat Februarie 19, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) Foita imitatie de aur, are acelasi aspect ca cea originala. Se pot face ambele. Da un semn daca te intereseaza. 0755012789 iuliu. Sunt oarecum off topic si imi cer scuze, dar aici cred ca e locul potrivit, unde sunt si artistii... cei mai "neprofesionisti" care lucreaza cu airbrush, ce scule folositi? Si nu ma refer obligatoriu la airbrush in sine, cat mai mult la compresor... auzisem mai de mult de compresor facut din motor de frigider (intamplator am vreo 2-3 pe acasa)... si-a facut cineva asa ceva? Cum se face? Ma bate si pe mine gandul sa imi fac un compresor, sa-mi iau un airbrush ieftin si sa incerc sa ma joc cu el... costa 2-300 ron un compresor ok cu regulator de presiune si 130ron un aibrush chinezesc cu dubla actiune, eu zic ca nu are rost sa te complici cu frigideru'. Editat Februarie 21, 2014 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 scz ca ma bag dar e mare diferenta intre foita de aur si sparcle ..cu totul alt aspect. castile prezentate mai sus sunt sparcle Foita imitatie de aur, are acelasi aspect ca cea originala. Se pot face ambele. Da un semn daca te intereseaza. 0755012789 iuliu. costa 2-300 ron un compresor ok cu regulator de presiune si 130ron un aibrush chinezesc cu dubla actiune, eu zic ca nu are rost sa te complici cu frigideru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) scz ca ma bag dar e mare diferenta intre foita de aur si sparcle ..cu totul alt aspect. castile prezentate mai sus sunt sparcle am vrut sa ii raspund la intrebarea daca flame-urile sunt cu foita de aur. cat despre celelalte casti da, sunt sparcle, n-am incercat sa zic ca se pot face asa cu foita de aur. Editat Februarie 21, 2014 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 casca pt un soldatel de 4 ani DMX -cameleon TOYOTA IQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Opera lui Zoli. Am sa fac citeva poze ceva mai clare si mai bune inainte de montare si apoi cu ele pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 un albinoi casca uvex pt un pilot de kart ce are numai 4 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Întrebare pentru cunoscători: A-ți încercat lac mat peste un desen mai complex în aerograf? Cum se comportă desenul? se păstreaza detaliile? asta m-ar interesa mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate