cardan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 salut!am un prieten detinator de r1 model 2002 si are o "problema":nu-i afiseaza vitezometrul!ce e de facut?in rest arata temperatura,odometru etc....... Mesaj completat salut!am un prieten detinator de r1 model 2002 si are o "problema":nu-i afiseaza vitezometrul!ce e de facut?in rest arata temperatura,odometru etc....... ma gandesc ca e vre-un senzor defect!s-a mai confruntat careva cu problema asta? astept pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 In cazul asta te chinui degeaba. K7 78 K9 ne dau distanta la accelerare. M-am dat pe Brno si am putut sa-mi fac o parere. Toate R1-rile, 2004 2008 aveau un delay de minimum 1 secunda la iesirea din curbe. Suzukiurile sint tun la ture medii. Eu eram cu R1/2000 pe vremea aia. R1 2007 mi-am luat ca nu aveam bani de K7, sincer. eu am ales cu inima...suzetele sunt smechere intr-adevar insa arata odios si sunt prea axate pe circuit (parerea mea) in plus...in mom in care o sa-si rezolve problemele cu cadrul o sa mai ia o bila alba de la mine, dar asta nu insemana ca as schimba r1 un r1 bine dopat cred ca e suficient de bun salut!am un prieten detinator de r1 model 2002 si are o "problema":nu-i afiseaza vitezometrul!ce e de facut?in rest arata temperatura,odometru etc.......Mesaj completat ma gandesc ca e vre-un senzor defect!s-a mai confruntat careva cu problema asta? astept pareri! mai detaliaza problema...nu se aprinde display-ul de la vitezometru?...ramane pe 0...ramane pe 299? ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugpity Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 eu am ales cu inima...suzetele sunt smechere intr-adevar insa arata odios si sunt prea axate pe circuit (parerea mea)in plus...in mom in care o sa-si rezolve problemele cu cadrul o sa mai ia o bila alba de la mine, dar asta nu insemana ca as schimba r1 un r1 bine dopat cred ca e suficient de bun mai detaliaza problema...nu se aprinde display-ul de la vitezometru?...ramane pe 0...ramane pe 299? ce face? salut.imi apare vitezometrul.da in loc sa imi indice viteza cu care merg imi indica gradele,si le indica bine,exact ca alea de sus.ce e de facut?? idu meu e bugpity,dak aveti cva sugesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 In cazul asta te chinui degeaba. K7 78 K9 ne dau distanta la accelerare. M-am dat pe Brno si am putut sa-mi fac o parere. Toate R1-rile, 2004 2008 aveau un delay de minimum 1 secunda la iesirea din curbe. Suzukiurile sint tun la ture medii. Eu eram cu R1/2000 pe vremea aia. R1 2007 mi-am luat ca nu aveam bani de K7, sincer. cat era diferenta? stiu un k7 tipla cu 5500e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 cat era diferenta? stiu un k7 tipla cu 5500e Da, vrei sa ma necajesti. Eu am dat 7000 cu full Akra, BMC, Gilles Tooling, Powercomm, Rizome, suport numar Rizoma, Fabri. Plus ca carenele erau neatinse. Un K7 chel era anul trecut in iulie august minim 7300. Acu e prea tirziu, am la R1 o tona de piese, roti, furci , juguri, carene, etc, doar ma stii. Legt de probleme, Suzu e cu cadrul, R1/2007 e cu cuzinetii care se strica. Doamne ajuta. Mesaj completat salut!am un prieten detinator de r1 model 2002 si are o "problema":nu-i afiseaza vitezometrul!ce e de facut?in rest arata temperatura,odometru etc.......Mesaj completat ma gandesc ca e vre-un senzor defect!s-a mai confruntat careva cu problema asta? astept pareri! Ti-am mai raspuns pe alt topic, e foarte posibil ca instalatia electrica sa fi fost modificata pt YEC. Nu am studiat, insa cu o schema si cu bordul tau conectat pot sa vad diferenta. Am un coleg cu R6 preparat full de circuit si cind a schimbat bordul AIM cu cel stock(a vindut AIM cu 1000euro) in loc de km afiseaza temp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 eu n'am gasit in afara zilele astea k7-8 1000 sub 7000€ la 6500- 7000€ am gasit doar k5-k6 am cautat ptr ca e posibil sa il dau pe al meu..si eram curios de preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 cine e interesat de k7 sa-mi dea pm si ii dau nr de tel. 5500e Jagi anul asta pe r1? mult succes cu noul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 cine e interesat de k7 sa-mi dea pm si ii dau nr de tel. 5500eJagi anul asta pe r1? mult succes cu noul motor. E de anul trecut. Vii la Serres acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 o sa vin in ungaria, am mai fost anul trecut de doua ori cu 954rr, anul asta am un zx9r..... 2003 ..... la SERRES nu pot, bag banii in casa, n-am nici carene nici material adecvat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugpity Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 salutare.am inteles ca r1 meu e facut cat de cat racingde aceea numi arata km/h si imi arata grade nu stiu dak merita sa schimb instalatia sau nu.dati-mi si mie sugesti ce as putea sa fac sa vad si eu cu cat merg la ora??am inteles ca exista un fel de vitezometru care nu treb legat la motor,merge prin gps.....stie cineva mai multe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 salutare.am inteles ca r1 meu e facut cat de cat racingde aceea numi arata km/h si imi arata grade nu stiu dak merita sa schimb instalatia sau nu.dati-mi si mie sugesti ce as putea sa fac sa vad si eu cu cat merg la ora??am inteles ca exista un fel de vitezometru care nu treb legat la motor,merge prin gps.....stie cineva mai multe?? daca ai pune o poza cu bordul si ai da detalii (model, an , modificari ) te-ar putea ajuta cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirkoCroCop Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 salut ... am si eu o intrebare stie careva ce becuri se folosesc pentru farurile de r1 2004-2006. multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 4 x H7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirkoCroCop Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 am si eu r1 de ieri un foto report in cateva zile dupa ce termin cu suzi de pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 detalii, poze, planuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugpity Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 salutare.cine stie sa imi zica de ce imi tot arde siguranta de back up???unde sa caut scurtu???mentionez k am r1 din 2002 modificat cu ecu yec....si ziceti-mi si mie care e faza cu co la r1??ce rezolvi dak il reglezi sau c ii faci atunci cand dai si apare si diag??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 salutare.cine stie sa imi zica de ce imi tot arde siguranta de back up???unde sa caut scurtu???mentionez k am r1 din 2002 modificat cu ecu yec....si ziceti-mi si mie care e faza cu co la r1??ce rezolvi dak il reglezi sau c ii faci atunci cand dai si apare si diag??? la co umbli numai daca ai moto pe Dyno. LAS-O ASA CUM E!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Na ceau. Am cumparat pentru TDM`u meu niste membrane de carburator (doua la numar) care nu se potrivesc (deh in 99 au trecut la alt carburator). Deja stau de o vreme in ambalaju lor OEM YAMAHA, si nu vreau sa stea mai mult de atat. Am inceput sa fac publicitate si dupa model de carburator la care sunt proectate, MIKUNI BDSR . Stiu ca si la anumite editii de R1 se potrivesc, aici: /index.php?showtopic=336020 e o lista partiala de modele compatibile (membranele fiind luate din state, astea sunt modele/editii/ani de motociclete USA). Posibil deci si alte varaiante de R1, ThunderACE, ca restu din lista aia is raraciuni pe la noi. Apelati cu incredere la PM, telefon sau mess. PS: In caz ca are cineva nevoie de mai mult de 2 bucati, aproape tot in pretu asta ar veni si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salut,sunt si eu posesor de R1 model 2004 de vreo 2 luni si pot sa zic ca primele impresii sunt ff pozitive.Imi place din toate punctele de vedere.As vrea insa sa-i schimb tobele cu unele fara filtre.Stie cineva de unde sa iau si eu 2 tobe stock pt ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Salut,sunt si eu posesor de R1 model 2004 de vreo 2 luni si pot sa zic ca primele impresii sunt ff pozitive.Imi place din toate punctele de vedere.As vrea insa sa-i schimb tobele cu unele fara filtre.Stie cineva de unde sa iau si eu 2 tobe stock pt ea? Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Offtopic: Salutare am si eu o intrebare destul de puerila si de asta imi cer scuze inca de pe acum daca o sa supar pe cineva. Asa: Vreau sa stiu in Romania care este cea mai raspandita motocicleta de viteza indiferent de marca.Va multumesc si scuzati intrebarea.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 firma honda, marketing name cbr. - asta e pentru ca is multe variante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 firma honda, marketing name cbr. - asta e pentru ca is multe variante Mersi,acum sunt sigur! eram nelamurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Uitati un R1 care nu vrea sa-l vinda nici macar pt 30 000$. Vinzatorul e roman. Delectati-va. I-l stie cineva? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...atchlink:top:en Mai e vreun cititor aici care mai crede ca r1/2007 are 189cai la iesirea pe poarta fabricii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate