george05 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Folosind acelasi rationament ca al tau: Clasament RoSBK.JPG oare nu se va sesiza nici un moderator vreodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 DIK....cipri:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Ce sa zic mai sabine.... la mine la service se mai curata si lanturi. O fi bine, o fi rau? Am un angajat care face asta si se invarte roata. Pe aceeasi pista pe care ne-am dat suntem in aceeasi secunda. Merg pe un 954 amarat, cu suspensii stoc, fara tuning extraterestru. Deci sunt cam pe la acelasi nivel ca vicecampionul national. Daca ar fi sa ma iau in serios ar trebui sa ma umflu in pene si sa plesnesc pe forum cam cum faci tu. Numai ca eu imi vad de "curse" in continuare la nivelul amator si pentru distractia mea personala, "adunatorule" de cupe si puncte pentru Romania Ma amuza cum vrei tu sa duci discutia spre un nivel de grupa mica "Pascota il bate pe Mistode" de parca ar fi fost vreodata vorbea despre asta. Succes in activitatea competitionala! oooo, sa traiasca domnu vicecampion.... Little wayne stie? )) Pascota vs Mistode..... cred ca ar fi Iphone vs Android. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 voi comparati mere cu pere.. Pascota a demostrat ce a avut de demonstrat,intre timp si-a facut o familie,a imabatranit,etc cunoasteti si voi factorii decisivi.Mistode ii undeva pe la jumatatea drumului dar sta foarte bine fizic si psihic si vine tare din spate.NU'i cunosc planurile de viitor sau situatia materiala dar daca vrea sa fie recunoscut ca si Pascota ar fi bine sa traga si prin alte campionate(cu rezultate bune) nu doar pe plan local. Profil Ionel Pascota 2005 - campion national 600 supersport2005 - campion national 1000 superbike2005 - campion balcanic 600 supersport2006 - campion national 600 supersport2006 - campion national 1000 superbike2006 - campion balcanic 600 supersport2006 - campion balcanic 1000 superbike2007 - campion national al Austriei2007 - campion european Alpe-Adria2008 - campion national pe circuit 600 supersport2008 - campion Romanian Superbike – 600 supersport2008 - campion european UEM Cup 2009 - campion est european 600 supersport2009 - campion Romanian Superbike – 600 supersport 2010 – Campion National pe circuit clasa 600 Supersport 2010 - Campion National pe circuit clasa 1000 Superbike 2010 - Campion National pe aeroport clasa 600 Supersport 2010 - Campion National pe aeroport clasa 1000 Superbike 2010 - Locul 2 campionatul Dunlop Romanian Superbike 600 Supersport 2010 - Locul 5 Campionatul European de est (s-a pierdut titlul de campion din cauza unui abandon tehnic in ultima cursa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Ok, fixed. :lool: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Ok, fixed. Clasament RoSBK2.JPG :lool: ba esti nebun, rad de nu ma pot abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 (editat) ce de kko a ajuns si topicul asta...ma intrebam :nu mai merge sbz...? un lucru e cert, va fi trista situatia cat va tine iarna,si am asa un sendiment de deja vu cu discutiile astea care se tot repeta de prin 2005 atunci era cu mos craca vs ...jeeezzzz!!! e de ras...si de plans pt altii.. Editat Decembrie 18, 2012 de Lordgrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 (editat) Mie mi-a atras atentia un singur lucru demn de luat in seama din ce a zis Sabin : "Atentie mai baietei!!! Eu nu vorbeam de cursele voastre cu bicla in jurul blocului si cupele sau floricelele ce le castigati prin asta!!!" Si eu parca am vazut ceva lucrari de fundatii in interiorul pistei la Brno !! :D Editat Decembrie 18, 2012 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 ce de kko a ajuns si topicul asta...ma intrebam :nu mai merge sbz...? un lucru e cert, va fi trista situatia cat va tine iarna,si am asa un sendiment de deja vu cu discutiile astea care se tot repeta de prin 2005 atunci era cu mos craca vs ...jeeezzzz!!! e de ras...si de plans pt altii.. Lordgrec, nu neaga nimeni faptul ca atat Mistode cat si Pascota sunt piloti buni. Sunt buni pentru faptul ca sunt rapizi pe circuit. Timpii pe care-i scot ei vorbesc de la sine. P.S. Nici nu stiu de ce au fost adusi ei in discutie, noi povesteam aici de activitatea competitionala si rezultatele lui Sabin, cu R1-ul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 eu povesteam cu gabriel si v-ati bagat voi in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 se spun niste lucruri clare aici dar unii nu sunt deacord ,si la unii nu le place sa-i atingi la batuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Ieri au trecut pe la mine niste...oameni, printre care si Cristina Udrescu. Si nu m-am putut abtine, n-am putut sa tac si o intreb: "Cristinica, tu ce timp ai pe Serres?" "1.32 (cu un 600RR din 2003 aproape ultra mega stoc)" Deci mai bine de doua secunde sub timpul vicecampionului national pe R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 S-au mai abordat teme din astea pe aici si mlti (printre care si eu) au fost de parere ca nu isi au locul pe acest topic. Parerea mea e ca acest gen de discutii ar trebui abordate pe topicurile special facute gen : "Forja stradala,Curse interne,etc" Aici este topicul posesorilor de Yamaha R1.Asta insemnand ca se fac discutii cu privire la motocicleta respectiva,probleme tehnice,probleme de setari,se cer si se dau sfaturi de mecanica,etc. Cu alte cuvinte,nu ma intereseaza RoSBK sau etc,nu ma intereseaza cine si pe ce loc s-a clasificat,cine ce cupe si puncte a castigat "pentru Romania" Nu ma intereseaza cine pune genunchiul mai jos,cat de smecheri sunt "baietii din Mures" sau mai stiu eu cine. Deci cu alte cuvinte,luati-va cupele si sliderele si mutati-va pe topicurile dedicate,NU AICI. Sa nu mi-o luati in nume de rau,nu am nimic cu nimeni si nici nu vreau sa se simta cineva jignit,dar m-am plictisit sa intru pe subforumul "Posesorilor de R1" si in loc sa citesc chestii noi si interesante despre respectiva motocicleta,sa vad cum se cearta tot felul de "raceri". Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Hai frate, nu e un scandal cinstit pe tot forumu', te plictisesti de-ti tai venele si tu vrei sa inchizi si samanta asta de scandal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Si eu ma dau pe un r1.....sau o sa ma dau........deci pot sa zabovesc aici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Aici este topicul posesorilor de Yamaha R1.Asta insemnand ca se fac discutii cu privire la motocicleta respectiva,probleme tehnice,probleme de setari,se cer si se dau sfaturi de mecanica,etc.Cu alte cuvinte,nu ma intereseaza RoSBK sau etc,nu ma intereseaza cine si pe ce loc s-a clasificat,cine ce cupe si puncte a castigat "pentru Romania" Nu ma intereseaza cine pune genunchiul mai jos,cat de smecheri sunt "baietii din Mures" sau mai stiu eu cine. Deci cu alte cuvinte,luati-va cupele si sliderele si mutati-va pe topicurile dedicate,NU AICI. P.S. Nici nu stiu de ce au fost adusi ei in discutie, noi povesteam aici de activitatea competitionala si rezultatele lui Sabin, cu R1-ul lui. Sabin e posesor de R1, asa ca nu suntem total offtopic. Am putea sa fim "rautaciosi" si noi, sa spunem ca unii sunt offtopic pt ca posteaza aici, deoarece R1 este un SS si ar trebui sa se "piloteze" ca atare, nu in regim touring. Dar n-o sa fim. Editat Decembrie 19, 2012 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 (editat) ... deoarece R1 este un SS si ar trebui sa se "piloteze" ca atare, nu in regim touring. Inainte sau dupa ce a fost resuscitat de la statul de epava la statul de epava carpita cu gume din 2005? @balamuc: Brno e pista de triciclete. Barbatii adevarati se intrec doar pe dale de beton pe aeroporturi. Editat Decembrie 19, 2012 de mistery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 O sa rideti dar pe piste in afara de R unuri si alte SS-uri se dau si biciclete si chopare chear si cu role evident nu toti in acelas timp , dar se practica concursuri de genul asta. scuzati de of topic dar mam amuzat de viziunea lui Sabin in materie de previziuni in ceea ce priveste calitatea moto viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Malamutu. Daca te-ai amuzat e bine. Altii au spasme dupa ce-au mers pe Aeroport. Sincer credeam k si tu esti unul din ei )) R1. As vrea ptr sezonul urmator sa intru in suspensia fatza cu niste arcuri de 100 si alte valve. Inca ma nemultumeste suspensia stoc. Nu mi-ar strica nici reglajele superioare care inca nu le-am schimbat... Banii la mine pana sa ajunga pe motocicleta tre sa treaca prin mai multe labirinturi unde se tot cern... RaceTek costa... Cat despre discutia de mai sus, am deschis-o k sa ma laud ca am reusit cu un R1 sa ma dau in toate acele curse si sa fiu in fatza multor BMW uri si Kawa etc si ca motorul meu si ceea ce i-am facut nu prezinta probleme ci din contra imi da posibilitatea sa mai pun pe ea lucrusoare ptr 2013. Am continuat discutia (am facut-o si pe facebook dar de alta calitate si cu alti oameni) ptra da cupele castigate de mine catre cei tineri si de a informa corect realitatea din aceasta tzara... Unde se duc banii si pe ce porcarii ii cheltuie altii care n-au nici 10% din experientza si staful meu. Am facut-o k sa ajut nu k sa ma laud k eu sunt nr2. Sunt dar pentru k cei mai buni k mine ori nu stiu ori nu sunt mai buni... Ori nu pot... In acest moment tot din dragoste ptr R1 si faptul k la anu in CEE vor fi si cuse de OldTimere (max1984) mi-am luat u epava de XJ900 k altceva de la yamaha nu e... Lucrez la ea 5% din timpul zilnic (k am alte 3 R1 08 pe targa) si (alte 2 CBR600rr ptr curse) si am extrem de mult de schimbat ptr a o putea tine sub acelasi cort cu R1... Daca reusesc sa o transform din cardan in lant, as fi primul pe lume care o face si as da un 20% putere si raspuns in acceleratie doar din asta. Schimb suspensii, bascula monoarm, geometrie si ergonomicitate, toate cat mai apropiate cu R1 meu ptr a nu simti diferenta decat de greutate si putere. Le voi baga pe )) Aeroport-Circuit in aceeasi zi... P.S.Vere Balamuc. Nu te agita prea tare cu RoSBK ul k oricum e pe duca. Muta te la CEE daca inca mai poti k Privatele in 2ani se vor tine doar pe PSP... De la Sony... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Sabine, puţină apa bei mai fata. Si eu cand am fost la pe pista in italia, am stat in fata la 1098 1199 Panigale..... Un 999 parcă mai văzusem.. si am terminat al doilea. Oare is si eu vicecampion? Stau de 6 ti-a cam dat cu firma de pamant (daca stii expresia) cu poza respectivă. Ar fi frumos daca ai fi mai temperat. Nu neg ca nu ai fi bun, dar te arunci prea pe rândul din fata desi te uiti din rândurile din spate. Cesar iarăşi e pe aceiasi secundă cu tine, dar nu se da campion..... Nu o lua ca pe un atac, e doar o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 ce??rosbk e pe duca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 One-on-One, uite cine-i ia cupita lui Sabin, la secunde bune in fata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Daca-l mai vad pe Crazy-Devil spunand O SINGURA DATA : " Si eu am fost in italia si m-am dat ...." sau "si eu am fost la Misano si m-am dat cu"..............cred ca ma duc si ma arunc de la PARTER. Frate, am inteles, ai fost, te-ai dat pe o pista in Misano, ai avut niste Ducati scumpe pe langa tine, da mai las-o-n p!@#$ mea de treaba... pai acolo am fost ma, si acolo m-am dat. tu unde te-ai dat? nu de pamant..... pe tine am incercat sa te duc macar pe selena sa te invat sa mergi, dar ai dat inapoi ca o virgina. dar si alea au mau mult tupeu. One-on-One, uite cine-i ia cupita lui Sabin, la secunde bune in fata: mizez pe ea Editat Decembrie 20, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate