cmd Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 bravo Levi ! felicitari am avut probleme cu bunica ca a cazut si a facut fractura de femur, trebuia sa ajung si eu vichendul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Foarte tare, Levi! Eu o sa-mi duc jucaria la Hungaroring, in 8 august, la trackday. Sper sa scad cel putin 5 secunde pe tur (am de unde ), acum, dupa ce am resoftat-o si i-am pus quickshifter-ul. Editat Iulie 30, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Ia spune cum e quickshifter-ul pe Tihuta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) Ti-as spune, dar nici eu nu stiu. Sambata am fost prinsi cu prezentarea lui Iosif si duminica m-am dus la Bucuresti. In seara asta ma apuc de montat carenele de circuit, nu mai am timp sa ies pe Tihuta. Asa ca o sa vad cum merge qs-ul direct pe Hungaro. Editat Iulie 30, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Ce de R1 vor fi la Hungaro ! Am sa-i propun lui Mistode sa facem o cursa monomarca Yamaha , in cadrul etapei de ROSBK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Ce ma oftic ca nu pot incaleca motoreta pina pe la jumatatea lui septembrie! Chiar vroiam sa intru cu 6 sa facem niste sprinturi pe liniile drepte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Aaaa,si la sfarsit :pot spune ca mana pe inima ca m-am indragostit de motocicleta mea !!! bravo domn'le, vad ca te-a acaparat de tot fierul asta, apropo, am un amic care are un R1 2005 la dezmembrat, daca aveti nevoie de ceva, dati un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ti-as spune, dar nici eu nu stiu. Sambata am fost prinsi cu prezentarea lui Iosif si duminica m-am dus la Bucuresti. In seara asta ma apuc de montat carenele de circuit, nu mai am timp sa ies pe Tihuta. Asa ca o sa vad cum merge qs-ul direct pe Hungaro. ete nah ce se mai lauda el cu QS-ul lui poimaine imi ajunge si mie noul ambreiaj(sa vedem cum se impaca Yamaha cu EBC carbon-kevlar),QS-ul la mine e integrat in mana si-n picior,deci functioneaza cu intarzaiere...gata si eu cu datul pe Mesteacan,de sambata dimineata incep ultimele retusuri la motor,ultimele piulite de strans,ultimele stickere de aranjat....si sa vedem cat scade pe tur la Hungaro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 (editat) Ce de R1 vor fi la Hungaro ! Am sa-i propun lui Mistode sa facem o cursa monomarca Yamaha , in cadrul etapei de ROSBK Numai de pe topicul asta suntem 3. Daca n-o rata Jagi, eram 4. ete nah ce se mai lauda el cu QS-ul lui "Am cu ce, ma, am cu ce!". Gata, am montat carenele de circuit. Mai trecuie doar sa-i schimb gumele si saua. Editat Iulie 31, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Ce frumos ii sade rozul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Eu spun ca sunteti invidiosi. Rosul Rozul, pe o motocicleta ca aceasta, denota o personalitate puternica a riderului. Editat August 1, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 2011....2800km....8000 euri O fi pe bune anuntul ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=530612&selpic=0&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) 8000 e o suma mare pe criza asta. daca chiar apare un nou R1 cu adevarat performant in 2014, preturile la 2009+ se vor prabusi. Editat August 1, 2013 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Eu spun ca sunteti invidiosi. Rosul Rozul, pe o motocicleta ca aceasta, denota o personalitate puternica a riderului. Da ce frumos stii tu sa zici...ptiu ptiu sa nu te deochi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Eu spun ca sunteti invidiosi. Rosul Rozul, pe o motocicleta ca aceasta, denota o personalitate puternica a riderului. Lipseşte stikerul cu Hello kitty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Am schimbat saua doar de gura lumii, mie-mi placea mai mult cealalta. Pe la pranz plecam spre Hungaroring. De abia astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 drum bun Nicule si HAVE FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Vad ca ornamentele alea de plastic de pe tobe au disparut !Taie si urechile alea ca arata urat .............distractie placuta la hungaro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 @cmd: Merci! @Levi: Am dat jos ornamentele doar cand am mers pe circuit, d-aia nu am taiat suportii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) drum bun Nicule si HAVE FUN Mai cmd vad ca esti fan mare R1, sau mai bine zis al topicului R1. Te bate gandu sa schimbi gixerelul? Editat August 7, 2013 de SBN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) sbn am mers pe un r1 2006 doar pe circuit si am postat impresiile care au fost @superlativ :handling ,frane,pozitie ce nu prea avea motocicleta aceea puterea k5`ului meu si era/se simtea mai grea cu toate ca era in toate "capacitatile mintale" si intretinuta maniacal imi place R1 dupa 09 chiar daca e mai greu decat 07-08 ,putere mai putina etc... insa nu cred ca o sa fac pasul prea curand pt ca sunt extrem de multumit de k5 (acum ca am rezolvat si frana fata care era stoc si un dezastru total ) si singurul punct slab al motocicletei eu daca scot un timp slab e doar din vina mea nu a motocicletei Editat August 7, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Da-da, stiu acel slogan de la suzuki: daca nu iesi pe promul loc este vina ta! Parca la aparitia K5-ului era si sloganul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 vezi in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 La naiba nu am fost atent..oricum, iti doresc sa te lipesti de R1 09+ cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate