iulia_boris Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 La usa dormitorului trebuit sa caut maner rotund ca una dintre ele sarea pe ' clanta' si.o deschidea..Iar la WC daca n.o inchideam cu yala o impingea pana o deschidea.Cu vaietele de rigoare..Astept sa creasca pisica nr 3 ca vad ca promite.. » Post actualizat in 27 Aug 2018 10:39Cand la 6 dimineata trebuie sa fii la munca nu prea.ti convine sa dormi doar 2-3 ore pe noapte.Sau cand te intorci de la tura de noapte.Cand esti mai tanar mai merge dar dupa niste ani nu mai rezisti oboselii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Al meu deschide usile fara nici o problema. Intra in baie, n-are treaba. O deschide si pe cea de la intrare. Din interior, apasa pe clanta si trage frumos de ea. M-am trezit odata ca o luase de nebun pe scari. Exclus sa dorm cu usile inchise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Adevaru e ca al meu isi face talentu mai mult noaptea , ziua doarme ca bosketu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 Norocul meu ca cainele nu se poate urca pe masa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Astrid. Bulldog american in varsta de 1,5 ani. Nu stie decat joaca si mancare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 Long Vehicle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 (editat) Aseara m-am chinuit cu nevasta-mea sa punem tapet pe un perete pe hol. Amandoi priceputi nevoie-mare. Pana la urma ne-a iesit. Multumiti amandoi. Dar se pare ca cineva nu a fost de acord cu schimbarile aduse-n casa... Editat Septembrie 6, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Aseara m-am chinuit cu nevasta-mea sa punem tapet pe un perete pe hol. Amandoi priceputi nevoie-mare. Pana la urma ne-a iesit. Multumiti amandoi. Dar se pare ca cineva nu a fost de acord cu schimbarile aduse-n casa... hahaha , criminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Aoleo,ce nemernic..Dar ochii aia te fac sa uiti orice belea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Long Vehicle Ce placintaaaa mica si haioasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Ofer spre adoptie 2 pisicute, cea alba are aprox 1 luna , este mascul iar cealalta este felela si are aprox 2 luni 0722564401 marius, pot fi vazute in zona pta delfinului, sector 2 bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Saluuuut! Sa va arat si eu magarii nostri. 2 dihori , 2 catei si o alta alintata. Toti se inteleg super intre ei mai putin Nero, batranul caine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 El e bătrân vrea liniște și vin sataneii aia mici și îi perturba liniștea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 :alcy:Cam da, 15 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Saluuuut! Sa va arat si eu magarii nostri. 2 dihori , 2 catei si o alta alintata. Toti se inteleg super intre ei mai putin Nero, batranul caine. Cu cat dai sacu de zahar cristal? » Post actualizat in 09 Oct 2018 06:12 Cateodata e obraznic si ti se urca in cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Dozer, 7 ani. Cel mai cuminte caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Dupa baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 Cu cat dai sacu de zahar cristal? » Post actualizat in 09 Oct 2018 06:12 Cateodata e obraznic si ti se urca in cap.... E doar buruiana. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Las asta pe sectiunea de animalute , daca am gresit topicul, mea culpa. https://www.boredpanda.com/the-australian-firefighters-2019-calendar/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Poti sa il pui si la motociclistii pasionati. Sau sa deschizi un topic al motociclistelor pasionate » Post actualizat in 12 Oct 2018 09:30 /index.php?/topic/679653-motociclisti-pasionati-de-sex/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 (editat) Nu, mergea si pe topicul de fun , daca citeai comentariile. Dar tu ai avut ochi doar pentru poze...ssst! Ramane secret Editat Octombrie 12, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Sunt aia pompieri cum sunt io fata mare..Unde mai pui ca juma' din ei s.ar bate cu mine pt barbati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Esti haioasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 In tarile civilizate, asa arata oamenii normali In Ro se poarta burta, atat la femei cat si la barbati. Arata-ne normalitatea ta...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Daca tot ne laudam pet-urile va prezint si pe-a mea pisica long, long, long vehicle. Are un an de cand este la noi in familie (si 14 luni de viata). O adoram toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate