Metal Heart Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Fost in Vama. N-am reusit sa gasesc un camping unde sa ma primeasca cu cainele. Am plecat in 2Mai, am gasit pana la urma la o mamaita. Umbra calumea, chill. Dar pe plaja a fost haos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Marco aka Marcel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 (editat) "Spring break":)) Editat August 20, 2018 de Fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Si noul membru din casa noastra deja si-a gasit un loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Sa va traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Nene, asta e bivol, nu caine. De aia nu te-au primit Hai ma ca nu e chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Ce domnișoară frumoasa si cum sta mata aia in bratele ei , Se vede ca ii place:) Sa va traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Fratilor, pisica mea si-a facut un nou obicei: vaneaza prin gradina niste flaiflusteri hidosi, ceva gen fluture cu corp de ~5cm, cu ochii rosii si crocanti. Scarbosi al draq. Si, ca orice pisica, vine cu ei in casa, de regula inca vii. Le mai da drumul sau ii scapa, zburatacesc si mozolesc peretii, storciti iese o zeama alba din ei. Gretos de scarbos, m-a disperat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 (editat) Nu se poate...tocmai am mâncat Simt un nod în gât, multumesc pentru detalii. Editat August 22, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Ai incercat sa-i impusti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 niste flaiflusteri hidosi, ceva gen fluture cu corp de ~5cm, cu ochii rosii si crocanti. ai mancat unul "din greseala" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Motanul meu vânează în casă țânțari, muște și orice alte chestii zburătoare care intra prin casă.daca reușește să le prindă le mănâncă. E in ADN-ul lor sa fie vânători, nu cred că ai ce sa ii faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 (editat) Greu cu quote de pe tel... De impuscat - nu-i la mine chistolul jandarmeritei, ba chiar a fost inapoiat. Oricum as impusca intai hamsterul. N-am mancat, aud cum ii crontane matza. Uite, acum bazaie o musca in camera si pisica - pe care am arestat-o in seara asta - n-are nici o treaba. De regula vaneaza si d'astea. Cred ca trebuie sa fixez si tv-ul din dormitor Treaba e ca am mai avut un motan acum multi ani care venea cu aratari din astea zumzaind in bot, dar ala intra doar in bucatarie, ii ucidea si gata. Asta mai haleste din ei... Scarbos rau! Sotia zice ca aratarile ar veni la regina noptii din gradina, e primul an in care avem flori din astea dupa era motanului de acum +10 ani, pisici au fost in permanenta dar dihanii din astea nu. » Post actualizat in 22 Aug 2018 20:05 Nu se poate...tocmai am mâncat Simt un nod în gât, multumesc pentru detalii. Cura de slabire nu tii? Doar de fumat voiai sa te lasi? Cica nu-i bine sa mananci la ore asa tarzii. Editat August 22, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 (editat) ai mancat unul "din greseala" ? Tu si pe aici postezi ma ? )) In alta ordine de idei, asa ne-am trezit azi Editat August 23, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 sa te pregătesc un pic o sa înceapă la un moment dat sa se joace începând cu 4-5 dimineata. ) cand simti ca te enervezi e cazul să revezi postarea ta de mai sus si o sa-ti treaca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 Tu si pe aici postezi ma ? )) Ti-am vazut pisicuta si de atunci mi s-a trezit interesul pentru topic. Nu stiam ce fire sensibila esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 24, 2018 Share Postat August 24, 2018 (editat) Nene, asta e bivol, nu caine. De aia nu te-au primit :crack:A Stai asa ca.l meu are 70 kg..Eu de cand am pisici in casa n.am mai vazut picior de gandac sau aripa de musca.Este normal sa se somporte asa.Pt bipezi o fi scarbos dar pt animale nu. Editat August 24, 2018 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Se doarme masiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Ribo, ce manute delicate ai )) Vezi ca nu e pont cu dormitul in pat. Incet-incet o sa-si insuseasca locul si va treziti ca nu o sa mai aveti loc de ea/el. Plus ca o sa inceapa sa lase par grupa mare... Luat-i un cosulet, ceva asternut dedicat si sa doarma langa voi... Stiu ca e dragut si frumos, dar nah... o sa vezi in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Ribo, ce manute delicate ai )) Vezi ca nu e pont cu dormitul in pat. Incet-incet o sa-si insuseasca locul si va treziti ca nu o sa mai aveti loc de ea/el. Plus ca o sa inceapa sa lase par grupa mare... Luat-i un cosulet, ceva asternut dedicat si sa doarma langa voi... Stiu ca e dragut si frumos, dar nah... o sa vezi in timp. De cand l-am adus numai in pat doarme ....nu vrea neam in alta parte. Bine , n-am incercat varianta cu cos/asternut/casuta/. Acum nu lasa par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 A mea nu doarme neam in nici un asternut special, am incercat n variante si patuturi. In pat mai vine, dar raaaar. Pt ca, desi femela si sterilizata, e mai vagaboanda decat un motan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Al meu nu vrea sub nici o forma în alta parte decât pe pat.e foarte frumos când vine dimineața pe la 2-3 și se trântește peste fața mea sa îi fac loc pe pernă) Sau a doua variantă, se baga intre mine și prietenă și începe să ne împingă deși are loc pe pat gârlă) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Al meu nu vrea sub nici o forma în alta parte decât pe pat.e foarte frumos când vine dimineața pe la 2-3 și se trântește peste fața mea sa îi fac loc pe pernă ) Sau a doua variantă, se baga intre mine și prietenă și începe să ne împingă deși are loc pe pat gârlă ) Asa face si tampitu meu...numai intre noi....se mai trezeste mai trage cate un pup si tot asa. Cred ca si-a dat seama ca-n pat ii place cel mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 La mine usa dormitorului ramane inchisa..Altfel as ajunge la balamuc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Nu am voie sa las nici o usa inchisa in casa, daca ma duc si pana la baie si inchid usa fara sa intre si el, rage de zici ca il taie careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate