Geo_ZGA Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Oficial am un caine idiot... prin primavara si-a busit un ochi, a ramas cu o cataracta. Acum vreo 2 luni a sarit din masina si si-a scrantit un picior (si-a revenit, dupa injectii si pastile cu anti-inflamatoare). Ieri... a facut un sex salbatic (de unul singur) si si-a facut niste rani pe capul p... sangera binisor. Ne-am amuzat si uimit la veterinar si l-am "fericit" cu 5 zile de antibiotice injectabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Castrati.l si nu va mai face sex salbatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Nu-mi vine... sunt ale lui si cred ca tine la ele :)) Plus ca are vreo 9 ani, e cam riscanta anestezia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Ii arde de sex si la 9 ani?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Doua pufosenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Acum 27 minute, iulia_boris a spus: Ii arde de sex si la 9 ani?? Da. Energia (si lenea) e la fel ca intotdeauna, nu a imbatranit. Trage ca nebunul in lesa, vrea sa se omoare cu toti masculii, sa miroasa toate femelele, alearga, latra, se joaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 Caut Mascul Westie Terrier pentru monta, am o cateluse in varsta de 2 ani si as vrea sa faca niste puisori . Daca are cineva, sau cunoaste cineva pe cineva , il astept cu drag sa ma contacteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 @Ribo - pisoiul tau e superb. Fix acelasi colorit a fost si al meu, din pacate s-a dus chiar de Paste. Acum rege absolut in palat a ramas dansul. E un rasfatat si un lenes fara pereche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 @andrei111 pare rau, dar si asta e frumos...e mai felina asa Sa ne si relaxam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 Sara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 Frumoasa foc!!! Nu ma pot obisnui cu numele care imi pare de copil mai mult si nu de catel. Ma rog, nu eu trebuie sa ma obisnuiesc . Sa va traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 Acum 15 minute, Flower-Power a spus: Frumoasa foc!!! Nu ma pot obisnui cu numele care imi pare de copil mai mult si nu de catel. Ma rog, nu eu trebuie sa ma obisnuiesc . Sa va traiasca! Sar'na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Potaia a implinit trei luni...si peste 15 kg, si-ar babardi si el, ca deh...! Scuzati calitatea instantaneelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 (editat) A inceput cotzaialaaa pana una alta , la noi e lene mare : Editat Noiembrie 26, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Acum 4 ore, ivan pedala a spus: Potaia a implinit trei luni...si peste 15 kg, si-ar babardi si el, ca deh...! Scuzati calitatea instantaneelor... La 3 luni deja? ?! cam de timpuriu se apuca tinerelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: La 3 luni deja? ?! cam de timpuriu se apuca tinerelul asta Da...poza-i facuta exact in seara in care a implinit trei luni! Dar...este recidivist, fiindca avea tentative esuate inca de la o luna si ceva...cand inca era un ghemotoc sub un kilogram! Atunci nu reusea sa se cocoate pe mai nimic, datorita dimensiunilor reduse pe care le avea. Acum in schimb...cotaie tot ce prinde, inclusiv mopul si matura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 (editat) Un prieten l-am găsit ieri prin hala de la locul de muncă, după ce i-a dat să mănânce, a venit după el în birou și se pare că și-a găsit o nouă casă:D Editat Decembrie 4, 2018 de Fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 4, 2018 Share Postat Decembrie 4, 2018 La vaccin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Acum 20 ore, Fratzyk a spus: Un prieten l-am găsit ieri prin hala de la locul de muncă, după ce i-a dat să mănânce, a venit după el în birou și se pare că și-a găsit o nouă casă:D Ce bine ca-l adopta..Sunt vai de ei cu frigul asta..Eu nu mai contenesc cu hranitul si adapatul lor si acasa si la munca..Vin ,saracii, imediat la hal;eala.. Ivan,tremura ca cainele la injectie sau nu? Asa se zice,cica..Desi eu n-am vazut caine sa tremure din cauza injectiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Acum 1 minut, iulia_boris a spus: ...Ivan,tremura ca cainele la injectie sau nu? Asa se zice,cica..Desi eu n-am vazut caine sa tremure din cauza injectiilor. Nu tremura absolut deloc...este prieten cu veterinarul si merge acolo ca la promenada! Nici cand este intepat nu schiteaza nimic...de parca nu ar simti! Are coaja groasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Stiu,d-aia am spus ca n-am vazut caine tremurand la injectii..Nici ai mei n-au schitat vreodata ceva ..Doar sunt molosi nu Chihuahua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Să îl mai fac de râs un pic și pe al meu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 BUSTED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Ce talent au sa.ti traga chilotii si ciorapii pe podea..Atunci imi vine sa le omor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Io o aveam pe pisica Tzutzyly care tira de pe uscator dresurile nevestimii si sosete. Le ascundea frumos sub pat. A durat ceva vreme sa ne prindem de ce aveam atatea sosete desperecheate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate