george05 Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 99% din proiect gata. Mai rămân de închis lateralele acoperișului, si gata. Băieții par tot mai atrași de pensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Lux.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Si pomul ala plantat acolo.... Foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Copaceii au fost plantați acum aproape 4 ani cand ne-am mutat. De atunci, am tot cautat locul perfect pt pensiune în asa fel încât sa "acapareze" întreaga atenție și în același timp sa fie umbrita pe cât posibil. În spate și pe o laterala e un gard viu mai înalt decât ea, pe cealaltă laterala va fi acoperita la anul pe vremea asta de o planta cățărătoare, iar copacii(3 la număr în zona) o vor umbri în totalitate în maxim 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Uuuuuu, suuuper ideea cu apa de băut pt băieți. Chiar ma gândeam sa trimit apa copacelului, dar celalalt traseu nu-l gândisem. Mersi muuult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 La 17.07.2020 la 8:10, george05 a spus: Uuuuuu, suuuper ideea cu apa de băut pt băieți. Chiar ma gândeam sa trimit apa copacelului, dar celalalt traseu nu-l gândisem. Mersi muuult! La cata poluare este in aer nu stiu cat de buna este apa de ploaie pentru caini.. Parerea mea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Sincer, aici în zona cred ca s-ar putea face studii pe "cum sa ținem aerul curat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Cățel sclifosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Viata de caine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 3 ore, pinnochio a spus: Cățel sclifosit Stapanul tre amendat... Sezlongul trebuia intins,sta cainele chinuit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Astăzi e Tobiță Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Dacă tot am pensiune, ia sa dorm pe aleea verde și moale. Hart a împlinit un an astazi. "Cacadou" a primit un os serios de ronțăit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 14 ore, george05 a spus: Dacă tot am pensiune, ia sa dorm pe aleea verde și moale. Hart a împlinit un an astazi. "Cacadou" a primit un os serios de ronțăit. La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 Sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 Mulțumim mult. Zilele astea afla și el cum e sa fii blanos pe 34 de grade, după ce acum câteva zile erau 7 grade dimineața. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 Sobolan la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Pe unii le doare la bască Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Acum 12 ore, pinnochio a spus: Pe unii le doare la bască Si pe alții la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Acum 11 ore, george05 a spus: Si pe alții la fel. E toropit de cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Cotcodacii! Se pune ca animale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 (editat) Acum 11 minute, pinnochio a spus: Cotcodacii! Se pune ca animale? Si aici merg puse si pe topicul cu Bucatari motociclisti Editat August 2, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 De duminica... Acum 11 ore, ALEX-CRUISER a spus: E toropit de cald E poziția lui preferata indiferent de vreme. Acum 8 ore, pinnochio a spus: Cotcodacii! Se pune ca animale? Absolut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Gata, am vazut pe unde rasufla roata! (La reveneala, in garaj!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Am avut, dar l-a terminat Fufu, si-apoi s-a dus si el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Sambata si duminica a facut Yoyo prima plimbare mai lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate