ALEX-Guzzista Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Acum 13 ore, taong_mapagbiro a spus: Fixed E un biet iepuras....cum puteti sa fiti atat de cruzi..... Aveti rabdare sa mai creasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 21, 2020 Share Postat August 21, 2020 Creaturi nebunatice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat August 21, 2020 Share Postat August 21, 2020 La 19.08.2020 la 21:53, pinnochio a spus: Pleacă rândunicileSă le urăm zbor bun,să ajungă cu bine la destinație,să le vedem sănătoase la primăvară Așa este. Iată că a trecut și vara. Să le urăm zbor bun și lin, lipsit de primejdii. Săptămâna trecută, prin Covasna, câteva berze încă poposeau în cuiburile lor. Multe dintre ele au de străbătut câte 8.000 de km, totul pentru a supraviețui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 27, 2020 Share Postat August 27, 2020 Vi l prezint pe... TOR,... TOR-CATOR:))) Initial eu am vrut Bujie, soția Otto, 1,zi am zis ca i rămâne Rossi, dar pana la urma, și a cam ales singur numele. Toarce de rupe Persană chinchilla, face îndată 3 luni, primita cadou de catre soția mea. Carnet sănătate, nebunii, fitze mofturi. E un băiețel educat, face doar la litiera-și anunță toată casa când e momentul:))) deja Cam asa arata, el și taica su. Ieri a fost prima data cu noi la veterinar. Mi a spus din prima doctorul, e drama Queen, și asa a și fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 27, 2020 Share Postat August 27, 2020 Sa-ti traiasca baiatu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 27, 2020 Share Postat August 27, 2020 La 21.08.2020 la 7:33, taong_mapagbiro a spus: Invata l cum sa iti faca munca remote, si te ai scos! Acum 4 minute, iulia_boris a spus: Sa-ti traiasca baiatu'! Mutumesc de urare. Deja e barosan in casa, noi sclavii lui :))) Dar n-ai cum sa te superi, e prea amuzant si frumos foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 (editat) Plimbarea de weekend. Editat August 29, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Sunt cam suparata Duminica plec acasa Gata vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 (editat) De câteva zile, pe traseul pe care ma plimb în fiecare zi cu fiul meu cu bicicletele, ne întâmpină o piticanie simpatica. De parca suntem prieteni de-o viata. Editat Septembrie 11, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Da @Christian 1, sa știi ca ma gândeam la treaba asta. Dar ma bucur ca nu vine cu noi acasă, ai mei "băieți" nu prea sunt fani pisici. Astazi, Hart s-a hotărât sa stea pe veranda la mirosit flori. Cat mai apuca, imediat e toamna pe noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 (editat) Unii fac plaja, alții nu pricep de ce. Si pt ca somnul e mai bun în doi, trăiască leneaaaaa! Editat Septembrie 15, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 Sa fie sanatosi toti patrupezii! Tor creste..Ce fete au cu boturile alea turtite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 Cine ma intampina cand vin acasa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 Cea mai loiala creatura de pe Terra desigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 Acum 3 ore, iulia_boris a spus: Tor creste..Ce fete au cu boturile alea turtite.. Daaaa, e mortala mutra aia de milog santajist Acum 3 ore, ivan pedala a spus: Cine ma intampina cand vin acasa?! Ce hotărât vine spre tine. Sare sa te pupe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 15, 2020 Share Postat Septembrie 15, 2020 Acum 53 minute, Adrian M. a spus: ... Ce hotărât vine spre tine. Sare sa te pupe? Asa vine el, foarte hotarat! Cine nu-l stie are impresia ca sare sa ma faca praf! De fapt ma miroase, ma umple de bale, ma linge...cred ca m-ar si pupa daca m-as apleca la el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 (editat) Undeva...pintre dârze,e Tobyță.. Editat Septembrie 18, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad The Sinner Postat Septembrie 25, 2020 Share Postat Septembrie 25, 2020 (editat) Purcica sportiva Editat Septembrie 25, 2020 de Vlad The Sinner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Septembrie 28, 2020 Share Postat Septembrie 28, 2020 Love is in the Air...Două suflete ce își poartă una alteia de grijă, amândouă, surori doar în suferință. IMG_4667.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 La milogeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 Pif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 (editat) Cățelu găsit abandonat.Acum are prieteni VID-20201015-WA0010.mp4 Editat Octombrie 15, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 (editat) Ăsta e cățel bilingv observ.. Ps: încă nu am trimis ce trebuia trimis, promit să fac asta săptămâna care vine. Scuză-mă. La 27.08.2020 la 10:37, Adrian M. a spus: Vi l prezint pe... TOR,... TOR-CATOR:))) Initial eu am vrut Bujie, soția Otto, 1,zi am zis ca i rămâne Rossi, dar pana la urma, și a cam ales singur numele. Toarce de rupe Ce sconcs La 25.09.2020 la 11:12, Vlad The Sinner a spus: Purcica sportiva ce cățeluș e frumușică. Editat Octombrie 15, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Acum 13 ore, Flower-Power a spus: Ce sconcs Magar de a dreptul, care sconcs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate