gico Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Si inca una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Si ultima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Ma bucur foarte mult sa vad atatia iubitori si posesori de animale intre motociclisti. Sa aveti grija de ele ca sunt superbe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Hop si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Matza mea de 9 ani, Ness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Pitbulul,alarma si cea mai mare otrava de caine e de o parsivenie ce nu am mai vazut cand mai uita pe ce treapta ierarhica este o mai ia de la Ciobanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Si matele motanul mi-a murit mai bine zis mi l-au eutanasiat aia de pe Armeneasca cu 3 milioane de lei . Aici erau in transa vanau canarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Pe dansul il vanau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Am la poze cred ca fac 50 de pagini. Aici se lupta cu Laidy Ciobanescu ca urcase in casa ,nu suporta sa stea singura in curte si se mai distra si ea cu ceva pisici furioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Tot Misu. Asta chiar inainte sa faca indigestia si sa moara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Asta era ca un caine daca-l strigai venea imediat de oriunde era daca nu dormea si nu auzea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Pe calorifer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Grasa familiei se plictisea singura in curte asa ca mai venea in vizita sa agite pisicile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 A venit posta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Toby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Gata ultima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 10 ani ..mare cat un urs , dar tot cu apucaturi de matza rasfatata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 10 ani ..mare cat un urs , dar tot cu apucaturi de matza rasfatata ! Frumos dulaul sa-ti traiasca se tine bine pt. 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Sa va traiasca! Azi am primit minunata veste ca sunt bunica a inca 5 pui de pisica (de cand cu accidentul, stau la o prietena, iar de pisica are grija cineva care trece pe acolo de 3-4 ori pe zi.. ) La celelalte ture de pui, baby-sitter-ul cel mai talentat a fost potaia Nelson, supranumit de Delirium treMensW "cainele de Kali" Imediat ce apuc sa fac poze, promit ca le postez. Cica-s 5 bucati de matza.. Donez Mentionez ca Simba (pisica) e tomberoneza cu acte de Cimitirul Militari iar tatal este un birmanez. Din povesti, stiu ca a facut un pui alb, unul negru si 3 tarcatzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Rhea - Setter Gordon - 4 anisori - coafura rezista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 (editat) M-am amuzat teribil cand am vazut pozele de pe acest topic! Ce animalute frumoase aveti toti! Eu am un collie pe nume Ada(4 anisori) si un ciobanesc german pe nume Ajax(2 anisori)! Cred ca sunt cel mai de pret lucru pe care-l am! Ii iubesc enorm de mult! O sa pun in scurt timp si niste poze cu ei! P.S. Sa nu uit...mai am si una bucata pisicuta maidaneza neagra complet! E foarte foarte rasfatata, pana si de caini! Editat Iunie 7, 2005 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akaionut Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 my cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 @ bizoo_n: este superba! De fapt, o stiu de la concursuri... @ stephon: de ce nu pui si tu poze cu Ada si cu Ajax??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 @ stephon: de ce nu pui si tu poze cu Ada si cu Ajax??? Cand am postat mai devreme eram la birou si nu aveam poze in calc de acolo! O sa pun cat de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate