bizoo_n Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Merci Purghy, sentimentu-i reciproc, ma jur. Asa-s astia, ce sa le faci, ca io personal ma minunez in fiecare zi. PS: Supertopic! Sh-o poza bonus, pe cand era miiiiiiiica-mica de tot si inca nu pricepea nimic din lumea asta. Nu ca acum ar pricepe ceva. Ca deh... animalu' seamana cu stapanu' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Iaca si io hop tzop cu Mitzi saracutzu acum a slabit (avea 8,5 kg) acum are 5 dar si fericita varsta de 16 anishori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Si Toya catzelusa.....prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 si tomberoneza blocului care a gasit refugiu la mine in casa(et. 6 ) ca pana acolo alte usi nu s-au deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Cu pesti nu mai am poze da asta e ... Sa va traiasca si sa inbatraneasca cel pitin de 3 ori mai mult animalutele voastre decat motanelul meu ps. apropo inca mai alearga de nebun cand are ocazia sa ne prinda si pe noi cu ceva timp liber.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Cateii mei ii stie toata lumea asa ca nu cred ca trebuie sa mai scriu despre ei...sunt doi tampiti dar sunt tampitii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Gasit CD cu poze. N-am apucat sa pozez pisica acum, cand are pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Cu greu am reusit sa-l introduc in echipa pe inlocuitorul lui Misu pe Motanul nr. 5 : JIJI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 E mic rau de tot dar e super bataios si jucaus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Catelusa mea de 11 ani Lisy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 mouse Logitech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 lagarul de concentrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Dupa cum am promis...poze cu patrupedele mele iubite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 (editat) Editat Iunie 13, 2005 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 (editat) Editat Iunie 13, 2005 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Foarte dragute toate animalutele voastre. Sa va traiasca si sa va bucurati cat mai mult de ele. Mie imi plac foarte mult cainii, dar nu posed asa ceva. Ma gandesc ca daca mi-as lua un caine l-as chinui ca dracu, eu locuind la bloc. Si ce viata ar avea saracul daca l-as scoate afara cateva ore pe zi?? Animaluri am avut multe: papagali - multe dinastii, sora-mea, broaste testoase, tritoni, iar acum, pisici. El este Moromete si e de la Ciolpani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Don'soara cu care l-am prins si imortalizat in cuibusorul lui de nebunii, este Sasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Dupa ce se alearga si se bat ca chiorii prin casa, ii apuca dragalasenia si marea dragoste. Oricum sunt super faini. E tare placut sa-i am. Cand ma intorc de la munca ma gandesc cu bucurie si nerabdare ca o sa ajung acasa si o sa-i smotocesc pe amandoi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Hai sa bag shi eu cateva poze cu "bodyguarda" mea!!! 1 Pozitie poza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 2 pazind perna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 3 In largul ei, La barul preferat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate